Konsertit ·

Pe 25. & la 26.8.2023!

Villatehtaan tunnelmallisella alueella hymy on herkässä, kun kesä päätetään juuri Sinunlaisilla festareilla kera ystävien. Red Carpet Festarin Konserteissa nautitaan suomalaisesta musiikista ja tunnelmallisesta Villatehtaan miljööstä sekä ripauksesta tähtipölyä. 

Perjantaina vieraita viihdyttää Bess, Roope Salminen & Koirat, Sara Siipola, Malla, Olavi Uusivirta sekä Osmo Ikonen. Lauantaina tanssitaan KUUMAAn, Jukka Poijan ja Lemppari Bandin, Anna Puun, Emilia Siscon, Silva Emilina ja Kasmirin tahtiin.

Tänä vuonna Red Carpet Festarin Konserteissa on kaksi lavaa!

PerjantaiLauantai

Aikataulut

Perjantai 25.8.

klo 17:30 Portit aukeavat
klo 18:00 Teflon Brothers, Red Carpet Stage
klo 19:00 Osmo Ikonen, Koff Stage
klo 20:00 BESS, Red Carpet Stage
klo 22:00 Sara Siipola, Red Carpet Stage
klo 23:30 Coodi
klo 24:00 Olavi Uusivirta, Red Carpet Stage
klo 01:00 Malla, Koff Stage

Lauantai 26.8.

klo 16:30 Portit aukeavat
klo 17:15 Jukka Poika ja Lemppari Band, Red Carpet Stage
klo 18:15 LAURI
klo 19:15 Emilia Sisco, Red Carpet Stage
klo 21:30 KUUMAA, Red Carpet Stage
klo 22:30 Silva Emilia, Koff Stage
klo 23:00 Kasmir, Koff Stage
klo 00:30 Anna Puu, Red Carpet Stage

Liput ·

1 PÄIVÄN LIPPU

Peruslippu 74,90 €

Perjantai 25. tai lauantai 26.8.

Lippujen hintoihin lisätään tilausmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi).www.lippu.fi/redcarpet

2 PÄIVÄN LIPPU

Peruslippu 124,90 €

Perjantai & lauantai 25.–26.8.2023

Lippujen hintoihin lisätään tilausmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi).www.lippu.fi/redcarpet

Perjantai 25.8.2023 ·

Lauantai 26.8.2023 ·

Info ·

Red Carpet Konsertteihin myydään 2 päivän sekä 1 päivän lippuja. Kahden päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin. Yhden päivän lippuja ei vahdeta rannekkeisiin ja lipulla pääsee alueelle kerran sisään.

Lippujen myyntipaikat

Liput Red Carpettiin voit hankkia verkkosivuiltamme. Liput tapahtumiin myyvät elokuvateattereiden kassat sekä Lippu.fi. Voit tarkistaa lähimmät lipputoimipisteesi Lippu.fi:n verkkosivuilta.

Check-In ja lipunmyyntipisteellä käy vain korttimaksu. Käteisellä, Epassilla ym. ostot onnistuu K-Citymarket Hyvinkään infotiskiltä tai Hämeenkadun ja Munckinkadun R-kioskeilta. R-kioskeilla maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, debit- ja credit-kortit (Visa Electron/Maestro, Visa, Eurocard/Mastercard, OK), Edenred-kortti, Smartum Saldo Mobiili ja Epassi. R-kioskeilla ei voi maksaa lahjakorteilla. Huom. R-kioskeilta ei voi ostaa lippuja enää tapahtumapäivänä!

Lisätietoja lipuista täältä
  • Red Carpet Festari tarjoaa ohjelmaa myös ikärajattomasti. Suosittelemme kuitenkin, että alle 12-vuotiaat saapuvat festarille huoltajan seurassa.
  • Red Carpet Konsertit ovat täysin anniskelualuetta, joten festarin ikäraja on 18 vuotta.
  • Elokuvanäytöksien ikärajat vaihtelevat elokuvien mukaan. Ohjelmistossa on sekä kaikille sopivia että ikärajallisia elokuvia.
  • Lisätietoja löydätte ohjelmastamme. Mikäli tulet Red Carpet Festareille lasten kanssa, vietäthän festaria lasten ehdoilla. Tarjoathan lapsille päihteettömän ja turvallisen festarikokemuksen.

Festarin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten perusteella, eikä niistä saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta.

Konserttien rannekkeenvaihto

Yhden päivän normaalilippuja lukuunottamatta kaikki Red Carpet Konserttiliput vaihdetaan rannekkeisiin.

  • Ranneke kiinnitetään vaihto hetkellä ranteeseen eli ranneketta ei voi hakea ranneketta esimerkiksi kaverin puolesta.
  • Rikkinäinen ranneke ei oikeuta sisäänpääsyyn.
  • Tarkasta rannekkeen kiinnitys vaihdon yhteydessä.
  • Järjestäjä ei vastaa kadonneesta rannekkeesta.

Rannekkeita vaihdetaan Konserttien pääsisäänkäynnillä (Kankurinkatu 4-6) check-in pisteellä festariviikolla.

Emme vaihda muiden tapahtumien esim. elokuvien tai oheistapahtumien lippuja rannekkeisiin.

Konserttien rannekkeenvaihdon aukioloajat

TI 22.8. klo 8:00–16:00
KE 23.8. klo 8:00–16:00
TO 24.8. klo 8:00-18:00
PE 25.8. klo 8:00-00:00
LA 26.8. klo 12:00-00:30
SU 27.8 klo 7:30-13:00

Red Carpet Konsertit järjestetään Villatehtaalla Hyvinkäällä, kaupungin keskustassa. Villatehtaan osoite on Kankurinkatu 4-6. (Katso sijainti kartalta).

Villatehtaan sisäpiha on kaunis puistoalue, joka toimii vapaa-ajanviettopaikkana ympäri vuoden. Alueen maa on tasainen, mutta pinnanmuodot vaihtelevat, ja alueella on niin hiekkaa, nurmea ja kivetystä. Kaikki yleisölle osoitetut kulkureitit ovat kuitenkin esteettömiä.

Nykyään Villatehtaan sisätiloissa toimii monia yrityksiä, liikuntatiloja, nuorten taidekeskus sekä Kaupungintalo. Toivommekin festivaalikävijöiltä kunnioittavaa käytöstä Villatehtaan aluetta kohtaan.

Red Carpet Festarin infopiste sijaitsee aivan Konserttien pääportin vieressä. Infopisteellä ratkaistaan kaikki festivaaliasiakkaan pulmat kadonneesta lipusta hävinneeseen reppuun. Lipunmyynnissä myydään porttilippuja mikäli festivaalia ei ole myyty ennakosta loppuun.

Festivaaliviikonlopun ajan infopiste toimii myös löytötavarapisteenä.

Festarin pääportilta löytyy maksullinen narikka, joka on auki Konserttien ajan. Rajallisen tilan vuoksi narikassa ei säilötä alkoholijuomia.

Muistathan hakea narikassa säilömäsi tavarat ajoissa ennen narikan sulkeutumista! Narikkaan unohtuneet tavarat toimitetaan festivaalin lipunmyyntipisteelle. Red Carpet ei vastaa hakemattomista tavaroista.

Konserttialueelta löytyy runsaasti ruokapisteitä, jotka tarjoilevat laajasti liha- ja kasvisruokaa. Myös erikoisruokavaliot on otettu huomioon kaikilla myyntipisteillä.

Alueella on useita baareja, joilla palvellaan täysi-ikäisiä festivaalivieraita. Varauduthan todistamaan ikäsi! Baarien valikoimaan sisältyy herkullisten drinkkien ja mietojen alkoholijuomien lisäksi myös paljon alkoholittomia vaihtoehtoja.

Festarialueen ruoka- ja juomapalveluiden hyödyntämisen lisäksi voit tuoda tapahtuma-alueelle myös omia eväitä! Festarialueella on useita vesipisteitä, joista saat raikasta vettä pullon täyteen. Myös pienet pillimehut ovat sallittuja. Alkoholin tai lasipullojen tuominen alueelle ei ole sallittua.

Normaalikokoiset eväät, kuten leivät, hedelmät, karkit, snacksit ynnä muut ovat sallittuja.

Konserttialueelle järjestetty runsaasti vessoja ja pisuaareja. Älä ole juntti vaan pissaa vessaan – älä puskaan saatikka talojen seinille tai pihoille.

Alueelta löytyy useita vessa-alueita. Jokaisella vessa-alueista on myös esteettömiä vessoja. Esteettömien vessojen ovissa on aina kyltti, joissa kerrotaan pyörätuolilla liikkuvien asiakkaiden, muiden esteetöntä vessatilaa tarvitsevien festarivieraiden sekä Vessapassin omistavien henkilöiden olevan oikeutettuja esteettömän vessan käyttöön sekä ohittamaan mahdollinen jono.

Vessat ovat sukupuolineutraaleja unisex-vessoja. Sen verran erottelemme, että alueet on jaettu seisaaltaan ja istualtaan pissaaville. Seisaaltaan pissaavien alueelta löytyy pisuaareja.

Jokaisen ison vessa-alueen yhteydessä on käsienpesumahdollisuus juoksevalla vedellä. Käsienpesupisteet eivät ole juomapullon täyttämistä varten.