Huonotnaiset

Huonot naiset on komedia, jossa yllättävät vieraat sotkevat hääjuhlien järjestelyt ja pistävät vipinää uinuvaan lappilaiseen pikkukylään.

Seurakuntatalon emäntä Johanna (Leea Klemola) tekee kaikkensa, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Varaa virheisiin ei ole. Viimeinen, mitä Johanna kaipaa, on bussilastillinen kuokkavieraita kolkuttelemassa seurakuntatalon ovelle tärkeiden hääjuhlien aattona. Ohikulkumatkalla olevalta venäläisseurueelta on kuitenkin hajonnut auto ja pian Johanna löytää itsensä majoittamasta seuruetta seurakuntatalolle. Johannan veljen tehtävänä on korjata auto, että vieraat saadaan äkkiä tien päälle ja alta pois. Veljen yrittäjähenkinen kaveri puolestaan näkee tilanteessa hienoja mahdollisuuksia ja päättää toimia.

Kello käy, auto ei käynnisty, häät alkavat ja katastrofin ainekset ovat käsissä.

Huonot naiset on tarina tavallisista, rohkeista naisista ja miehistä, joissa yllättävät kohtaamiset nostavat pintaan suuria tunteita sekä ikiaikaisia asetelmia. Kun nämä häät on tanssittu, on koko kylä siirtynyt piirun verran paikoiltaan.

Ikäraja: 7
Pituus: 98 min.
Ohjaus: Niklas Lindgren
Käsikirjoitus: Karoliina Lindgren ja Niklas Lindgren
Näyttelijät: Leea Klemola, Jussi Vatanen, Mikko Penttilä, Emma Kilpimaa, Anna Ackerman, Rea Mauranen, Anna-Leena Sipilä, Tiina Pirhonen, Sinikka Mokkila, Eeva Semerdjiev ja Kari Ketonen.
Kuvaaja: Aarne Tapola
Lavastussuunnittelija: Sattva-Hanna Toiviainen
Pukusuunnittelija: Susse Roos
Maskeeraussuunnittelija: Saara Räisänen
Leikkaaja: Katja Pällijeff
Äänisuunnittelija: Panu Riikonen
Säveltäjä: Artturi Taira ja Samuli Kukkola

Tuottaja: Miia Haavisto
Tuotanto: Tekele Productions
Levittäjä: SF Studios

Torstai 25.8.

19:00 BioRex Sveitsi osta lippuja

Katso traileri