Haemme jälleen joukkoomme motivoituneita, rohkeita ja joustaviin olosuhteisiin mukautuvia supertyyppejä keväälle 2022 erilaisiin festivaalituotannon ja viestinnän tehtäviin – lue lisää alempaa!

Harjoittelu Red Carpet -festareilla tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden osallistua eturivin festivaalituotantoon näköalapaikalta. Red Carpetin tiimiläisenä olet osa ydinorganisaatiotamme ja pääset mukaan festivaalin toteutukseen laajasti ja monipuolisesti aina suunnittelusta kehitystoimenpiteisiin huikean työporukan tukemana.

Harjoittelut ovat 3-6 kuukauden mittaisia, maalis-huhtikuusta elokuun loppuun. Ajankohtaa ja harjoittelun kestoa on mahdollista muokata harjoittelijan opintojen rakenteen mukaan. Harjoittelupaikat sijoittuvat Hyvinkäälle ja harjoittelusta maksetaan korvaus.

Harjoittelussa pääset vastaamaan tuotannon eri osista yhdessä muun tiimin kanssa sekä suunnittelemaan ja koordinoimaan sisältöjä. Harjoittelun osa-alueina ovat esimerkiksi aluetuotanto, logistiikka, ympäristösiat, catering, majoitus tai vapaaehtoisten koordinointi ja vieraiden ja elokuvasisältöjen kartoittaminen. Mikäli sinulla viestintätaitoja harjoittelun sisältöön voidaan lisätä muun muassa nettisivujen päivittämistä, tekstien luomista ja markkinoinnin suunnittelua. Myös graafisen suunnittelun osaaminen tai editointitaito katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Jokainen harjoittelija saa vastuullinen yhden tai useamman kokonaisuuden osan omat vahvuutensa huomioiden. Kaikki osa-alueet sisältävät aikataulusta, koordinointia, suunnittelua ja kilpailuttamista. 

Odotamme harjoittelijoilta:

  • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kulttuurituotanto, matkailuala, liiketalous, graafinen suunnittelu, viestintä…)
  • Reipasta, positiivista ja ryhmätyökykyistä persoonaa
  • Can-do -asennetta ja paineensietokykyä
  • Pystyt joustamaan työaikojen suhteen, koska työ vaatii ilta- sekä viikonlopputyötä. Varsinkin elokuussa 2022.
  • Rakkautta tapahtumia, elokuvia, musiikkia ja kaikkea elämyksellistä kohtaan
  • Sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen lasketaan hakijan eduksi (voi joissain tehtävissä olla myös edellytys valinnalle)
  • Plussaa on, mikäli ajat autoa ja voit käyttää työskentelyyn omaa tietokonetta!

Tule mukaan meidän tiimiin ja lähetä hakemus sekä CV 31.12.2021 mennessä osoitteeseen .

Kirjoita viestin otsikoksi ”Red Carpet harjoittelu ja nimesi”. Mainitsethan hakemuksessasi toiveesi harjoittelun ajankohdalle ja pituudelle sekä mitä sinua kiinnostaisi tehdä harjoittelussasi!

Lisätietoja harjoittelusta voit tiedustella . Käsittelemme tulleita hakemuksia hakuajan aikana ja kutsumme sopivia henkilöitä haastatteluun ennen hakuajan umpeutumista.

Kommentteja harjoittelusta aiemmilta harjoittelijoilta

Harjoittelu osoittautui mielenkiintoiseksi sekä opettavaiseksi kokemukseksi. Red Carpet on monipuolinen paketti erilaisia tapahtumakokonaisuuksia, joten työtehtävien kirjo on laaja. Harjoitteluni aikana kiinnostuksen kohteeni otettiin hyvin huomioon ja minut otettiin luontevasti tiimiin mukaan. Pääsin mm. toteuttamaan alan ammattilaisille järjestettyä gaala tilaisuutta, koordinoimaan eri toimipisteitä konserttialueella ja ohjaamaan vapaaehtoisia. Lisäksi viestin kutsuvieraiden kanssa ja huolehdin heidän festivaaliviikkonsa sujuvuudesta. Toimistolla sai aina tukea haastaviin tilanteisiin, eikä avun pyytämistä tarvinnut pelätä. Kesän edetessä työtehtävät muuttuivat haastavammiksi, sain osallistua, kehittyä ja sopivasti omaa vastuuta. Varsinkin festivaaliviikolla töitä tehtiin paljon, mikä sopi minulle hyvin, sillä arvokkaita kokemuksia kertyi päästessäni laajasti mukaan erilaisiin tuotannollisiin tehtäviin.

Harjoittelu tuki ammatillista kehittymistäni: opin paljon itsestäni, tapahtumatuotannon kokonaisuuden hallinnasta, aikataulutuksesta ja käytännön tekemisestä. Red Carpet toi mukanaan myös hauskoja muistoja ja mielenkiintoisia kohtaamisia, sekä poiki onnekseni minulle lisää tapahtuma-alan töitä.
Harjoittelu oli oiva tilaisuus päästä tutustumaan festivaalin järjestämiseen tuotannon näkökulmasta. Parasta työssä oli tehtävien monipuolisuus ja työn luonteeseen kuuluva spontaanisuus. Harjoittelussa pääsin miellyttävällä tavalla haastamaan itseäni lämminhenkisen työyhteisön seurassa. Kokemuksena kaiken kaikkiaan ainutlaatuinen.
Harjoittelussa pääsin verkostoitumaan useiden ihmisten kanssa ja sain elinikäisiä kontakteja. Red Carpetin pieni tiimi puhaltaa yhteen hiileen. Sain oman osaamiseni mukaan vastuuta ja pääsin tekemään monipuolisesti työtehtäviä. Red Carpetilla on huippu työkaverit, joiden kanssa työnteko on hauskaa. Voin suositella Red Carpetia harjoittelupaikkana.