ASTU PUNAISELLE MATOLLE!

Hymyileviä kasvoja, salamavalojen räiskettä, upeita juhlapukuja. Elokuva-alaan liittyvät mielikuvat ovat täynnä loistokkuutta ja hyvää elämää. Yleisö rakastaa tarinoita suosioon kohonneista näyttelijöistä, jotka on sattumalta löydetty uudelle uralle niin sanotusti suoraan kadulta. Usko unelmiisi, niin ne toteutuvat, sanotaan.

Suurimmalle osalle meistä pelkän unelman seuraaminen ei johda mihinkään. Jos menet laulukilpailuun valmistautumatta, pääset tuskin jatkoon, vaikka tähteys olisi unelmasi. Oikeasti menestys vaatii sekä taitoa että mahdollisuuden. 

Jopa kolmannes suomalaisista pitää lottoamista hyväksyttävänä tapana rikastua. Moniko onnistuu? Hankkimalla koulutuksen työvoimapulan riivaamalle alalle hankit samalla varmemman ja nopeamman tien hyvään elämään. Hyriaan voi hakeutua opiskelemaan vuoden ympäri joka päivä eikä yläikärajaa ole.

Elokuva ei synny pelkästä tähtipölystä, vaan taustalta löytyy kymmenittäin eri alojen ammattilaisia. Red Carpet -festivaali juhlii elokuvaa, sen yleisöä ja tekijöitä. Hyria on tänä vuonna festivaalin pääyhteistyökumppani. Tehtävämme on yhteinen: enemmän osaamista, enemmän asennetta. Luovuuden yhdistäminen huippuosaamiseen mahdollistaa menestyksen, jota Hyriakin haluaa olla vauhdittamassa. Festivaali on hyrialaisille myös oppimisympäristö: useiden alojen opiskelijat ja valmennettavat ovat osallistuneet Red Carpetin suunnitteluun ja toteutukseen jalostaen samalla omaa osaamistaan. 

Olen ylpeä siitä, että Hyria voi olla tarjoamassa enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Me autamme jokaista nousemaan oman elämänsä punaiselle matolle.

Tervetuloa Red Carpet -festivaaleille nauttimaan osaajien työn tuloksista. Ja jos innostut itse tavoittelemaan uutta osaamista, soita meille. Me autamme. 

Pekka Vaittinen
toimitusjohtaja
Hyria