KONSERTIT

Red Carpetin konsertit Hyvinkään Villatehtaalla 28.–29.8.2020. Viime vuonna loppuunmyydyissä konserteissa esiintyvät tänäkin vuonna Suomen eturivin artistit elokuun lopussa. Konsertit ovat K-18.

28.08.2020
ESIINTYJÄT
Pe
Bomfunk MC’s
Tätä ei kannata jättää välistä, sillä Bomfunk MC’s heittää vain kaksi keikkaa tänä kesänä, joista toinen on Red Carpet -festareilla! Viime vuonna paluun tehneen yhtyeen suurhitti ”Freestyler” on varmasti yksi settilistan kappaleista.
Elastinen
Elastinen on musiikkivaikuttaja, joka tekee jatkuvasti Suomen sinkkulistojen kärkeen kipuavia hittibiisejä. Alkuvuodesta Jenni Vartiaisen kanssa tehty single ”Epäröimättä hetkeekään” nousikin heti Spotifyn listaykköseksi.
Erin
Erin ihastuttaa koskettavilla tulkinnoillaan, joita kuultiin muun muassa viimeisimmällä Vain Elämää -kaudella. Erinin ensimmäinen sooloalbumi ”Hunningolla” on myynyt kolminkertaista platinaa.
Arttu Wiskari
Koko kansan suosikki laulaja-lauluntekijä Arttu Wiskari teki läpimurtosinglensä ”Mökkitie” kymmenen vuotta sitten, ja hittikappaleet kuuluvatkin artistin repertuaariin sillä ”Suomen muotoisen pilven alla” -kappale oli vuoden 2019 soitetuin radiobiisi.
Ida Paul & Kalle Lindroth
Tämä suomalainen popduo on jo tuttu näky Red Carpet -festareilla! Loppuunmyytyjä keikkasaleja vetävän kaksikon toisen studioalbumin ”Vuonna nolla” kappaleista saa varmasti nauttia elokuussa.

29.08.2020
ESIINTYJÄT
La
SANNI
Suomen suosituimpiin popartisteihin kuuluva SANNI on tunnettu suorapuheisista sanoituksistaan, ja laulaja on myös voittanut kolme Emma-palkintoa. Valovoimaisena tunnetun artistin keikat eivät varmasti jätä ketään kylmäksi.
Ellinoora
Vuoden 2019 naissolistiksi Emma-gaalassa valittu Ellinoora julkaisi viime syksynä kauan odotetun toisen albuminsa, jonka kappaleet ovat soineet radiokanavilla tasaiseen tahtiin. Tämän upean esiintyjän konsertit jättävät hymyn huulille!
Teflon Brothers
Jo viime vuonna juhlakansaa tanssittanut suosittu Teflon Brothers tekee paluun Red Carpetin lavalle! Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostaman rap-ryhmän musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluissa kunnioitettavat yli 150 miljoonaa kertaa.
Gasellit
Rap-yhtye Gasellit on tuttu näky kesäisillä festarilavoilla, ja heidät voikin nähdä myös elokuussa Red Carpetissa. Energisistä keikoistaan tunnetut räppärit ovat suorapuheisilla lyriikoillaan nousseet vauhdilla Suomiräpin kärkinimien joukkoon.
Abreu
Abreu nähdään ensimmäistä kertaa Red Carpetin lavalla elokuussa! Toisen suomenkielisen albuminsa viime syksynä julkaissut poppari on palkittu Emma gaalan naissolistin Emmalla kahdesti, ja hänen lukuisat listahittinsä ovatkin kivunneet soittolistojen kärkeen.
Jukka Poika
Jukka Poika on suomalaisen reggaen kärkinimiä, joka aloitti artistinuransa jo vuonna 2000. Hittibiisit kuten ”Kylmästä lämpimään”, ”Mielihyvää”, ”Älä tyri” ja ”Silkkii” ovat koko kansan tiedossa, ja ne kuullaan varmasti myös elokuussa Red Carpet -festareilla.
Red Carpet
PE 28.8.2020 peruslippu 49,90 € / VIP 119,90 €
LA 29.8.2020 peruslippu 54,90 € / VIP 129,90 €
28.–29.8.2020 2 päivän peruslippu 94,90 €

Hinnat sisältävät palvelumaksut.
INFO
LIPUT
SPOTIFY

Red Carpet – rakastamme yllätyksiä