Red Carpet Actors Studiot tuovat näyttelijät Hyvinkäälle ja ottavat samalla vauhtia lähestyvään festivaaliin elokuussa! Actors Studiot keräävät yhteen kotimaisen elokuvan tähdet ja elokuvien yleisön. Elokuvan ammattilaisia haastattelee Red Carpetin taiteellinen johtaja, näyttelijä Antti Luusuaniemi. Tunnin mittaisissa Actors Studioissa pureudutaan elokuvien maailmaan ja raapaistaan pintaa festarin elokuvaohjelmistosta.

ELENA LEEVE, 15.8.2020 KLO 13.00

Näyttelijä Elena Leeve on näytellyt niin elokuvissa, tv-sarjoissa kuin näytelmissäkin, viimeisimpänä muun muassa Red Carpetin ohjelmistossa olevassa Täydellinen joulu -elokuvassa. Viimeisimmät tv-roolit Leevellä ovat sarjoissa M/S Romantic ja Kakarat.

Facebook-tapahtuma

JOHANNES HOLOPAINEN, 22.8.2020 KLO 13.00

Näyttelijä Johannes Holopainen nähdään kahdessa Red Carpet -festarin elokuvassa Tottumiskysymys sekä Helene. Holopaisen muita leffarooleja nähdään esimerkiksi elokuvissa Hevireissu ja Tuntematon sotilas. Holopainen on näytellyt myös monissa tv-sarjoissa, ja hänet on nähty teatterilavoilla.

Facebook-tapahtuma

Actor Studiot järjestetään ennen varsinaista festaria Robert’s Coffeen lavalla Kauppakeskus Willan toritasossa. Varmista paikkasi tulemalla ajoissa paikalle! Tapahtumiin vapaa pääsy.

YHTEISTYÖSSÄ