HYVINVOINNIN & TERVEYDEN KULTTUURIMARKKINAT

Hotel Sveitsi 27.8 @ 09:00

oheistapahtumat Lisää tietoa täältä!

Red Carpet festivaalin oheisohjelmistoon lukeutuva markkina-, koulutus- ja kumppanuustapahtuma kerää yhteen päättäjiä, sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialojen toimijoita sekä kulttuuri- ja taidealojen edustajia Hotel Sveitsiin torstaina 27.8.2020 kello 09:00-15:00.

Tapahtuman keskiössä on kulttuurihyvinvointi, kulttuuristen oikeuksien täyttyminen suomalaisessa yhteiskunnassa, taiteilijoiden uusien työmahdollisuuksien edistäminen ja taiteen yhteiskunnallisen hyödyn esille tuominen. Tapahtumassa vahvistetaan ja edistetään sote-, hyte- sekä taide ja kulttuuri sektorien yhteistyötä.

Iltapäivän ohjelman klo 12:45-14:45 valtaa Törmäämö, jossa hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalojen toimijat tutustutetaan taiteilijoiden, artistien sekä kulttuuri- ja taidepalvelujen tuottajiin. Törmäämössä taide- ja kulttuurialojen edustajat pääsevät esittelemään toimintaansa esittelytiloissa speed dating -periaatteella, sosiaali- ja terveystoimijoiden kierrellessä tutustumassa taidetoiminnan mahdollisuuksiin. Törmäämössä on myös erillinen tila, jossa on mahdollista pitchata toimintaa suuremmalle yleisölle yhdellä kerralla.

Seuraa tapahtuman suoraa lähetystä Youtubesta:

Tapahtumassa mukana