Elokuussa käynnistyy uudenlainen seminaarisarja nimeltä Kantti. Kantissa on kyse elämyksellisestä seminaarista, joka yhdistää Suomen kovimmat puhujat sekä esiintyjät. 

Kantti on Henri Hyppösen ja Antti Luusuaniemen kuratoima puhujaseminaari. Kantissa tarkoituksena ja tavoitteena on rikkoa perinteistä seminaarien rakennetta. Kalvosulkeiset on unohdettu ja seminaaria vie eteenpäin tarkoin kuratoitu punainen lanka. Lisäksi ohjelma on jaettu näyttämötaiteiden tyyliin kahteen puoliaikaan. Kantin tarkoituksena onkin yhdistää uudella tavalla musiikkia, puhetta, näyttämö- sekä kuvataidetta.

”Kantti-seminaari koostuu uutta luovista puheenvuoroista, keskusteluista tulevasta suunnasta sekä teoista ja tekijöistä, joilla on ollut kanttia luoda tulevaisuutta”, kommentoi Kantti-seminaarin kuratoinut Henri Hyppönen.  

Seminaarin puhujat koostuvat yritysmaailman ammattilaisista. Yhteensä kymmenen puhujaa pääsee seminaarin aikana ottamaan lavan haltuunsa. Yksi puhujista on viestinnän ja muutoksen ammattilainen Kirsi Piha

“Muutos on tällä hetkellä arkea ja hämmästyttäviä asioita tapahtuu koko ajan. Ihmisillä on tähän liittyen suorastaan himo ajatella, kuulla, käydä keskustelua asioista sekoittaen erilaisia viitekehyksiä ja luoden uutta. Seminaarikaan ei ole enää ”vain” seminaari, jonne mennään työn puolesta nuokkumaan, vaan voi ravistella ihmistä monipuolisesti virkeämmäksi. Näin toivon, että meille käy Kantti-seminaarissa.” 

Seminaarisarjan ensimmäinen näytös tapahtuu elokuussa Red Carpet-festarin yhteydessä Hyvinkäällä. Tapahtumapaikkana toimii Hyvinkääsali. Seminaari toteutetaan livenä sekä virtuaalisesti. Virtuaalisuudesta on tullut tärkeä osa arkea tapahtumia ja Kantti haluaa olla osa sitä. Virtuaalisesta toteutuksesta vastaa Tokka Solutions.  

”Koronan myötä olemme täysin uuden ajan äärellä ja muutosta seminaarienkin osalta tarvitaan väistämättä. En malta odottaa, että pääsemme viemään seminaarit uuteen aikaan. Olemme onnistuneet yhdistämään tekijät, joiden kanssa tehdä se”, kommentoi Red Carpetin Taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi.   

Kantti-seminaari järjestetään 28.8.2020 Hyvinkääsalissa sekä virtuaalisesti.
Tarkempi seminaariohjelma julkaistaan Kantin sivuilla lähempänä tapahtumaa.    

Tapahtuman yhteistyökumppaneina ovat Red Carpet, Hyvinkään kaupunki, Riihimäen kaupunki, Hyria, Uudenmaanliitto, Osuuspankki, Handelsbanken, Beckhoff sekä Rentto.

Lue lisää redcarpetevent.fi/kantti
Liput eventilla.com/kanttiseminaari
Kantti somessa Facebook / Twitter / Linkedin / Facebook-tapahtuma