Kulttuuriterassi tuo livemusiikin Hyvinkään ytimeen kesäksi

Hyvinkään kirjastoaukiolle aukeaa perjantaina 3.7.2020 uusi kesäterassi, joka kutsuu nauttimaan kesästä ja kulttuurista Hyvinkään keskustaan. Kulttuuriterassi by Red Carpet on näillä näkymin auki syyskuun alkuun saakka. Kun isompia tapahtumia on vallitsevan tilanteen vuoksi peruttu, ovat pienemmät musiikki- ja kulttuuritapahtumat tervetulleita kesälle. Kulttuuriterassi tarjoaa tapahtumannälkäisille tapahtumaa ulkona turvallisuutta noudattaen.

Kulttuuriterassilla nähdään niin paikallisia artisteja kuin isompiakin esiintyjiä pitkin kesää. Kiinnitettyjä esiintyjiä ovat muun muassa terassilivet avaava Mika ja Anssi perjantaina 3.7., Marzi Nyman, Kim Herold, Antti Reini, Sebastian Rejman sekä ensi vuoden Red Carpet- konsertteihinkin kiinnitetty Pete Parkkonen. Kulttuuriterassille on suunnitteilla musiikin lisäksi myös standup-keikkoja ja muita kulttuuritapahtumia. Tulevista tapahtumista ja tarkemmista aikatauluista tiedotetaan Kulttuuriterassin somekanavissa Facebookissa ja Instagramissa. Tapahtumat järjestetään säiden salliessa, ja niitä siirretään mahdollisuuksien mukaan myöhemmille ajankohdille.

Kulttuuriterassin aukioloajat 13.7.2020 alkaen:

Ma–To 15–22(23)
Pe–La 13–24(01)
Su suljettu
Pilkku 30 min. ennen sulkemista.

Kulttuuriterassi on auki säävarauksella maanantaista lauantaihin. Poikkeusaukioloajoista ilmoitetaan terassin sometileillä.

Kulttuuriterassin esiintyjät:

3.7. Mika ja Anssi, Katri O
4.7. Pete Parkkonen // PERUTTU, mahdollinen uusi päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin
10.7. Kim Herold
11.7. AWA // SIIRTYY, uusi päivä ilmoitetaan myöhemmin
15.7. John Snellman
17.7. Kulttuuriterassi House Band
18.7. Sebastian Rejman
24.7. Inkku Lindholm
25.7. Kulttuuriterassi House Band
31.7. Samuli Mikkola
1.8. Osmo Ikonen
7.8. Maria Ylipää & Niko Kumpuvaara
8.8. Antti Reini
15.8. Kulttuuriterassi House Band
21.8. Kulttuuriterassi House Band
22.8. Marzi Nyman & Niko Kumpuvaara
28.8. TBA
29.8. TBA
4.9. Kulttuuriterassi House Band

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Säävaraus.

Tapahtumat pidetään säiden salliessa, ja niitä siirretään mahdollisuuksien mukaan. Ajankohtaiset esiintymisajankohdat löydät Kulttuuriterassin someista, joten ota tilit haltuun!


KULTTUURITERASSI RAKENTUI TALKOOHENGESSÄ

Viime lauantaina 27.6.2020 maalattiin terassille tuotua rekvisiittaa kuten aluetta rajaavia betoniporsaita sekä Rekan kaapelikelapöytiä paraatikuntoon talkoovoimin taiteilija Jani Leinosen johdolla. Hyvinkään reserviupseerit tarjosivat maalareille makkarat, ja maalit tulivat Tikkurilan ja Teknoksen yhteistyön kautta. Maalarit pääsivät myös päivän aikana veloituksetta Hyvinkään taidemuseon näyttelyihin. Kiitos kaikille maalareille sekä yhteistyökumppaneille!


Kulttuuriterassi Hyvinkään kirjastoaukiolla tarjoaa tunnelmaa ja livemusiikkia läpi kesän. Kesäterassi tarjoaa paikallisille artisteille esiintymisfoorumin ja kaupunkilaisille viihtyisän kesäolohuoneen.

Seuraa Kulttuuriterassia somessa
Facebook | Instagram