Saavutettavuus •

Esteetön saapuminen Villatehtaalle

Villatehdas on esteetön tapahtumapaikka. Pääporteilta on esteetön kulku Villatehtaan alueelle. Konserttialue ja Premium sijaitsevat katutasossa.

Esteettömyys festarialueella

Paremman näkyvyyden takaamiseksi päälavan läheisyydestä löytyy korotettu katsomo rampilla.

Kulkemisessa alueella kannattaa ottaa huomioon, että konserttialueen pihassa on kivetystä esimerkiksi lavan edessä, sekä kovapohjaisia hiekkapolkuja ja nurmikkoalueita.

VIPin sisätilaan kulku tapahtuu ramppia pitkin ja kulku on avustajan avulla mahdollista. VIP-alueen ravintolapalvelut ovat esteettömiä ja alueella on esteetön vesivessa.

Alueella on opasteita ja kylttejä, jotka helpottavat alueella palveluiden löytämistä. Saniteettialueilta löytyy esteettömiä wc-tiloja.

Avustajat

Avustajat pääsevät ilmaiseksi sisään festareille avustettavan kanssa. Avustaja saa oman rannekkeen, jolla saa oleskella festarialueella vain avustettavan kanssa. Avustajarannekkeella ei pääse alueelle ilman avustettavaa.

Festareillamme on myös käytössä Ystävänkortti. Ystävä/tukihenkilö pääsee Ystävänkortilla maksutta Red Carpet konsertteihin, elokuviin ja oheistapahtumiin.

Vessapassi

Festarillamme on käytössä vessapassi, jonka tarkoituksena on helpottaa eri sairauksia sairastavien pääsyä vessaan julkisilla paikoilla. Henkilökuntaamme ja järjestyksenvalvojia on opastettu avustamaan vessapassin haltijoita.

Kuvassa vessapasi, jota pitelee käsi

Muuta

Alueella ja konserteissa saatetaan käyttää vilkkuvia valoja ja savua.
Käsisaippuamme ovat hajusteettomia.

Kysymyksiä saavutettavuudesta? Kysy rohkeasti lisää osoitteesta .