SE MIELETÖN REMPPA

BioRex Sveitsi 28.8 @ 18:30

elokuvat Osta liput 12 €

Hillittömässä komediassa pariskunta (Sami Hedberg ja Kiti Kokkonen) perii unelmiensa talon ja joutuvat keskelle kaikkien aikojen remonttisoppaa. Sortuvatko unelmat, kun emännällä on suuret suunnitelmat ja isännän taidot eivät tunnu riittävän? Luvassa on todellinen remonttipainajainen, jolle on lupa nauraa. Elokuvan on ohjannut Luokkakokous -komedioistakin tunnettu ohjaaja Taneli Mustonen.

Kategoria: Komedia Maa:Suomi Vuosi:2020 Kesto:90 min Ikäraja:12
Ohjaus:Taneli Mustonen Käsikirjoitus:Taneli Mustonen ja Aleksi Hyvärinen (perustuu Atle Antonsenin ja Arild Fröhlichin menestyskomediaan Norske Byggeklosser) Näyttelijät:Sami Hedberg, Kiti Kokkonen, Hannu-Pekka Björkman, Kari Ketonen Tuotanto:Solar Films & Don Films Levittäjä:Nordisk Film

Tiesitkö, että leffojen tekijät ovat mukana festarin leffanäytöksissä? Saatat bongata näytöksestä niin pääroolin esittäjän, ohjaajan, käsikirjoittajan kuin kuvaajankin. He ovat paikalla juuri sinua varten, kertoakseen elokuvan tekemisestä ja tarinoista kuvausten taustalta. Näytöksessä mukana vierailemassa näyttelijät Kiti Kokkonen ja Sami Hedberg, ohjaaja Taneli Mustonen ja tuottaja Aleksi Hyvärinen.