Pe 30. & la 31.8.2024!

Villatehtaan tunnelmallisella alueella hymy on herkässä, kun kesä päätetään juuri Sinunlaisilla festareilla kera ystävien. Red Carpet Festarin Konserteissa nautitaan suomalaisesta musiikista ja tunnelmallisesta Villatehtaan miljööstä sekä ripauksesta tähtipölyä. 

Ensimmäiset artistit on jo julkistettu, ja lisää artistikiinnityksiä on tulossa!

Liput

Liput on nyt myynnissä!

Liput konserttiin

Perjantai 30.8.2024 ·

Liput konserttiin

Lauantai 31.8.2024 ·

Liput konserttiin

Liput

1 PÄIVÄN LIPPU

Kesähinnat voimassa 31.7. asti.

54,90 €, norm. 59,90 €

Perjantai 30. tai lauantai 31.8.

OSTA 1 PÄIVÄN LIPPU TÄSTÄ

Lippu vaihdetaan rannekkeeseen. Hinnat sisältävät 4,00 € käsittelykulut. Erikseen veloitetaan 1,50 € tilausmaksu. Toimituskulu vaihtelee valitun toimitustavan mukaan (eTicket on maksuton).

2 PÄIVÄN LIPPU

Kesähinnat voimassa 31.7. asti.

99,90 €, norm. 109,90€

Perjantai ja lauantai 30.–31.8.2024

OSTA 2 PÄIVÄN LIPPU TÄSTÄ

Lippu vaihdetaan rannekkeeseen. Hinnat sisältävät 4,00 € käsittelykulut. Erikseen veloitetaan 1,50 € tilausmaksu. Toimituskulu vaihtelee valitun toimitustavan mukaan (eTicket on maksuton).

ALL IN VIP 1 PÄIVÄ

Kesähinnat voimassa 31.7. asti.

119,90€

Perjantai 30. tai lauantai 31.8. 

OSTA 1 PÄIVÄN ALL IN VIP -LIPPU TÄSTÄ

Kaikki VIP-liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passiin. Hinnat sisältävät 4,00 € käsittelykulut. Erikseen veloitetaan 1,50 € tilausmaksu. Toimituskulu vaihtelee valitun toimitustavan mukaan (eTicket on maksuton).

ALL IN VIP 2 PÄIVÄÄ

Kesähinnat voimassa 31.7. asti.

179,90€

Perjantai 30. ja lauantai 31.8.

OSTA 2 PÄIVÄN ALL IN VIP -LIPPU TÄSTÄ

Kaikki VIP-liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passiin. Hinnat sisältävät 4,00 € käsittelykulut. Erikseen veloitetaan 1,50 € tilausmaksu. Toimituskulu vaihtelee valitun toimitustavan mukaan (eTicket on maksuton).

AVUSTAJALIPUT

Kesähinnat voimassa 31.7. asti

Avustettava + avustaja 1 päivä 54,90€

Pyörätuoli + saattaja 1 päivä 54,90€

Avustettava + avustaja 2 päivää 99,90€

Pyörätuoli + saattaja 2 päivää 99,90€

OSTA AVUSTAJA / SAATTAJA -LIPPU TÄSTÄ

Lipputyyppi ”Pyörätuoli + avustaja” -lippu on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle.

Lipputyyppi ”Asiakas + avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäisissä toiminnoissa.

Avustaja/saattaja pääsee tapahtuma-alueella ainoastaan omalla avustaja/saattaja rannekkeella. Avustaja/saattaja on oikeutettu olemaan alueella ainoastaan avustettavan kanssa.

RED CARPET x OBELIX

Tänä vuonna Red Carpet Festarin konserteissa on mahdollisuus päästä nauttimaan Obelixin huikeista ruuista ja tunnelmasta!

Myynnissä ovat 1 päivän normi- sekä VIP-lippu ruokailulla:

99€ 1 päivän lippu+buffet

109€ 1 päivän lippu+ A la carte

153€ 1 päivän VIP-lippu+buffet

163€ 1 päivän VIP-lippu+A la carte

OSTA PERJANTAILLE LIPPU+RUOKAILU TÄSTÄOSTA LAUANTAILLE LIPPU+RUOKAILU TÄSTÄ

Esiintyjät

Lisää artistijulkaisuja on luvassa pian!

Info

Red Carpet Konsertteihin myydään 2 päivän sekä 1 päivän perus- ja VIP-lippuja. Yhden sekä kahden päivän perusliput sekä kaikki VIP-liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Lippujen myyntipaikat

Lippuihin voit tutustua Red Carpetin verkkosivuilta. Liput tapahtumiin myy Ticketmaster.  Voit tarkistaa lähimmät lipputoimipisteesi Ticketmasterin verkkosivuilta.

Elokuvanäytöksiin lippuja voit ostaa elokuvateattereiden kasoilta.

Lisätietoja lipuista täältä

Avoimet päiväliput Red Carpet Konsertteihin 2024 olivat myynnissä kesäkuuhun 2024 asti. Avoin lippu on vaihdettava päivälippuun viimeistään 31.7.2024. Lipunmyyjä tulee lähettämään kaikille avoimen päivälipun ostaneille sähköpostilla ohjeet vaihdon suorittamiseksi, joten odotathan viestiä. Sähköpostissa on linkki, jonka kautta vaihto päivälippuun tulee tehdä.

Avoin päivälippu on myös mahdollista vaihtaa kahden päivän perus- tai All in VIP-lippuun lippuhintojen erotusta vastaan. Lipunmyyjä perii ylimääräisistä vaihdoista palvelumaksun. Otathan yhteyttä suoraan lipunmyyjään (Ticketmaster), mikäli sinulla on kysyttävää päivälipun vaihtamisesta.

  • Red Carpet Festari tarjoaa ohjelmaa myös ikärajattomasti. Suosittelemme kuitenkin, että alle 12-vuotiaat saapuvat festarille huoltajan seurassa.
  • Red Carpet Konsertit ovat täysin anniskelualuetta, joten festarin ikäraja on 18 vuotta.
  • Elokuvanäytöksien ikärajat vaihtelevat elokuvien mukaan. Ohjelmistossa on sekä kaikille sopivia että ikärajallisia elokuvia.
  • Lisätietoja löydätte ohjelmastamme. Mikäli tulet Red Carpet Festareille lasten kanssa, vietäthän festaria lasten ehdoilla. Tarjoathan lapsille päihteettömän ja turvallisen festarikokemuksen.
Festarin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten perusteella, eikä niistä saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta.

Konserttien rannekkeenvaihto

Kaikki Red Carpet Konserttiliput vaihdetaan rannekkeisiin.

  • Ranneke on henkilökohtainen.
  • Ranneke kiinnitetään vaihto hetkellä ranteeseen eli ranneketta ei voi hakea esimerkiksi kaverin puolesta.
  • Rikkinäinen ranneke ei oikeuta sisäänpääsyyn.
  • Ethän leikkaa tai polta rannakkeen päitä! Jos ranneke kiristyy liikaa, tulethan vaihtamaan sen rannekkeenvaihto pisteelle. Älä itse leikkaa rannekketta pois!
  • Järjestäjä ei vastaa kadonneesta, eikä korvaa leikattuja rannekkeita.
  • Tarkasta rannekkeen kiinnitys vaihdon yhteydessä.

Rannekkeita vaihdetaan Konserttien pääsisäänkäynnillä (Kankurinkatu 4-6) check-in pisteellä festariviikolla.

Emme vaihda muiden tapahtumien esim. elokuvien tai oheistapahtumien lippuja rannekkeisiin.

Konserttien rannekkeenvaihdon aukioloajat

Tarkentuvat kesän aikana!

Red Carpet Konsertit järjestetään Villatehtaalla Hyvinkäällä, kaupungin keskustassa. Villatehtaan osoite on Kankurinkatu 4-6. (Katso sijainti kartalta).

Villatehtaan sisäpiha on kaunis puistoalue, joka toimii vapaa-ajanviettopaikkana ympäri vuoden. Alueen maa on tasainen, mutta pinnanmuodot vaihtelevat, ja alueella on niin hiekkaa, nurmea ja kivetystä. Kaikki yleisölle osoitetut kulkureitit ovat kuitenkin esteettömiä.

Nykyään Villatehtaan sisätiloissa toimii monia yrityksiä, liikuntatiloja, nuorten taidekeskus sekä Kaupungintalo. Toivommekin festivaalikävijöiltä kunnioittavaa käytöstä Villatehtaan aluetta kohtaan.

Red Carpet Festarin infopiste sijaitsee aivan Konserttien pääportin vieressä. Infopisteellä ratkaistaan kaikki festivaaliasiakkaan pulmat kadonneesta lipusta hävinneeseen reppuun. Lipunmyynnissä myydään porttilippuja mikäli festivaalia ei ole myyty ennakosta loppuun.

Festivaaliviikonlopun ajan infopiste toimii myös löytötavarapisteenä.

Festarin pääportilta löytyy maksullinen narikka, joka on auki Konserttien ajan. Rajallisen tilan vuoksi narikassa ei säilötä alkoholijuomia.

Muistathan hakea narikassa säilömäsi tavarat ajoissa ennen narikan sulkeutumista! Narikkaan unohtuneet tavarat toimitetaan festivaalin lipunmyyntipisteelle. Red Carpet ei vastaa hakemattomista tavaroista.

Konserttialueelta löytyy runsaasti ruokapisteitä, jotka tarjoilevat laajasti liha- ja kasvisruokaa. Myös erikoisruokavaliot on otettu huomioon kaikilla myyntipisteillä.

Alueella on useita baareja, joilla palvellaan täysi-ikäisiä festivaalivieraita. Varauduthan todistamaan ikäsi! Baarien valikoimaan sisältyy herkullisten drinkkien ja mietojen alkoholijuomien lisäksi myös paljon alkoholittomia vaihtoehtoja.

Festarialueen ruoka- ja juomapalveluiden hyödyntämisen lisäksi voit tuoda tapahtuma-alueelle myös omia eväitä! Festarialueella on useita vesipisteitä, joista saat raikasta vettä pullon täyteen. Myös pienet pillimehut ovat sallittuja. Alkoholin tai lasipullojen tuominen alueelle ei ole sallittua.

Normaalikokoiset eväät, kuten leivät, hedelmät, karkit, snacksit ynnä muut ovat sallittuja.

Konserttialueelle järjestetty runsaasti vessoja ja pisuaareja. Älä ole juntti vaan pissaa vessaan – älä puskaan saatikka talojen seinille tai pihoille.

Alueelta löytyy useita vessa-alueita. Jokaisella vessa-alueista on myös esteettömiä vessoja. Esteettömien vessojen ovissa on aina kyltti, joissa kerrotaan pyörätuolilla liikkuvien asiakkaiden, muiden esteetöntä vessatilaa tarvitsevien festarivieraiden sekä Vessapassin omistavien henkilöiden olevan oikeutettuja esteettömän vessan käyttöön sekä ohittamaan mahdollinen jono.

Vessat ovat sukupuolineutraaleja unisex-vessoja. Sen verran erottelemme, että alueet on jaettu seisaaltaan ja istualtaan pissaaville. Seisaaltaan pissaavien alueelta löytyy pisuaareja.

Jokaisen ison vessa-alueen yhteydessä on käsienpesumahdollisuus juoksevalla vedellä. Käsienpesupisteet eivät ole juomapullon täyttämistä varten.