PERUNA

BioRex Sveitsi 28.8 @ 17:30

elokuvat Osta liput 18€

BioRex Sveitsi 28.8 @ 18:00

elokuvat Osta liput 18€

Juhlaennakkona Red Carpetissa näytettävä Peruna on elokuva startup-yrittäjästä, joka yrittää lanseerata perunaa Suomeen 1600-luvulla, aikana jolloin kansa syö naurista. Varsinaisen ensi-iltansa Peruna saa 14.10.2020. Tule Red Carpetiin nauttimaan ennen muita elokuvan juhlaennakkoesityksestä!

Peruna on aikoinaan käynyt melkoisen kilpailun ennen kuin siitä on tullut suomalaisten ruokapöytien perusruoka. Nyt sillä on jopa omat perunamarkkinat ja siitä on tehty myös kirja.

Kategoria: Juhlaennakko Komedia Maa:Suomi Vuosi:2020
Ohjaus:Joona Tena Käsikirjoitus:Pekko Pesonen Näyttelijät:Joonas Nordman, Kari Hietalahti, Kari Ketonen, Mikko Penttilä, Linnea Leino, Alex Anton, Mimosa Willamo, Antti Luusuaniemi, Petteri Pennilä, Lasse Karkjärvi, Linda Manelius, Lauri Maijala, Ville Myllyrinne, Mikko Kouki, Eero Herranen ja Tommi Korpela Tuotanto:Marko Talli, Olli Haikka, Yellow Film & TV Levittäjä:SF Studios Oy

Tiesitkö, että leffojen tekijät ovat mukana festarin leffanäytöksissä? Saatat bongata näytöksestä niin pääroolin esittäjän, ohjaajan, käsikirjoittajan kuin kuvaajankin. He ovat paikalla juuri sinua varten, kertoakseen elokuvan tekemisestä ja tarinoista kuvausten taustalta. Näytöksessä mukana vierailemassa ohjaaja Joona Tena, käsikirjoittaja Pekko Pesonen, tuottaja Marko Talli, näyttelijät Joonas Nordman, Linnea Leino, Alex Anton, Kari Hietalahti, Kari Ketonen, linjatuottaja Minna Virkajärvi ja kuvaaja Konsta Sohlberg.