Heinähattu, Vilttitossu ja Kana

Heinähattu ja Vilttitossu palaavat valkokankaalle uudessa tarinassa Heinähattu, Vilttitossu ja kana. Elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan samannimiseen lastenkirjaan, joka jäi yhdeksi heidän viimeisistä yhteisistä kirjoistaan sekä viimeiseksi yhteiseksi elokuvakäsikirjoituksekseen.

Päärooleissa nähdään tutut hahmot edellisistä Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvista. Vanhempia näyttelevät Niina Lahtinen ja Joonas Nordman ja Isonapa ja Rillirousku -poliiseja Janne Kataja ja Lari Halme. Naapurin neiteinä Halise ja Helga Alibullenina nähdään Krisse Salminen ja Pirjo Heikkilä. Heinähatun ja Vilttitossun rooleissa nähdään sisarukset Eedla ja Klaara Höglund ja muissa rooleissa Kaisa Hela ja Ernest Lawson.

Ensi-ilta: 16.2.2024
Kesto: 1 t 17 min
Tuotantoyhtiö: Yellow Film & TV
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Reetta Aalto
Pääosissa: Eedla Höglund, Klaara Höglund, Niina Lahtinen, Joonas Nordman, Janne Kataja, Lari Halme, Krisse Salminen, Pirjo Heikkilä, Kaisa Hela, Ernest Lawson, Ella Rönkkö

1.9.2024

Klo 13:00

Biorex Sveitsi, Hyvinkää

Elokuvan Q&A-tilaisuus järjestetään näytöksen yhteydessä 1.9. klo 13:00. Tilaisuuden vieraat julkistetaan myöhemmin kesällä!

Katso traileriOsta liput