VAPAAEHTOISEKSI RED CARPET -FESTAREILLE!

KIITOS KAIKILLE 2022 RED CARPET -FESTARIN VAPAAEHTOISILLE!

Red Carpet -festari järjestetään seitsemättä kertaa Hyvinkäällä elokuussa 2023. Avaamme haun lähempänä!

Vapaaehtoiseksi voivat hakea kaikki 16 vuotta täyttäneet. Aiempaa kokemusta tapahtumatyöskentelystä ei tarvitse olla, tarvitsemme kuitenkin vapaaehtoisilta reipasta asennetta, joustavuutta ja tiimityötaitoja.

Vapaaehtoisena et saa rahallista korvausta, saat kuitenkin t-paidan, vapaaehtoistodistuksen, arvokasta kokemusta tapahtuma-alalta, lämpimän ruoan vuorosi aikana ja kutsun koko Red Carpet tuotannon karonkkaan! Lisäksi pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ja olet mukana luomassa hyvää tunnelmaa! Saat myös vuorojesi ulkopuolella käydä katsomassa elokuvanäytöksiä, mikäli niissä on tilaa.

Vapaaehtoiset toimivat festivaaleilla lähtökohtaisesti kahtena päivänä tehtävissään, yhteensä noin 12-15 tuntia. Vapaaehtoisia tarvitaan muun muassa asiakaspalvelutehtäviin, tarkemmat tehtäväkuvaukset voit lukea alta.

Vuoden 2020 vapaaehtoisten kommentteja:

”Loistava mahdollisuus päästä kurkistamaan kulissien taakse. Ihanat ihmiset ympärillä, uudet kokemukset ja hyvä fiilis ollut aina!”

”Mielenkiintoinen ja kiva kokemus! Toivon että pääsen ensi vuonna myös mukaan!”

’’Parasta oli mahdollisuus kurkistaa ja tutustua tapahtumajärjestämisen maailmaan!’

Haemme vapaaehtoisia seuraaviin tehtäviin:

Red Carpet suosii saapumista tapahtumapaikoille julkisilla kulkuneuvoilla, sillä tapahtumapaikat ovat aivan Hyvinkään keskustan läheisyydessä. Red Carpet ei järjestä asiakkaille pysäköintiä tapahtuman aikana. Autolla saapuville on kuitenkin käytössä pysäköintitilaa tapahtumapaikkojen läheisyydessä seuraavasti.


Elokuvahost

Elokuvahostit työskentelevät elokuvateattereissa ja huolehtivat elokuvanäytösten sujumisesta ja näyttelijöiden vastaanottamisesta ja opastamisesta. Elokuvahosteilta vaaditaan reipasta ja iloista asennetta sekä tilannetajua. He huolehtivat myös elokuvasalien turvallisuudesta sekä ohjaavat asiakkaita hyvään käsihygieniaan. Mikäli löytyy innokkuutta esiintymiseen, on hosteilla mahdollisuus myös pieniin juontoihin ja haastatteluihin, mutta tämä ei ole edellytys hostina toimimiseen.


Info & Paitamyynti (K-18)

Info & paitamyynti -pisteellä tehtävänäsi on opastaa asiakkaita oikeisiin paikkoihin sekä vastata mahdollisesti esiintyviin kysymyksiin feestivaalin aikana. Lisäksi tehtävänäsi on myydä paitoja pisteellä.


Lipunmyynti / Akkreditointi

Lipunmyynti- ja akkreditointipisteellä myyt lippuja konsertteihin Villatehtaalla. Pääset myös tarkistamaan jo olemassa olevia lippuja. Varaudu asiakkaiden kysymysten vastaamiseen. Tehtävässä auttaa aiempi asiakaspalvelukokemus, se ei ole välttämätön, kunhan omaat positiivisen asenteen!


Narikka (K-18)

Narikka sijaitsee Villatehtaalla konserttien ajan. Narikassa vastaanotat asiakkaiden takkeja ja laukkuja, säilytät niitä sekä pidät huolen, että oikeat omistajat saavat omaisuutensa takaisin.


Baariapu / Roudaus (K-18)

Löytyykö sinulta ruista ranteista? Baariapulaisena autat baarihenkilökuntaa tuomalla juomia jääkaappeihin sekä siirtelemällä tarvittavia tavaroita festivaalialueella.


Panttipiste (K-18)

Panttipisteellä vastaanotat asiakkaiden tyhjät pullot ja tölkit, takaisin annat heille pantin. Panttipisteellä huolehditaan myös, että pullot ja tölkit lajitellaan oikein. Panttipiste on avoinna konserttien ajan Villatehtaalla.


Rakennus / Somistus / Purku (K-18)

Rakennus- ja purkuapurina työskentelet kaikissa tapahtumapaikoissa. Työtehtäviin kuuluu autolla ajoa, tavaroiden roudaamista paikasta toiseen, seinien pystytystä ja kantamista. Lisäksi voit päästä avustamaan tapahtumapaikan somistuksessa. Tehtävässä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa ja ajokortti on suotava.


Tapahtuma host (K-18)

Tapahtuma hostin työtehtäviin kuuluu esiintyjistä huolehtiminen, yleiset seminaariavustukset sekä opastus. Tapahtuma host huolehtii myös asiakkaiden turvallisuudesta sekä ohjaa asiakkaita hyvään käsihygieniaan. Tapahtuma hostilta vaaditaan tilannetajua ja täsmällisyyttä.


Staff Catering (K-18)

Työntekijätkin tarvitsevat tapahtuman aikana lepoa ja pientä purtavaa työpäivän ohessa. Staff Catering -pisteellä katsot, että naposteltavaa sekä kahvia ja vettä on saatavilla aina rakennustyöntekijöille kuin vapaaehtoisillekin.


Tehotiimiläinen (K-18)

Kiinnostaako kaikki yllä mainitut tehtävät ja oletko valmis tekemään mitä vaan hommia festivaalin parissa joustavasti? Tehtäviin voi kuulua niin tuotannon auttamista ja minkä tahansa yllä olevan toimenkuvan työtehtäviä. Olet sielä missä apua milloinkin tarvitaan. Aiemmasta kokemuksesta voi olla hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Mikäli sinulla herää kysyttävää vapaaehtoisuuteen liittyen, voit olla yhteydessä sähköpostitse vapaaehtoisvastaavaan: .


Red Carpet – elämä yllättää