HELENE

BioRex Sveitsi 27.8 @ 17:45

elokuvat Osta liput 12 €

Vuosi 1915. Helene Schjerfbeck elää unohdettuna taiteilijana iäkkään äitinsä kanssa maaseudulla. Viimeisimmästä näyttelystä on kulunut jo vuosia, ja Helene on jatkanut maalaamista ainoastaan omasta intohimostaan. Kaikki muuttuu, kun taidekauppias löytää Helenen sekä tämän 159 upeaa maalausta – ja haluaa järjestää suuren yksityisnäyttelyn. Helenelle käänteentekevä hetki koittaa kuitenkin vasta kun hänet esitellään Einar Reuterille. Nuori Einar on metsänhoitaja, ja taiteen harrastajana Helenen töiden intohimoinen ihailija. Hänestä tulee Helenen uskottu ja myös rakastettu.

Kategoria: Draama Maa:Suomi Vuosi:2020 Kesto:122 Ikäraja:7 Tekstitys:suomi heikkokuuloisille
Ohjaus:Antti J. Jokinen Käsikirjoitus:Marko Leino, Antti J. Jokinen Näyttelijät:Laura Birn, Johannes Holopainen, Krista Kosonen, Pirkko Saisio, Eero Aho, Jarkko Lahti Tuotanto:Cinematic Finland Levittäjä:Nordisk Film Oy

Tiesitkö, että leffojen tekijät ovat mukana festarin leffanäytöksissä? Saatat bongata näytöksestä niin pääroolin esittäjän, ohjaajan, käsikirjoittajan kuin kuvaajankin. He ovat paikalla juuri sinua varten, kertoakseen elokuvan tekemisestä ja tarinoista kuvausten taustalta.
Kerromme paikalla olevat tekijävieraat lähempänä tapahtumaa.