RISTO RÄPPÄÄJÄ JA VÄÄRÄ VINCENT

BioRex Sveitsi 30.8 @ 14:15

elokuvat Osta liput 12€

BioRex Sveitsi 30.8 @ 17:00

elokuvat Osta liput 12€

Rauha Räppääjä saa merkillisen ennustuksen, jonka mukaan hänen lähipiirissään on jälleensyntynyt nero. Löytäessään Riston piirustuksen Rauha on varma, että Risto on jälleensyntynyt Vincent van Gogh, sillä Risto käyttää värejä vauhdikkaasti ja hänellä on punainen tukka. Elvikin innostuu ajatuksesta menestyksen toivossa.

Rauha päättää esitellä Riston piirustuksen taidemuseon johtajalle, joka yllättäen tarjoutuu viemään Riston kotiinsa opiskelemaan piirtämistä. Kun Ristoa ei kuulu takaisin taidemuseon johtajan luota, Nellin ja Lennartin epäilykset heräävät. Samaan aikaan ilmenee outo sattuma: Suomesta löytyy van Goghin maalauksen luonnos!

Jännittävä tapahtumasarja käynnistyy ja vie ensin Riston ja sitten Nellin sekä Lennartin huvilaan, jota isännöi salaperäinen pariskunta. Mutta miksi Rauhaa ja Elviä epäillään taideväärentäjiksi? Onneksi taidemuseon vahtimestari Herkules Poironen on innokas harrastajasalapoliisi ja auttaa Ristoa ja Nelliä arvoituksen ratkaisemisessa.

Elokuva saa ensi-iltansa 09.10.2020. Tule Red Carpetiin nauttimaan ennen muita elokuvan juhlaennakkoesityksestä! 

Kategoria: Juhlaennakko Lapset ja nuoret Maa:Suomi Vuosi:2020 Kesto:86 Ikäraja:S
Ohjaus:Maria Sid Käsikirjoitus:Sinikka Nopola, Tiina Nopola, Josefina Rautiainen ja Maria Sid Näyttelijät:Silmu Ståhlberg, Lumi Kallio, Minka Kuustonen Tuotanto:Solar Films ja Ricky Rapper Oy Levittäjä:Nordisk Film

Tiesitkö, että leffojen tekijät ovat mukana festarin leffanäytöksissä? Saatat bongata näytöksestä niin pääroolin esittäjän, ohjaajan, käsikirjoittajan kuin kuvaajankin. He ovat paikalla juuri sinua varten, kertoakseen elokuvan tekemisestä ja tarinoista kuvausten taustalta. Kello 14:15 näytöksessä mukana vierailemassa näyttelijä Lumi Kallio ja tuottaja Rimbo Salomaa. Kello 17:00 näytöksessä vierailemassa näyttelijä Minka Kuustonen.