METSÄJÄTTI

BioRex Sveitsi 29.8 @ 18:00

elokuvat Osta liput 18€

BioRex Sveitsi 29.8 @ 18:30

elokuvat Osta liput 18€

Juhlaennakkona Red Carpetissa nähtävässä elokuvassa Pasi ottaa ylennys mielessään vastaan tehtävän tehostaa vaneritehtaan toimintaa synnyinseudullaan. Asiat mutkistuvat, kun Pasi (Jussi Vatanen) kohtaa tehtaalla lapsuudenystävänsä Jannen (Hannes Suominen). Ennen kuin tehtaan kohtalo on selvillä, kuunnellaan metallia, tehdään politiikkaa, punnitaan ystävyys ja kohdataan menneisyys. Ehtii Pasi perustaa perheenkin Lindan (Sara Soulié) kanssa. Metsäjätti perustuu Miika Nousiaisen samannimiseen menestysromaaniin.

Elokuva saa ensi-iltansa myöhemmin syksyllä 2020. Tule Red Carpetiin nauttimaan ennen muita elokuvan juhlaennakkoesityksestä!

Kategoria: Draama Juhlaennakko Maa:Suomi Vuosi:2020 Kesto:88 min Ikäraja:7
Ohjaus:Ville Jankeri Käsikirjoitus:Ville Jankeri ja Timo Turunen (perustuu Miika Nousiaisen romaaniin) Näyttelijät:Jussi Vatanen, Hannes Suominen, Sara Soulié, Anu Sinisalo, Tommi Korpela, Anna-Riikka Rajanen ja Tomi Alatalo Tuotanto:Solar Films Oy Levittäjä:Nordisk Film Oy

Tiesitkö, että leffojen tekijät ovat mukana festarin leffanäytöksissä? Saatat bongata näytöksestä niin pääroolin esittäjän, ohjaajan, käsikirjoittajan kuin kuvaajankin. He ovat paikalla juuri sinua varten, kertoakseen elokuvan tekemisestä ja tarinoista kuvausten taustalta. Tässä näytöksessä mukana vierailemassa näyttelijät Jussi VatanenHannes Suominen ja Sara Soulié sekä ohjaaja Ville Jankeri.