EARLY BIRD LIPUT

Early Bird -lippuja on myynnissä rajoitettu erä ja ne on myynnissä 31.12.2021 asti.


KONSERTTILIPUT

Vuosien 2020 ja 2021 liput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 Red Carpet -konsertteihin 26.-27.8.2022.


ELOKUVALIPUT

VUODEN 2022 ELOKUVALIPUT TULEE MYYNTIIN KEVÄÄLLÄ 2022!
Elokuvia näytetään festarin ajan torstaista sunnuntaihin 25.–28.8.2022. Liput myy BioRex BioRex Sveitsin näytöksiin ja Lippupiste Hyvinkääsalin näytöksiin.

Ostathan liput etukäteen varmistaaksesi paikan näytökseen. Näytösten katsojamäärä on turvallisuus huomioiden hyvin rajallinen.


LIPUNMYYNTIPAIKAT

BIOREX SVEITSI

Biorex myy BioRex Sveitsin elokuvanäytösten liput.

LIPPUPISTE

Lippupisteen kautta myydään Hyvinkääsalin, Kinoman ja Julian valikoitujen elokuvanäytösten liput. Lippupisteen verkkokaupasta saat ostettua liput kätevästi ympäri vuorokauden.

Kaikkiin Lippupisteen lippujen hintoihin lisätään tilausmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi).

Lippupisteellä on yhteensä 86 myyntipistettä ympäri Suomen. Katso linkistä yhteystiedot ja aukioloajat.

Puhelinpalvelu (ma–pe 9-17). Lippujen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta puh. 0600 900 900 (1,98 €/min+pvm)


OVILIPUNMYYNTI

Jos lippuja jää myyntiin ovelle, tapahtumapaikkojen lippukassat palvelevat ennen kunkin tilaisuuden alkua. Varmistaaksesi paikkasi tapahtumassa suosittelemme hankkimaan liput etukäteen.

BIOREX SVEITSI

Lipunmyynti ennen näytöksen alkua.
Turvallisuussyistä Biorex ei toistaiseksi hyväksy käteistä maksutapana. Elokuvaliput voi maksaa mobiilimaksuna, lähimaksulla, pankki- / luottokortilla sekä kulttuurimaksutavoilla. Kulttuurimaksutavat käyvät vain henkilökohtaisiin lippuostoksiin. Suosittelemme kaikkia festarikävijöitä ostamaan liput ensisijaisesti ennakkoon Biorexin verkkokaupasta. Huomioithan, että saadaksesi vierekkäiset paikat seurueellesi, on liput ostettava samalla ostokerralla!

Salien turvavälikäytännöt

Elokuvissa on käytössä turvavälikäytäntö. Kun olet valitsemassa istumapaikkoja BioRexin salista, huomioithan, että järjestelmä jättää automaattisen kahden (2) istumapaikan turvavälin asiakkaidemme väliin. Voit siis ostaa ja valita vapaana olevista paikoista esimerkiksi neljä (4) vierekkäistä vapaata paikkaa, kun ostat liput yhdellä ostokerralla, mutta mikäli ostat esimerkiksi neljä (4) lippua kahdella eri ostokerralla, et saa kaikkia neljää paikkaa vierekkäin.

Jos siis tahdot koko seurueellesi vierekkäiset paikat elokuvaan, ostathan kaikki liput samalla kertaa!

Red Carpet – elämä yllättää