MARIAN PARATIISI

BioRex Sveitsi 29.8 @ 17:00

elokuvat Osta liput 12 €

Karismaattinen ja enkelimäinen Maria Åkerblom johtaa vainotun lahkonsa jäsenet 1920-luvun Kokkolasta Helsinkiin välietappina kaunis huvila Villa Toivola. Öisin Maria vajoaa transsiin ja saarnaa seuraajilleen enkelin hänelle välittämää sanaa. Yksi Marian omistautuneimmista seuraajista on uskossaan kiihkeä, teini-ikäinen Salome. Mutta mitä kätkeytyy magneettisen kiehtovan Marian ulkokuoren taakse? 

Marian paratiisi on ohjaaja Zaida Bergrothin neljäs pitkä elokuva. Virossa ja Suomessa kuvattavan elokuvan ovat käsikirjoittaneet Anna Viitala ja Jan Forsström.

Kategoria: Draama Maa:Suomi Vuosi:2019 Kesto:111 min Ikäraja:12 Tekstitys:englanti
Ohjaus:Zaida Bergroth Käsikirjoitus:Anna Viitala & Jan Forström Näyttelijät:Pihla Viitala, Satu Tuuli Karhu, Saga Sarkola, Tommi Korpela ja Elina Knihtilä Tuotanto:Elokuvayhtiö Komeetta Oy Levittäjä:Nordisk Film Oy

Tiesitkö, että leffojen tekijät ovat mukana festarin leffanäytöksissä? Saatat bongata näytöksestä niin pääroolin esittäjän, ohjaajan, käsikirjoittajan kuin kuvaajankin. He ovat paikalla juuri sinua varten, kertoakseen elokuvan tekemisestä ja tarinoista kuvausten taustalta. Tässä näytöksessä mukana vierailemassa käsikirjoittaja Jan Forsström.