Jokerit ja tapahtuma-alan yritys Red Carpet Event Oy ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on nostaa helsinkiläisseuran ottelutapahtumat ja muut tilaisuudet uudelle tasolle. Laaja-alaisen yhteistyön myötä Jokereista tulee Red Carpet Eventin merkittävä osakas.

-Jokerit Helsinki Oy:n strategiana on laajentaa liiketoimintaansa järkevästi jääkiekkotoiminnan ulkopuolelle. Kumppanuus Red Carpetin kanssa on tähän liittyen yksi osa-alueista, johon haluamme lähteä mukaan ja johon löysimme parhaan mahdollisen kumppanin. Satsaamme yhteistyöhön merkittävästi, koska Red Carpetilla on mielestämme potentiaalia nousta tapahtuma-alalla Suomen parhaaksi, kertoo Jokerit Helsinki Oy:n puheenjohtaja Mikko Saarni.

-Aloitamme yhteistyön Red Carpetin kanssa suurella innolla. Jääkiekko-ottelut ovat paljon muutakin kuin itse peli ja viihdettä pystytään luomaan monin uudenlaisin tavoin. Meille on tärkeää kehittää ottelutapahtumaamme pitkäjänteisesti, ja tähän Red Carpet Event on täydellinen kumppani. Molemmat haluamme omissa viitekehyksissämme olla tulevaisuudessa Suomen parhaita, sanoo Jokereiden toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi.

Otteluiden lisäksi Jokerit järjestää kauden aikana tapahtumia myös kannattajilleen. Tekeillä oleva Jokerit Liikuttaa -ohjelma, jossa lapsia ja nuoria kannustetaan matalalla kynnyksellä liikunnan pariin, kuuluu isona osana seuran tulevaisuuteen. Kaikkiin näihin ja moniin muihin projekteihin Jokerit tarvitsee Red Carpetin huippuammattilaisten osaamista.

Yhteistyö alkaa näkyvästi jo perjantaina 4.8. perinteisestä Pitsiturnauksesta, jossa Jokereiden Mestis-joukkue pelaa ensimmäiset ottelunsa. Red Carpet on turnauksesta lähtien esillä Jokereiden pelipaidoissa koko kauden läpi.

Red Carpet Festari järjestetään elokuun viimeisenä viikkona 21.–27.8. Hyvinkäällä. Red Carpet juhlii suomalaista elokuvaa ja sen tekijöitä levittäen punaista mattoa ja tähtipölyä ympäri kaupunkia. Festivaaliohjelma pitää sisällään juhlaennakkonäytöksiä, ajankohtaisia elokuvia, eturivin artisteja, näyttelijä- ja tekijätapaamisia, keskusteluja sekä kaupunkitapahtumia.

Jokerit on isosti läsnä tapahtumassa, kun Mestis-joukkue esittäytyy yleisölle. Jokereilla on Festarilla oma fanipisteensä perjantaista sunnuntaihin, jossa myydään fanituotteita. Pelaajat ovat kannattajien tavattavissa pisteellä lauantaina 26.8. Red Carpet Konserteissa (K18) sekä sunnuntaina 27.8. Red Carpet Minissä, jolloin myös perheen pienimmät pääsevät tapaamaan suosikkejaan. Torstaina 24.8. Jokerit nousee lavalle Red Carpet Gaalassa lanseerauksen sekä yhteistyön tiimoilta.

-Rakastan viihteen tekemistä ja sen tarjoamista eri muodoissa aktiivisille ihmisille, jotka nauttivat musiikista, elokuvista, urheilusta, hyvästä ruuasta ja yhdessäolosta. Jokerit on ikoninen brändi ja on etuoikeus päästä kehittämään uusia kuvioita yhdessä. Red Carpet ja Jokerit täydentävät toisiaan hienosti ja yhdessä pystymme palvelemaan yhteistyökumppaneitamme entistä kattavammin, kertoo Red Carpetin taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi.

Jokerit ja Red Carpet tarjoavat helsinkiläisseuran kausikorttilaisille liput Konsertteihin sekä Miniin alennushintaan. Kausikorttilaiset saavat kampanjasta tietoa sähköpostilla lähiviikkojen aikana.

Red Carpet Festarista voit lukea lisää osoitteessa https://redcarpetfestari.fi/.

 

Lisätietoja:

Antti-Jussi Niemi

Toimitusjohtaja

Jokerit Helsinki Oy

 

Tuuli Jokinen

Vastaava tuottaja

Red Carpet Festari