Tänä vuonna jury koostuu viidestä elokuvan ja näyttämötaiteen ammattilaisesta. Juryssä nähdään (vasemmalta katsottuna) näyttelijät Chike Ohanwe ja Alma Pöysti, ohjaaja ja käsikirjoittaja Jenni Toivoniemi, ammattimuusikko Sanna Salmenkallio ja näyttelijä Satu Tuuli Karhu.

Red Carpet Gaalassa annetaan vuosittain tunnustusta elokuva-alan tekijöille ja paljastetaan tunnustusten saajat. Red Carpet -tunnustukset nostavat esiin ja palkitsevat heitä, jotka vievät eteenpäin ja kehittävät suomalaista elokuva-alaa. Tunnustukset antavat arvoa ilman kilpailuasetelmaa elokuva-alalla tärkeissä rooleissa oleville, mutta ei välttämättä muuten näkyvää tunnustusta saaville vaikuttajille. Festarin omia tunnustuksia on jaettu viidestä seitsemään kappaletta seuraavissa kategorioissa; Kannustus, Elämäntyö, Vuoden elokuvateko, Oma tie, Red Carpet, Suomi maailmankartalle ja Ilontuoja. Tunnusten saajat valitsevat vuosittain vaihtuva Red Carpet -jury. Jury valitsee myös Tähtiraitin tähtilaattojen saajat.

Näyttelijänä ja artistina tutuksi tullut Chike Ohanwe palkittiin parhaan miessivuosan Jussi-palkinnolla vuonna 2020 elokuvasta Aurora. Parhaillaan Ohanwea voi nähdä Elisa Viihde Viaplayn Mister8 -sarjassa.

Näyttelijäsuvussa kasvanut Alma Pöysti on tullut tutuksi niin kotimaisilla kuin ruotsalaisillakin näyttämöillä, mutta supertähdeksi hän nousi Tove-elokuvan pääosan myötä.

Ohjaaja ja käsikirjoittaja Jenni Toivoniemi on kirjoittanut ja ohjannut monipuolisesti elämänsä aikana. Kahdeksalla Jussi-ehdokkuuden Seurapeli -elokuvalla sävähdyttänyt Toivoniemi valittiin Vuoden Elokuvaohjaajaksi Suomen Elokuvaohjaajaliitto SELO ry:n jäsenäänestyksellä.

Säveltäjä, viulisti ja äänisuunnittelija Sanna Salmenkallio tunnetaan elokuva- ja konserttimusiikista, sekä näyttämöteosten sävellyksistä ja äänisuunnittelusta. Salmenkallio on voittanut parhaan musiikin Jussi-palkinnon lukuisista elokuvista.

Vasta muutaman vuoden aktiivisena näyttelijänä toiminut ja juryn kuopusjäsen, Satu Tuuli Karhu, on iästään huolimatta ehtinyt urallaan jo paljon. Parhaiten Karhu tunnetaan roolistaan elokuvassa Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja, josta Karhu palkittiin parhaan naissivuosan Jussi-palkinnolla.

Tarkemmat esittelyt juryn jäsenistä löytyy Red Carpetin jury ja tunnustukset -sivuilta.