Heikki Hela nähdään Hyvinkään kirkossa maanantaina 23.8.2021 kello 18:00.

Valitettavasti Heikki Silvennoinen joutui perumaan Red Carpet goes kirkko -tapahtumaan osallistumisen. Ei kuitenkaan hätää! Heikki Hela pääsee paikalle viihdyttämään katsojia Hyvinkään kirkkoon maanantaina 23.8. kello 18:00.

Red Carpet goes kirkko starttaa Red Carpet -viikon. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille ja on ilmainen. Tilaisuudessa tavataan Red Carpet -festarin perustaja näyttelijä Antti Luusuaniemi sekä näyttelijä Mika Piispa. Lisäksi tietysti Heikki Hela, joka keskusteluiden lisäksi musisoi kirkon yleisölle.

Heikki Hela on tunnetaan Kummeli-ryhmästä. Hänet nähdäänkin valkokankaalla festarin aikaa elokuvassa Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuva. Hela on myös tunnettu muusikko, jonka laulajaura alkoi jo 1980-luvulla. Heikki Helan tunnetuimpia kappaleita ovat Uneton yö -megahitin lisäksi myös Kaikista kaikkein, Naisen hymy, Optimistinen, Sortunut ääni ja Hillitön hopeinen kuu.

Nähdään maanantaina Hyvinkään kirkonmäellä! Saavu paikalle ajoissa ja varmista paikkasi tapahtumaviikon aloituksessa! Tapahtuma on maksuton.