Prinsessa Pikkiriikki

Kun Prinsessa Pikkiriikki saa kuulla, että äidin sisuskaluissa asusteleva pikkuveli aikoo pian muuttaa Pikkiriikin huoneeseen, hänelle riittää. Hän saa Rouva Jenssenintädiltä idean ja taikoo määräilevät aikuiset Himpskattiin taikakoiransa Makkaran avulla.

Naapuriin juuri muuttanut Prinsessa Pöjöläinen tietää missä unelmien prinsessalinna sijaitsee ja kun vanhemmat eivät ole estämässä, he lähtevät yhteistuumin seikkailuun. Matkaan tulee kuitenkin mutkia, kun prinsessat päätyvät markkinoille, joilla nautitaan pomppulinnasta, etsitään kadonnutta Makkaraa ja osallistutaan vedonlyöntikilpailuun. Pääprinsessuuuskin aiheuttaa päänvaivaa ja Pikkiriikin on lopulta katsottava asioita myös vasemmasta näkökulmasta.

Ensi-ilta: 27.3.2024
Kesto: 1 t 15 min
Tuotantoyhtiö: Helsinki-filmi
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Lauri Maijala
Pääosissa: Ada Pusa, Minni Kuivalainen, Valo Kortesmäki, Vilma Kinnunen, Joel Hirvonen, Leena Uotila, Joonas Saartamo, Marja Packalén, Helmi-Leena Nummela, Tom Petäjä

1.9.2024

Klo 11:00

Biorex Sveitsi, Hyvinkää

Elokuvan Q&A-tilaisuus järjestetään näytöksen yhteydessä 1.9. klo 11:00. Tilaisuuden vieraat julkistetaan myöhemmin kesällä!

Katso traileriOsta liput