Club for Five - No Time To Die

Club For Five - No Time To Die

Lähtölaskenta Red Carpet Festareille on alkanut! Festariviikon avaa upea Club For Five, joka nähdään Hyvinkääsalissa keskiviikkona 23.8.2023.

Virtuoosimainen lauluyhtye Club For Five on ihastuttanut yleisöjä ympäri maailmaa jo vuodesta 2000 lähtien. Yhtyeen omintakeinen tapa tehdä musiikkia ei rajoitu yhteen tiettyyn tyylilajiin. Taidokas viisikko hakee vaikutteita niin jazzin, popin, rockin, kansanmusiikin kuin klassisenkin musiikin saralta.

”No Time To Die” -konsertissa kuullaan tarttuvia versioita James Bond -elokuvista tutuista kappaleista kuten Goldeneye, No Time To Die ja Skyfall. Näiden vaarallisten ja kohtalokkaiden Bond-tunnussävelmien lisäksi konsertissa kuullaan myös yhtyeen uuden, kesäkuussa julkaistavan, albumin kappaleita sekä muuta valloittavaa ohjelmistoa.

Yhtye on julkaissut 14 studioalbumia, joista 6 on myynyt kultaa.

Kokoonpano:

Maija Sariola (sopraano)
Saima Haapanen (altto)
Jouni Kannisto (tenori)
Juha Viitala (baritoni)
Tuukka Haapaniemi (Basso)

Tervetuloa nauttimaan Bond-elokuvamusiikin rakastetuimmista säveleistä Red Carpet-festarin avauskonserttiin keskiviikkona 23.8.2023 klo 19! Ovet Hyvinkääsaliin avautuvat klo 18. Konsertti on väliajallinen. Konsertin väliajalla on tarjolla lisämaksusta pientä purtavaa ja virvokkeita Ravintola Harlekiinin toimesta. Ruuhkat välttääksesi voit tehdä ennakkovarauksen väliaikatarjoiluun laittamalla sähköpostia osoitteeseen tai soittamalla numeroon 019 431 465 (arkisin) tai tapahtumapaikalla viimeistään tuntia ennen tilaisuutta.

Normaalihintainen lippu 44,90 €

Liput tästä!

Antero Varovainen ja Onnenkivi

Hyvinkääsali

Sunnuntai 27.8.

14:15 Hyvinkääsali

Julkaistaan myöhemmin kesällä.

Katso traileriOsta liput

Sisu

Hyvinkääsali

Lauantai 26.8.

19:00 Hyvinkääsali

Julkaistaan myöhemmin kesällä.

Katso traileriOsta liput

Red Carpet Pro

Ammattilaisilta ammattilaisille

Red Carpet Pro Ammattilaispäivä järjestetään to 24.8.2023 Hyvinkääsalissa koko päivän kestävällä ohjelmalla.

Pro-päivän tavoitteena on löytää alalle uusia tekijöitä, monipuolistaa elokuva-alaa, ja löytää uusia etenemis mahdollisuuksia nuorille alan opiskelijoille. Haluamme nostaa hankkeella esiin tekijöitä tuotannon eri vaiheista, sekä tuoda esille ympärillämme muuttuva maailma ja sen luomat uudet edellytykset tuotantoihin sekä lopputuotteeseen. Haluamme avata keskustelua miten oma ja muiden tekeminen vaikuttaa sekä omaan työhön että lopputulokseen.

Tavoitteenamme on luoda parempia edellytyksiä nuorille tekijöille, nostaa esiin yhteiskunnallisia aiheita sekä rakentaa verkostoja, joihin muuten kaikilla ei olisi mahdollisuuksia. Pro-päivä on Suomessa ainutlaatuinen, koska vastaavaa koulutus- ja verkostoitumistilaisuutta ei ole elokuva-alalla aiemmin järjestetty näin laajassa mittakaavassa.

Pro-ammattilaispäivä kokoaa elokuva-alan ammattilaisia, opiskelijoita ja näyttelijöitä Hyvinkäälle Red Carpet -festarin aikana. Red Carpet Pro-päivä tarjoaa tietoa, koulutusta ja keskusteluja ajankohtaisista aiheista sekä verkostoja uran edistämiselle. Tapahtuma koostuu vierailijaluennoista, paneelikeskusteluista, asiantuntijoiden keynote-puheenvuoroista sekä workshopeista vuosittain vaihtuvien teemoin.

Kansainväliset vieraat ovat tärkeä osa alan tekijöille suunnattua ohjelmistoa. Heidän lisäkseen keskusteluihin kutsutaan kotimaisia elokuva-alan tekijöitä hyvin laaja-alaisesti; elokuva-alan kuvaajia, gaffereita, grippaajia, näyttelijöitä ja ohjaajia keskustelemassa yhteistyöstä elokuvan tekemisessä. Elokuva-alan lisäksi keskusteluihin halutaan mukaan taide- ja elinkeinoelämän edustajia, jotka tuovat keskusteluun taiteen, viennin, rahoituksen ja kaupallistamisen näkökulman.

Red Carpet Pro -päivällä halutaan tavoittaa myös alan opiskelijoita, tuoda mukaan koulutuksellista puolta sekä tarjota verkostoitumismahdollisuus eri alojen opiskelijoille. Tavoittenamme on tarjota laajempaa näkemystä elokuvan eri tuotantolinjoista myös alan opiskelijoille. Haluamme tuoda mukaan myös case-esimerkin jostain isommasta tuotannosta, jonka kautta voimme syventyä laajemmin tuotannon eri osa-alueisiin esimerkin kautta.

Vuoden 2023 teema on kuvaaminen

Vuoden 2023 Pro-päivässä keskitytään kuvaamiseen eri muodoissa. Kuvaajien osalta päivän aikana kuullaan keynote-puheenvuoroja ja paneeleja alan ammattilaisilta, joissa pohditaan elokuvan tuotantoketjua, työskentelyn joustavuutta sekä työskentelytapojen ja rakenteiden toimivuutta. Rakennamme päivään myös koulutuksellisia osioita työpajoin, joissa eri ryhmille jaetaan alaan liittyviä tehtäviä mentoreiden johdolla.  

Keskustelua käydään koko Pro-päivän ajan avoimesti ja rakentavasti kaikki tuotannon eri osa-alueet huomioiden. Haluamme nostaa esille elokuvan tuotantoketjuja sekä taustatekijöitä, joilla on merkittävä rooli jokaisessa tuotannossa. Haluamme saada heidän äänensä kuuluviin ja luoda uusia toimintamalleja, jotka hyödyttävät tuotantoa, tuotannoissa työskenteleviä ammattilaisia sekä toimialaa. Haluamme nostaa keskusteluun myös monimuotoisuuden, tasa-arvon sekä koko toimialan uudet toimintamallit.  

Kaikki Pro-päivään osallistujat pääsevät mukaan myös Red Carpet Gaalaan, jossa annetaan tunnustusta suomalaisen elokuvan tekijöille, ja samalla voi verkostoitua laajemmin elokuva-alan ammattilaisten kanssa.  

Ilmoittaudu mukaan!

Täytäthän ilmoittautumislomakkeen varmistaaksesi pääsyn Pro-päivään.

Ilmoittaudun mukaan!

Jokaisen osallistujan tulee ilmoittautua henkilökohtaisesti ja paikkoja on rajoitetusti!

Vahvistamme ilmoittautumisen erikseen sähköpostilla ja käymme ilmoittautumiset tulo järjestyksessä läpi.