SEURAPELI

BioRex Sveitsi 28.8 @ 20:15

elokuvat Osta liput 12€

BioRex Riihimäki 27.8 @ 16:30

elokuvat Osta liput 12€

BioRex Riihimäki 27.8 @ 19:00

elokuvat Osta liput 12€

Seurapeli on Jenni Toivoniemen ohjaama ja käsikirjoittama draamakomedia pitkitetystä nuoruudesta ja rooleista, joihin ajaudumme.

Vanha ystäväpiiri kokoontuu viettämään nostalgista viikonloppua idyllisessä merenrantahuvilassa juhlistaen Mitzin (Emmi Parviainen) yllätyssyntymäpäiviä – aivan kuin jo teini-iässä. Juhlat lähtevät heti väärille urille, kun sankari ei ilahdukaan yllätyksestä. Jännitteinen tilanne saa uuden käänteen, kun Mitzin paras ystävä Veronika (Laura Birn) tuo yllättäen paikalle uuden miesystävänsä Mikaelin (Christian Hillborg), joka on ruotsalainen Hollywood-tähti.

Mitzi käynnistää seurapelin, joka saa ystävien vanhat voimasuhteet ja ihmissuhdepelit kärjistymään äärimmilleen. Tuttu ympäristö ja vanhat rituaalit saavat ystäväpiirin unohtamaan aikuisuutensa, ja harmittomiksi tarkoitetut paljastukset saavat heidät uudelleenarvioimaan sekä menneen että nykyisyyden.

Kategoria: Draama Komedia Maa:Suomi Vuosi:2020 Kesto:120 min Ikäraja:12
Ohjaus:Jenni Toivoniemi Käsikirjoitus:Jenni Toivoniemi Näyttelijät:Emmi Parviainen, Laura Birn, Samuli Niittymäki, Eero Milonoff, Christian Hillborg, Iida-Maria Heinonen ja Paula Vesala Tuotanto:Tuffi Films Levittäjä:Nordisk Film

Tiesitkö, että leffojen tekijät ovat mukana festarin leffanäytöksissä? Saatat bongata näytöksestä niin pääroolin esittäjän, ohjaajan, käsikirjoittajan kuin kuvaajankin. He ovat paikalla juuri sinua varten, kertoakseen elokuvan tekemisestä ja tarinoista kuvausten taustalta. Hyvinkään näytöksessä mukana vierailemassa näyttelijät Iida-Maria Heinonen ja Eero Milonoff sekä ohjaaja Jenni Toivoniemi. Riihimäen näytöksissä kysymyksiin vastaamassa näyttelijät Laura Birn ja
Eero Milonoff sekä ohjaaja Jenni Toivoniemi.