Koko kansan ja Luottomiesten suosikki Juha Tapio liittyy Red Carpet Konserttien huikeaan artistikattaukseen! Niin sanoittajana, säveltäjänä kuin kitaristinakin meritoitunut Juha Tapio tunnetaan vaikuttavana live-esiintyjänä, jonka kappaleet koskettavat ja puhuttelevat yleisöä iästä riippumatta. Parikymmenvuotisen uransa aikana hän on julkaissut peräti 13 albumia, saavuttanut lukuisia kärkisijoja albumi-, single- ja radiolistoilla sekä esiintynyt suurille yleisöille niin konserttisaleissa, festivaaleilla kuin areenoillakin. Lisäksi Juha Tapio on nähty kahdella Vain elämää -kaudella vuosina 2013 sekä 2017. Hänet on noteerattu myös lukuisin palkinnoin, mukaan lukien kolmella Emma-palkinnolla sekä Juha Vainio -sanoituspalkinnolla. Tapion uusin single Banzai tähdittää myös tällä viikolla ensi-iltansa saavaa Luottomies-elokuvaa: All in.

Red Carpet Konsertteja juhlitaan jälleen Hyvinkäällä 30.-31.8.2024 ja Villatehtaan lavoilla nähdään lisäksi muun muassa KUUMAA, Lauri Haav, Aliisa Syrjä sekä Ida Paul & Kalle Lindroth ja lisää artisteja julkaistaan kevään aikana!

HANKI LIPUT YSTÄVÄNPÄIVÄHINTAAN

Liput Red Carpet Konsertteihin on nyt myynnissä tarjoushintaan ystävänpäivän kunniaksi 18.2. saakka hintaan 2 x 2PV 140€ ja 2 x 1PV 80€. Nappaa kaveri tai kumppani ja tule mukaan punaisen maton juhlaan kokemaan kesän tunnelmallisin festari! Klikkaa tästä itsesi lippukaupoille!

Kuuntele Luottomies-elokuvan: All in soundtrack