HEINÄHATTU, VILTTITOSSU JA ÄRHÄKKÄ KOULULAINEN

BioRex Sveitsi 30.8 @ 12:00

elokuvat Osta Lippu 8 €

Sinikka ja Tiina Nopolan suositun kirjasarjan Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen -kirjaan perustuva elokuva sai ensi-iltansa 14.2.2020. 

Heinähattu on juuri aloittanut koulun, jossa hän oppii paljon uusia jännittäviä asioita. Vilttitossusta on tylsää jäädä aamulla kotiin, koska hänellä ei ole ketään leikkikaveria. Kun Heinähattu kertoo lähtevänsä luokkansa kanssa onkiretkelle, keksii Vilttitossu ovelan juonen, jonka seurauksena onkimaan pääseekin hän itse. Asiasta seuraa soppa, jonka selvittämiseen tarvitaan isä, äiti, Alibullenin neidit sekä kyläpoliisit Isonapa ja Rillirousku.

Nopoloiden käsikirjoittaman elokuvan on ohjannut Lenka Hellstedt (mm. Kaikki oikein, Minä ja Morrison) ja pääosissa nähdään 8-vuotiaat Emelia Levy (Heinähattu) ja Matilda Pirttikangas (Vilttitossu).

Kategoria: Komedia Lapset ja nuoret Maa:Suomi Vuosi:2020 Kesto:75 Ikäraja:S
Ohjaus:Lenka Hellstedt Käsikirjoitus:Sinikka Nopola, Tiina Nopola Näyttelijät:Emelia Levy, Matilda Pirttikangas, Niina Lahtinen, Joonas Nordman Tuotanto:Yellow Film & TV, Ricky Rapper Oy ja Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy Levittäjä:SF Studios

Tiesitkö, että leffojen tekijät ovat mukana festarin leffanäytöksissä? Saatat bongata näytöksestä niin pääroolin esittäjän, ohjaajan, käsikirjoittajan kuin kuvaajankin. He ovat paikalla juuri sinua varten, kertoakseen elokuvan tekemisestä ja tarinoista kuvausten taustalta. Tässä näytöksessä mukana vierailemassa lapsitähdet Matilda Pirttikangas ja Emelia Levy, näyttelijät, Niina Lahtinen ja Janne Kataja sekä tuottajat Anni Pänkäälä ja Pia Winter.