Konsertit pe 25. & la 26.8.2023!

Red Carpet Konsertit järjestetään jälleen tuttuun tapaan elokuun viimeisenä viikonloppuna perjantaista lauantaihin 25.-26.8.2023

Nappaa liput ja pysy ajan tasalla uutisista: Facebook  |  Instagram  |

Aikataulut

Päiväkohtainen ohjelma on nyt julkistettu! Tarkemmat aikataulut julkaistaan kesällä.

PerjantaiLauantai

Liput ·

KEVÄT -LIPUT 30.6.2023 ASTI

1 PÄIVÄN LIPPU

Peruslippu 69,90 €

Perjantai 25. tai lauantai 26.8.

Kevät -lippujen hinnat ovat voimassa 30.6. klo 23.59 asti.
Lippujen hintoihin lisätään tilausmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi).www.lippu.fi/redcarpet

2 PÄIVÄN LIPPU

Peruslippu 119,90 €

Perjantai & lauantai 25.–26.8.2023

Kevät -lippujen hinnat ovat voimassa 30.6. klo 23.59 asti.
Lippujen hintoihin lisätään tilausmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi).www.lippu.fi/redcarpet

HUOM!
Varo piraattilippuja ja huijareita! Ainoastaan hankkimalla lippusi Red Carpetin valtuuttamalta, luotettavalta jälleenmyyjältä (Lippupiste) voit olla varma sen aitoudesta! Festivaalialueen ulkopuolella tai internetissä myytävät liput voivat osoittautua väärennöksiksi.

Emme suosittele festivaalilippujen esittelyä netissä tai somessa – ainakaan niin, että lipun viivakoodi näkyy kuvassa. Kuvasta on mahdollista kaapata lipputiedot, jolloin et välttämättä enää pääse osallistumaan festivaaleille. Jokaisen lipun viivakoodi on yksilöllinen. Emme ota vastuuta, jos joku varastaa lippusi koodit!

Perjantai 25.8.2023 ·

Perjantain artistit ovat Osmo Ikonen, Bess, Roope Salminen & Koirat, Malla, Sara Siipola sekä Olavi Uusivirta.

Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin!

Lauantai 26.8.2023 ·

Lauantain artistit ovat Jukka Poika, Kuumaa, Anna Puu, Emilia Sisco, Kasmir ja Silva Emilia.

Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin!

Info ·

KONSERTTIALUE

Red Carpet Konsertit järjestetään Villatehtaalla Hyvinkäällä, kaupungin keskustassa. Festivaalin katuosoite on Kankurinkatu 4-6. (Katso sijainti kartalta).

Hiljaisen rautatieläiskylän arki vilkastui, kun Ossian Donner perusti alle kolmekymppisenä Hyvinkäälle Villatehtaan vuonna 1892. Villatehtaan sisäpiha on kaunis puistoalue, joka toimii vapaa-ajanviettopaikkana ympäri vuoden. Alueen maa on tasainen, mutta pinnanmuodot vaihtelevat, ja alueella on niin hiekkaa, nurmea ja kivetystä. Kaikki yleisölle osoitetut kulkureitit ovat kuitenkin esteettömiä.

Nykyään Villatehtaan sisätiloissa toimii monia yrityksiä, liikuntatiloja, nuorten taidekeskus sekä Kaupungintalo. Toivommekin festivaalikävijöiltä kunnioittavaa käytöstä Villatehtaan aluetta kohtaan.

LIPPUJEN VAIHTAMINEN RANNEKKEISIIN

Yhden päivän normaalilippuja lukuunottamatta kaikki Red Carpet Konserttiliput vaihdetaan rannekkeisiin.

Rikkinäinen ranneke ei oikeuta sisäänpääsyyn. Tarkasta rannekkeen kiinnitys vaihdon yhteydessä. Järjestäjä ei vastaa kadonneesta rannekkeesta.

IKÄRAJAT

Red Carpet Konsertit ovat K-18. Järjestämme festariviikolla kuitenkin monia muita tapahtumia, jotka soveltuvat lapsille. Lisätietoja löydätte ohjelmastamme.

LIPPUJEN PALAUTUS

Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten perusteella, eikä niistä saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta.