Joulutorin Onnin avajaisia vietetään lauantaina 21.11.2020 osoitteessa Hämeenkatu 18. Lauantaina kaupungissa riittää vilskettä, sillä keskustassa pidetään Hyvinkään Joulunavaus, joka aloittaa virallisesti joulukauden. Joulutori Onnin avajaisissa klo 10-16 on mukana monenlaisia tuotemyyjä ja tarjontaa on käsitöistä, kauneuteen, puutöihin ja joulutuotteisiin -ja ruokiin. Rentto & Onnikortteli ilahduttavat jouluostoksille tulevaa maksuttomalla glögi- ja piparitarjoilulla. Klo 13 avajaispäivän ohjelmassa on Red Carpetin taiteellisen johtajan Antti Luusuaniemen johdattama Actors Studio, jonka vieraaksi tulee näyttelijä Matti Ristinen. Ristiseltä kuullaan tuoreimmat kuulumiset tänä syksynä julkaistusta Kaikki synnit tv-sarjasta sekä joulukuussa alkavasta Sykkeen 9. tuotantokaudesta.

Joulutori Onni osallistaa tekemään hyvää

Joulutori Onnissa kerätään joululahjoituksia Hyvinkään Hope ry:n Joulukuusi -keräyksessä, jossa toteutetaan lapsen joululahjatoive tuoden lahja Joulutorille 21.11-5.12. välillä. Hyvinkään seurakunnan hyvän tahdon joulukuuseen voi tuoda lahjakortteja paikallisiin liikkeisiin 10.-21.12.2020. Hyvinkään Pelastakaa lapset ry:lle lahjoitetaan jokaisen myyntipaikan päivämaksusta viisi euroa paikallisosaston lasten harrastustoiminnan tukemiseen.

Ohjelmaa osana Joulutori Onnia

Joulutorilla nähdään ohjelmaa, joka ilahduttaa Joulutorilla kävijää. Hyrian matkailualan opiskelijoiden tuottavat elävän Joulukalenterin luukkuja Joulutorille ja Hyrian kuvallisen ilmaisun opiskelijoita nähdään paikan päällä tekemässä taiteilijatyönä hiilipiirroksia kipsimallista. Seurakunnan seurakunnan musiikkiryhmä Skr Trio ilahduttaa Joululauluilla Joulutorin vieraita. Lisäyksiä ohjelmaan tulee joulukuussa. Maksuttomasta ohjelmasta ja tarkemmista ajankohdista tiedotetaan Joulutori Onnin Facebook-tapahtumassa.

Myyjäksi matalalla kynnyksellä

Myyntipaikkoja tarjotaan matalalla kynnyksellä myös yksittäisille toimijoille. Myymään voi tulla esimerkiksi erilaisia kädentöitä, luomutuotteita, joulukukkia ja -kortteja tai muita joululahjoiksi sopivia tuotteita. Mikäli paikan päälle ei pääse itse myymään, on mahdollista jättää tuotteet myyntiin järjestäjälle. Lisätietoja vapaista myyntipaikoista voi tiedustella .

Turvallisuus ja vastuullisuus edellä Joulutorille

Joulutorille voi tulla turvallisin mielin ja vastuullisesti. Tilaan asennetaan Genanon ilmanpuhdistimet, jotka eliminoivat sisäilmasta tehokkaasti virukset ja bakteerit. Kävijämäärää rajoitetaan tarpeen mukaan ja myyntipaikat asetellaan väljästi, jotta tungosta ei pääse jouluostoksilla syntymään. Maksutapana paikan päällä käy vain kortti. Osallistujilta toivotaan kasvomaskin käyttöä.


Aukioloajat

Joulutori on avoinna 21.11.-21.12.2020. Marraskuussa la-su 21.-22.11 klo 10-16 ja joulukuussa to-la 3.-5.12. ja 10.-21.12.2020, ma-pe 11-18 ja la-su 10-16.

Joulutori Onni, Hämeenkatu 18, 05800 Hyvinkää.

Seuraa Joulutoria

Ajankohtaisista asioista ja ohjelmasta tiedotetaan Joulutori Onnin Facebook-tapahtumassa.

Myyntipaikoista löytyy tietoa nettisivuilta www.rentto.fi/joulutori.

Myyntipaikkojen tiedustelu ja ohjelmaehdotukset , 040 7099252.

Näyttelijä Matti Ristinen nähdään Joulutori Onnin avajaisissa Actors Studiossa 21.11.2020 klo 13. Kuva Red Carpetista vuodelta 2019. Kuvaaja: Erika Luoto.