Red Carpet <3 Crew

Red Carpet Festarilla Hyvinkäällä toimii vuosittain toista sataa tapahtuma-alan tekijää, vapaaehtoista ja alihankkijaa lukuisissa eri tehtävissä. Red Carpetin organisaatio kasvaa joka vuosi talviajan muutamasta työntekijästä festariviikon lähes 1000-päiseksi festari-crewksi, jonka ansiosta Red Carpet on Red Carpet – onnistunut ja upeasti toteutettu Sinun festari!

 

Seurat ja yhdistykset

Red Carpetissa toimii vuosittain seuroja ja yhdistyksiä tehden talkootöitä. Seurat ja yhdistykset voivat talkootyöllä Red Carpetin tekemisen lisäksi kerryttää yhdistyksen ja seuran tuloja.

Mikäli kiinnostuitte olemaan mukana, niin voitte olla yhteydessä

Töihin Red Carpettiin?

Rekrytoimme vuosittain suoraan Festarille mm. tiimivastaavia ja toisinaan myös tuottajia osaksi Red Carpetin tiimiä.

Alla tiivistetysti lisää tietoa tehtävistä:

Tiimivastaavaksi?

  • Red Carpetissa työskentelee vuosittain joukko upeita tiimivastaavia, joiden työhön kuuluu oman vapaaehtoistiimin esihenkilönä toimiminen, sekä omasta vastuualueesta (esim. siivousalue, backstage catering, …) huolen pitäminen Festarin aikana.
  • Tiimivastaavat usein myös suunnittelevat vapaaehtoisten vuorot ja pitävät tiimiin yhteyttä jo ennen tapahtumaa.
  • Työ on palkallista ja se ajoittuu pääasiassa Red Carpetin ajalle.
  • Erityistaitoja tehtävään ei vaadita, mutta hyvä, iloinen ja avoin asenne on tärkeä!

 

Tuottajaksi?

  • Tuottaja toimii Festarilla projektiluontoisesti eri osa-alueiden tuotannoissa.
  • Työ on projektiluotoinen ja aikataulullisesti se sijoittuu välille huhti-syyskuu.
  • Työtunteja kertyy projektista riippuen arviolta 50-160 tuntia.
  • Työ sopii freelancerille, osa-aikaiselle työntekijälle tai työttömälle työnhakijalle.
  • Odotamme hakijalta vähintään kahden vuoden työkokemusta tapahtuma-alalta tuotantojen parissa. Kokemus festivaalituotannoista katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön.
  • Työ vaatii itsenäistä, oma-aloitteista ja joustavaa työskentelyä, kykyä kokonaisuuksien hallintaan, koordinointitaitoja, hyvää paineensietokykyä ja stressin hallintaa sekä yhteistyökykyä.

Mikäli haluaisit mukaan tiimin, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus & CV osoitteeseen

Harjoitteluun Red Carpettiin?

Haluatko olla mukana toteuttamassa monipuolista kulttuuritapahtumaa ja hankkia kokemusta festivaalituotannon saloista?

Red Carpet Festari hakee nyt motivoituneita, rohkeita ja joustaviin olosuhteisiin mukautuvia supertyyppejä tekemään vuoden 2024 Festaria. Tehtävät sijoittuvat eri tuotannon tiimeihin festaritoimistolla Hyvinkäällä. Katso tarkemmat harjoittelukuvaukset ja hakuohjeet alta.

 

 

RED CARPET FESTARI HARJOITTELUPAIKKANA

Me tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden osallistua monipuoliseen festivaalituotantoon näköalapaikalta. Harjoittelijana olet osa ydinorganisaatiotamme ja pääset mukaan Festarin toteutukseen laajasti ja monipuolisesti aina suunnittelusta kehitystoimenpiteisiin parhaan työporukan tukemana. Jokaisen harjoittelijan toimenkuvan painotuksia pyritään räätälöimään harjoittelijan erityisosaamista, vahvuuksia ja omia kehittymistavoitteita seuraten. Organisaatiokulttuurimme on ratkaisukeskeinen, kokeileva ja eteenpäin katsova, ja harjoittelijat ovat yhdenvertainen osa työyhteisöä. Meillä pääsee oppimaan ja luomaan uutta!

Hakeminen ja aikataulu

VUODEN 2024 PAIKAT ON TÄYTETTY!

Heräsikö kiinnostus? Täytä hakemus 30.11.2023 klo 23:59 mennessä. Käsittelemme tulleita hakemuksia hakuajan aikana ja kutsumme sopivia henkilöitä haastatteluun myös ennen hakuajan umpeutumista. Hakemukseen: https://redcarpetgroup.fi/group/avoimet-tyopaikat/harjoittelufestari/ 

 

 

Red Carpet Festari - Ensiluokkainen elämys