RISTO RÄPPÄÄJÄ

BioRex Sveitsi 30.8 @ 12:15

elokuvat Osta liput 8 €

Supersuosittu lastenkirjasarja rummuttavasta Risto Räppääjästä hyppää valkokankaalle elokuvasarjan ensimmäisessä osassa. Koko perheen musiikkielokuva on värikäs ja seikkailullinen komedia, jota rytmittävät useat laulu- ja tanssiosuudet. Elokuvan laulut on säveltänyt Iiro Rantala.

Sinikka ja Tiina Nopolan alkuperäiskäsikirjoituksen ohjaa pitkän elokuvan esikoisohjauksenaan Mari Rantasila. Elokuvan alkuperäiskäsikirjoitus perustuu osittain kirjoihin Risto Räppääjä ja pakastaja-Elvi sekä Risto Räppääjä ja Nuudelipää. Elokuva kuvattiin suurelta osin Kartanonkosken kauniilla asuma-alueella heinä-elokuussa 2007.

Kategoria: Lapset ja nuoret Maa:Suomi Vuosi:2008 Kesto:79 min Ikäraja:S
Ohjaus:Mari Rantasila Käsikirjoitus:Sinikka Nopola, Tiina Nopolan Näyttelijät:Niilo Sipilä, Mimmi Lounela, Annu Valonen, Ulla Tapaninen, Martti Suosalo Tuotanto:Kinotar Oy Levittäjä:Nordisk Film

Tiesitkö, että leffojen tekijät ovat mukana festarin leffanäytöksissä? Saatat bongata näytöksestä niin pääroolin esittäjän, ohjaajan, käsikirjoittajan kuin kuvaajankin. He ovat paikalla juuri sinua varten, kertoakseen elokuvan tekemisestä ja tarinoista kuvausten taustalta. Tässä näytöksessä mukana vierailemassa tuottaja Rimbo Salomaa.