Konsertit ·

Pe 30. & la 31.8.2024!

Villatehtaan tunnelmallisella alueella hymy on herkässä, kun kesä päätetään juuri Sinunlaisilla festareilla kera ystävien. Red Carpet Festarin Konserteissa nautitaan suomalaisesta musiikista ja tunnelmallisesta Villatehtaan miljööstä sekä ripauksesta tähtipölyä. 

Ensimmäiset artistit on jo julkistettu, ja lisää artistikiinnityksiä on tulossa pitkin kevättä!

PerjantaiLauantai

Aikataulut

Perjantai 30.8.

Aikataulu julkaistaan keväällä 2024!

Lauantai 31.8.

Aikataulu julkaistaan keväällä 2024!

Liput ·

1 PÄIVÄN LIPPU

Talvihinnat voimassa 31.3. saakka

44,90 €, norm. 59,90 €

Perjantai 30. tai lauantai 31.8.

OSTA 1 PÄIVÄN LIPPU TÄSTÄ

Lippuja ei vaihdeta rannekkeisiin, kerran sisään alueelle. Hinnat sisältävät 4,00 € käsittelykulut. Erikseen veloitetaan 1,50 € tilausmaksu. Toimituskulu vaihtelee valitun toimitustavan mukaan (eTicket on maksuton).

 

2 PÄIVÄN LIPPU

Talvihinnat voimassa 31.3. saakka

84,90 €, norm. 109,90€

Perjantai & lauantai 30.–31.8.2024

OSTA 2 PÄIVÄN LIPPU TÄSTÄ

Hinnat sisältävät 4,00 € käsittelykulut. Erikseen veloitetaan 1,50 € tilausmaksu. Toimituskulu vaihtelee valitun toimitustavan mukaan (eTicket on maksuton).

ALL IN VIP 1 PÄIVÄ

Talvihinnat 31.3. asti 99,90€

Perjantai 30. tai lauantai 31.8.

OSTA 1 PÄIVÄN ALL IN VIP -LIPPU TÄSTÄ

Kaikki VIP-liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passiin. Hinnat sisältävät 4,00 € käsittelykulut. Erikseen veloitetaan 1,50 € tilausmaksu. Toimituskulu vaihtelee valitun toimitustavan mukaan (eTicket on maksuton).

ALL IN VIP 2 PÄIVÄÄ

Talvihinnat 31.3. asti 159,90€

Perjantai 30. tai lauantai 31.8.

OSTA 2 PÄIVÄN ALL IN VIP -LIPPU TÄSTÄ

Kaikki VIP-liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passiin. Hinnat sisältävät 4,00 € käsittelykulut. Erikseen veloitetaan 1,50 € tilausmaksu. Toimituskulu vaihtelee valitun toimitustavan mukaan (eTicket on maksuton).

Esiintyjät ·

Perjantai 30.8.2024 ·

Lauantai 31.8.2024 ·

Info ·

Red Carpet Konsertteihin myydään 2 päivän sekä 1 päivän perus- ja VIP-lippuja. Kahden päivän perusliput sekä kaikki VIP-liput vaihdetaan rannekkeisiin. Yhden päivän peruslippuja ei vahdeta rannekkeisiin ja lipulla pääsee alueelle kerran sisään.

Lippujen myyntipaikat

Liput Red Carpettiin voit hankkia verkkosivuiltamme. Liput tapahtumiin myyvät elokuvateattereiden kassat sekä Ticketmaster. Voit tarkistaa lähimmät lipputoimipisteesi Ticketmasterin verkkosivuilta.

Check-In ja lipunmyyntipisteellä käy vain korttimaksu. Käteisellä, Epassilla ym. ostot onnistuu K-Citymarket Hyvinkään infotiskiltä tai Hämeenkadun ja Munckinkadun R-kioskeilta. R-kioskeilla maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, debit- ja credit-kortit (Visa Electron/Maestro, Visa, Eurocard/Mastercard, OK), Edenred-kortti, Smartum Saldo Mobiili ja Epassi. R-kioskeilla ei voi maksaa lahjakorteilla. Huom. R-kioskeilta ei voi ostaa lippuja enää tapahtumapäivänä!

Lisätietoja lipuista täältä
  • Red Carpet Festari tarjoaa ohjelmaa myös ikärajattomasti. Suosittelemme kuitenkin, että alle 12-vuotiaat saapuvat festarille huoltajan seurassa.
  • Red Carpet Konsertit ovat täysin anniskelualuetta, joten festarin ikäraja on 18 vuotta.
  • Elokuvanäytöksien ikärajat vaihtelevat elokuvien mukaan. Ohjelmistossa on sekä kaikille sopivia että ikärajallisia elokuvia.
  • Lisätietoja löydätte ohjelmastamme. Mikäli tulet Red Carpet Festareille lasten kanssa, vietäthän festaria lasten ehdoilla. Tarjoathan lapsille päihteettömän ja turvallisen festarikokemuksen.
Festarin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten perusteella, eikä niistä saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta.

Konserttien rannekkeenvaihto

Yhden päivän normaalilippuja lukuunottamatta kaikki Red Carpet Konserttiliput vaihdetaan rannekkeisiin.

  • Ranneke kiinnitetään vaihto hetkellä ranteeseen eli ranneketta ei voi hakea ranneketta esimerkiksi kaverin puolesta.
  • Rikkinäinen ranneke ei oikeuta sisäänpääsyyn.
  • Tarkasta rannekkeen kiinnitys vaihdon yhteydessä.
  • Järjestäjä ei vastaa kadonneesta rannekkeesta.

Rannekkeita vaihdetaan Konserttien pääsisäänkäynnillä (Kankurinkatu 4-6) check-in pisteellä festariviikolla.

Emme vaihda muiden tapahtumien esim. elokuvien tai oheistapahtumien lippuja rannekkeisiin.

Konserttien rannekkeenvaihdon aukioloajat

TI 22.8. klo 8:00–16:00
KE 23.8. klo 8:00–16:00
TO 24.8. klo 8:00-18:00
PE 25.8. klo 8:00-00:00
LA 26.8. klo 12:00-00:30
SU 27.8 klo 7:30-13:00

Red Carpet Konsertit järjestetään Villatehtaalla Hyvinkäällä, kaupungin keskustassa. Villatehtaan osoite on Kankurinkatu 4-6. (Katso sijainti kartalta).

Villatehtaan sisäpiha on kaunis puistoalue, joka toimii vapaa-ajanviettopaikkana ympäri vuoden. Alueen maa on tasainen, mutta pinnanmuodot vaihtelevat, ja alueella on niin hiekkaa, nurmea ja kivetystä. Kaikki yleisölle osoitetut kulkureitit ovat kuitenkin esteettömiä.

Nykyään Villatehtaan sisätiloissa toimii monia yrityksiä, liikuntatiloja, nuorten taidekeskus sekä Kaupungintalo. Toivommekin festivaalikävijöiltä kunnioittavaa käytöstä Villatehtaan aluetta kohtaan.

Red Carpet Festarin infopiste sijaitsee aivan Konserttien pääportin vieressä. Infopisteellä ratkaistaan kaikki festivaaliasiakkaan pulmat kadonneesta lipusta hävinneeseen reppuun. Lipunmyynnissä myydään porttilippuja mikäli festivaalia ei ole myyty ennakosta loppuun.

Festivaaliviikonlopun ajan infopiste toimii myös löytötavarapisteenä.

Festarin pääportilta löytyy maksullinen narikka, joka on auki Konserttien ajan. Rajallisen tilan vuoksi narikassa ei säilötä alkoholijuomia.

Muistathan hakea narikassa säilömäsi tavarat ajoissa ennen narikan sulkeutumista! Narikkaan unohtuneet tavarat toimitetaan festivaalin lipunmyyntipisteelle. Red Carpet ei vastaa hakemattomista tavaroista.

Konserttialueelta löytyy runsaasti ruokapisteitä, jotka tarjoilevat laajasti liha- ja kasvisruokaa. Myös erikoisruokavaliot on otettu huomioon kaikilla myyntipisteillä.

Alueella on useita baareja, joilla palvellaan täysi-ikäisiä festivaalivieraita. Varauduthan todistamaan ikäsi! Baarien valikoimaan sisältyy herkullisten drinkkien ja mietojen alkoholijuomien lisäksi myös paljon alkoholittomia vaihtoehtoja.

Festarialueen ruoka- ja juomapalveluiden hyödyntämisen lisäksi voit tuoda tapahtuma-alueelle myös omia eväitä! Festarialueella on useita vesipisteitä, joista saat raikasta vettä pullon täyteen. Myös pienet pillimehut ovat sallittuja. Alkoholin tai lasipullojen tuominen alueelle ei ole sallittua.

Normaalikokoiset eväät, kuten leivät, hedelmät, karkit, snacksit ynnä muut ovat sallittuja.

Konserttialueelle järjestetty runsaasti vessoja ja pisuaareja. Älä ole juntti vaan pissaa vessaan – älä puskaan saatikka talojen seinille tai pihoille.

Alueelta löytyy useita vessa-alueita. Jokaisella vessa-alueista on myös esteettömiä vessoja. Esteettömien vessojen ovissa on aina kyltti, joissa kerrotaan pyörätuolilla liikkuvien asiakkaiden, muiden esteetöntä vessatilaa tarvitsevien festarivieraiden sekä Vessapassin omistavien henkilöiden olevan oikeutettuja esteettömän vessan käyttöön sekä ohittamaan mahdollinen jono.

Vessat ovat sukupuolineutraaleja unisex-vessoja. Sen verran erottelemme, että alueet on jaettu seisaaltaan ja istualtaan pissaaville. Seisaaltaan pissaavien alueelta löytyy pisuaareja.

Jokaisen ison vessa-alueen yhteydessä on käsienpesumahdollisuus juoksevalla vedellä. Käsienpesupisteet eivät ole juomapullon täyttämistä varten.