Red Carpet Festari 2024

Red Carpet Festarin pressitilaisuus järjestettiin 8.5. Triplan BioRexissä, jossa julkistettiin vuoden 2024 festarin ohjelmisto.

Vuoden 2024 Red Carpet- juryssa ovat Minka Kuustonen, Elias Salonen, Antti Jokinen ja Hanna Virolainen. Vuosittain vaihtuva Red Carpet Jury valitsee tunnustuksien sekä Tähtiraitille saatavien tähtien saajat. Red Carpet Gaalassa annetaan tunnustusta elokuva-alan tekijöille ja paljastetaan tunnustusten saajat.

Juhlaennakkoina nähdään tänä vuonna Mielensäpahoittajan rakkaustarina sekä Hevimpi Reissu.

Mitä uutta on luvassa?

WWF Itämeri Gaala

Red Carpet Gaala muuntautuu tänä vuonna WWF Itämeri Gaalaksi! WWF Itämeri Gaala yhdistää ainutlaatuisella tavalla Suomen elokuva-alan tähdet, ympäristönsuojelun ja vastuullisuuden varainkeruun myötä. WWF Itämeri Gaala on enemmän kuin vain elokuvamaailman juhla – se on yhteinen ilta täynnä tunnustuksia elokuvien tekijöille, yllättäviä musiikkiesityksiä ja tähtihetkiä punaisella matolla.

Mummodisko

Mummodisko järjestetään osana ohjelmasisältöä lauantaina 31.8. Mummodisko on tanssia, yhteyttä ja iloa kaikenikäisille!

Bar Ihku x Red Carpet karaokekiertue

Bar Ihkun karaokeskaba saapuu myös tänä vuonna! Tule mukaan laulamaan tiesi karaoketähdeksi! Osakilpailut järjestetään Oulun, Tampereen ja Helsingin Ihkuissa. Kilpailu huipentuu Red Carpet Festarin konserteissa finaaliin perjantaina 30.8. Pääpalkinto on 10 000€.