Graafinen suunnittelija Red Carpet -festarille

Haemme graafista suunnittelijaa osa-aikaiseen työtehtävään. Töitä on tarjolla ympärivuotisesti, mutta työ painottuu huhti-elokuulle.

Olet graafisen suunnittelun taituri ja hallitset luovan sisällöntuotannon sekä printtimainontaan (ulkomainonta sekä festarin painoaineistot) että sosiaalisen median kanaviin (some/nettiaineistot). Lisäksi hallitset sujuvasti videoiden editoinnin. Visuaalisen suunnittelun työkalut ovat sinulle tuttu juttu. Tehtävään soveltuva koulutus ja kokemus on eduksi. Tässä työssä pärjää hyvällä työtehtävien priorisointikyvyllä, halulla haastaa itseäsi ja kehittyä etkä pelkää tehdä itsenäisiä päätöksiä. Mikäli osaamisesi ulottuu WordPress -sivujen osaamiseen katsomme sen eduksi.

  • Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä toteuttamaan osaamistasi nuorekkaassa tiimissämme.
  • Mielenkiintoisia, vaihtelevia ja haastavia työtehtäviä festivaalin hektisessä ja monipuolisessa ympäristössä.
  • Mahdollisuuden osallistua alan kiinnostavimpien projektien suunnitteluun ja toteutukseen sekä itsenäisen ja joustavan työnkuvan.

Tule mukaan meidän tiimiin ja lähetä hakemus sekä CV 12.12.2021 mennessä osoitteeseen tuotanto@redcarpetfestari.fi. Kirjoita viestin otsikoksi ”Graafikko ja nimesi”. Liitäthän hakemuksesi ja CV:n lisäksi tekemiäsi töitä sekä palkkatoiveen.

Lisätietoja voit tiedustella tuuli@redcarpetfestari.fi. Käsittelemme tulleita hakemuksia hakuajan aikana ja kutsumme sopivia henkilöitä haastatteluun myös ennen hakuajan umpeutumista.