Hyvinkään Tähtiraitin tähtien saajat paljastettiin tänään verkkolähetyksenä Hyvinkään kirjastoaukiolla. Tämän vuoden tähtien saajat ovat suomalaisen elokuva-alan arvostetuimpiin näyttelijöihin kuuluvat Kati Outinen ja Peter Franzén.

“Tähden saaminen tuntuu oikein hienolta, ja oli mukava kuulla samalla tunnustuksesta ilmoittaneen Antti Luusuaniemen ääntä pitkästä aikaa”, Kati Outinen kertoo.

Pitkän uran tehneet näyttelijät saivat käden- ja jalanjälkensä Hyvinkään Tähtiraitille edellisvuosien tähtien joukkoon.

”Olin erittäin otettu huomionosoituksesta, sillä Red Carpet -festari on todella arvokas tapahtuma elokuvia seuraavalle yleisölle. Minusta on erityisesti hienoa, että festari huomioi muitakin elokuvantekijöitä kuin näyttelijöitä ja ohjaajia. Onnistuneen leffan tekemiseen tarvitaan likimain aina suuri joukko ihmisiä ja paljon näkemystä, kokemusta ja intohimoa. On todella mahtavaa, että kokonaista elokuvantekijöiden klaania kannustetaan”, Peter Franzén kiittelee.

Tähtiraitille valetaan vuosittain kotimaisten tähtien nimiä Red Carpet -festarin aikaan. Vuonna 2018 avatulle Tähtiraitille ensimmäisenä käden- ja jalanjälkensä saivat pitkän uran tehneet näyttelijät Outi Mäenpää ja Vesa-Matti Loiri. Vuonna 2019 tähdet kadulle saivat kansainvälistä uraa luoneet näyttelijät Krista Kosonen ja Laura Birn. Vuosittain vaihtuva Red Carpet Jury valitsee Tähtiraitin tähtilaattojen saajat.

Artikkelin kuvat: Kim Öhrling / www.koskisyvari.com