Hae vapaaehtoiseksi ·

Haluatko olla mukana tekemässä ikimuistoista festariviikkoa? Kiinnostaako kurkistus Red Carpet Festarin kulisseihin? Vapaaehtoisena olet tärkeässä roolissa festarin ja tunnelman luomisessa, pääset tutustumaan tapahtuma-alaan ja saat arvokasta kokemusta.

Red Carpetin vapaaehtoishaku on nyt auki!

Kuka voi hakea vapaaehtoiseksi?

Vapaaehtoiseksi voivat hakea kaikki 16 vuotta täyttäneet. Aiempaa kokemusta tapahtumatyöskentelystä ei tarvitse olla, tarvitsemme kuitenkin vapaaehtoisilta reipasta asennetta, joustavuutta ja tiimityötaitoja.

Mitä tarjoamme vapaaehtoisille?

Vapaaehtoisena et saa rahallista korvausta, saat kuitenkin t-paidan, vapaaehtoistodistuksen, arvokasta kokemusta tapahtuma-alalta ja kutsun karonkkaan! Lisäksi pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ja olet mukana luomassa ikimuistoista festariviikkoa!

Pääset myös vuorojesi ulkopuolella elokuvanäytöksiin, mikäli niissä on tilaa ja Konsertteihin, jos olet täysi-ikäinen!

Vapaaehtoiset toimivat festivaaleilla lähtökohtaisesti kahtena päivänä tehtävissään, yhteensä noin 6-12 tuntia. Tarkemmat tehtäväkuvaukset voit lukea alta.

Hae vapaaehtoiseksi tästä!

Haluatko vapaaehtoiseksi?

Vapaaehtoisten kuvaukset tehtäviin tarkemmin alla!

Asiakaspalvelutehtävät

Asiakaspalveluytehtäviin kuuluu akkreditointi, lipunmyynti, infopiste (K18), festarin tuotemyynti, narikka, rannekkeenvaihto, siivous (K18) sekä panttipiste (K18). Asiakaspalvelutehtävissä kannattaa varautua vastaamaan asiakkaiden kysymysten vastaamiseen. Tehtävässä auttaa aiempi asiakaspalvelukokemus, se ei ole välttämätön, kunhan omaat positiivisen asenteen. Jokaiseen pisteeseen perehdytetään.

Tapahtuma-apulainen (K18)

Tapahtuma-apulaisena tehtäviisi kuuluu muun muassa vieraiden vastaanottoa, esiintyjistä huolehtimista, yleiset seminaariavustukset sekä opastus konserteissa sekä festivaalin oheistapahtumissa. Tapahtuma-apulainen huolehtii myös asiakkaiden turvallisuudesta. Tapahtuma-apulaiselta vaaditaan tilannetajua ja täsmällisyyttä, Tehtävä voi pitää sisällään myös muita avustavia tehtäviä, joihin perehdytetään.

Aluetuotannon apulainen

Aluetuotannon apulaisena autat festivaalialueen rakentamisessa ja purkamisessa sekä pääset työskentelemään kaikissa festivaalin rakentamiseen liittyvissä tehtävissä. Tämä tehtävä sisältää ajoa, kantamista, rakentamista, purkamista, tavaroiden liikuttamista paikasta toiseen sekä somistamista. Tehtävässä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa ja ajokortti on suotava.

Elokuva-apulainen

Elokuva-apulaisena työskentelet elokuvateatterissa ja huolehdit elokuvanäytösten sujumisesta. Työtehtäviin kuuluu muun muassa asiakkaiden ja vieraiden ohjaamista oikeisiin saleihin, sekä näyttelijöiden vastaanottamisista ja opastamista. Elokuva-apulaiselta vaaditaan reipasta ja iloista asennetta sekä tilannetajua. Tehtävässä on myös mahdollista toimia elokuvantekijävieraiden haastattelijana näytöksissä, mutta tämä ei ole edellytys apulaisena toimimiseen. Työtehtäviin voi kuulua myös muita evustavia tehtäviä.

Baari-apulainen (K18)

Löytyykö sinulta ruista ranteesta? Baariapulaisena autat baarihenkilökuntaa toiminnan sujuvuudesta tuomalla juomia jääkaappeihin sekä siirtelemällä tarvittavia tavaroita festivaalialueella.

 

Staff Catering & Lounge (K18)

Työntekijätkin tarvitsevat tapahtuman aikana lepoa ja pientä purtavaa. Staff caterinf ja lounge taukotupapiste palvelee tapahtuman vapaaehtoisia ja festivaalin muita työntekijöitä. Tehtävänäsi on huolehtia pisteen siisteydestä ja katsoa, että naposteltavaa sekä kahvia ja vettä on saatavilla aina rakennustyöntekijöille kuin vapaaehtoisille.

Aikaisempien vuosien vapaaehtoisten kommentteja:

”Loistava mahdollisuus päästä kurkistamaan kulissien taakse. Ihanat ihmiset ympärillä, uudet kokemukset ja hyvä fiilis ollut aina!”

”Mielenkiintoinen ja kiva kokemus! Toivon että pääsen ensi vuonna myös mukaan!”

’’Parasta oli mahdollisuus kurkistaa ja tutustua tapahtumajärjestämisen maailmaan!”

Red Carpet – elämä yllättää