VAPAAEHTOISEKSI RED CARPET -FESTAREILLE!

Red Carpet -festari järjestetään tänä vuonna neljättä kertaa Hyvinkäällä 27.8.-30.8.2020. Haemme taas innokkaita vapaaehtoisia mukaan toteuttamaan onnistunutta festivaalia!

Vapaaehtoiseksi voivat hakea kaikki 16-vuotta täyttäneet. Aiempaa kokemusta tapahtumatyöskentelystä ei tarvitse olla, mutta tarvitsemme vapaaehtoisilta reipasta asennetta, joustavuutta ja tiimityötaitoja.

Vapaaehtoisena et saa palkkaa, mutta saat t-paidan, työtodistuksen, työkokemusta tapahtuma-alalta ja lämpimän ruoan työvuorosi aikana. Lisäksi tutustut uusiin ihmisiin ja olet mukana luomassa hyvää tunnelmaa! Saat myös työvuorojesi ulkopuolella käydä katsomassa elokuvanäytöksiä, mikäli niissä on tilaa.

Vapaaehtoiset työskentelevät festivaaleilla lähtökohtaisesti kahtena päivänä, yhteensä noin 12-15 tuntia. Vapaaehtoisia tarvitaan muun muassa asiakaspalvelutehtäviin, tarkemmat työnkuvaukset voit lukea alta.

Haemme vapaaehtoisia seuraaviin tehtäviin:

Elokuvahost

Elokuvahostit työskentelevät elokuvateattereissa ja huolehtivat elokuvanäytösten sujumisesta ja näyttelijöiden vastaanottamisesta ja opastamisesta. Elokuvahosteilta vaaditaan reipasta ja iloista asennetta sekä tilannetajua. He huolehtivat myös elokuvasalien turvallisuudesta sekä ohjaavat asiakkaita hyvään käsihygieniaan. Mikäli löytyy innokkuutta esiintymiseen, on hosteilla mahdollisuus myös pieniin juontoihin ja haastatteluihin, mutta tämä ei ole edellytys hostina toimimiseen.

Yritysseminaarihost (K-18)

Yritysseminaarihostin työtehtäviin kuuluu asiakkaiden vastaanottaminen, yleiset seminaariavustukset sekä opastus. Yritysseminaarihost huolehtii myös asiakkaiden turvallisuudesta sekä ohjaa asiakkaita hyvään käsihygieniaan. Yritysseminaarihostilta vaaditaan tilannetajua ja täsmällisyyttä.

Info & Check-in

Info & Check-in pisteellä tehtävänäsi on myydä ja tarkistaa sekä jakaa lippuja. Infossa myös osaat ohjata asiakkaita oikeisiin paikkoihin ja vastata mahdollisesti esiintyviin kysymyksiin.

Rakennus / Roudaus

Roudausapurina työskentelet kaikissa tapahtumapaikoissa. Työtehtäviin kuuluu autolla ajoa, tavaroiden roudaamista paikasta toiseen, seinien pystytystä ja kantamista. Tehtävässä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa ja ajokortti on suotava.

Tehotiimiläiset

Kiinnostaako kaikki yllä mainitut tehtävät ja oletko valmis tekemään mitä vaan hommia festivaalin parissa joustavasti? Tehtäviin voi kuulua niin tuotannon auttamista ja minkä tahansa yllä olevan toimenkuvan työtehtäviä. Olet sielä missä apua milloinkin tarvitaan. Aiemmasta kokemuksesta voi olla hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Mikäli sinulla herää kysyttävää vapaaehtoisuuteen liittyen, voit olla yhteydessä sähköpostitse meihin: julia@redcarpetfestari.fi.