RED CARPET X JOKERIT

Jokerit ja tapahtuma-alan yritys Red Carpet Event Oy ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on nostaa helsinkiläisseuran ottelutapahtumat ja muut tilaisuudet uudelle tasolle. Laaja-alaisen yhteistyön myötä Jokereista tulee Red Carpet Eventin merkittävä osakas.

Yhteistyö alkaa näkyvästi jo perjantaina 4.8. perinteisestä Pitsiturnauksesta, jossa Jokereiden Mestis-joukkue pelaa ensimmäiset ottelunsa. Red Carpet on turnauksesta lähtien esillä Jokereiden pelipaidoissa koko kauden läpi.  Otteluiden lisäksi Jokerit järjestää kauden aikana tapahtumia myös kannattajilleen. Tekeillä oleva Jokerit Liikuttaa -ohjelma, jossa lapsia ja nuoria kannustetaan matalalla kynnyksellä liikunnan pariin, kuuluu isona osana seuran tulevaisuuteen.

Red Carpet Festari järjestetään elokuun viimeisenä viikkona 21.–27.8. Hyvinkäällä. Red Carpet juhlii suomalaista elokuvaa ja sen tekijöitä levittäen punaista mattoa ja tähtipölyä ympäri kaupunkia. Festivaaliohjelma pitää sisällään juhlaennakkonäytöksiä, ajankohtaisia elokuvia, eturivin artisteja, näyttelijä- ja tekijätapaamisia, keskusteluja sekä kaupunkitapahtumia.

Jokerit on isosti läsnä tapahtumassa, kun Mestis-joukkue esittäytyy yleisölle. Jokereilla on Festarilla oma fanipisteensä perjantaista sunnuntaihin, jossa myydään fanituotteita. Pelaajat ovat kannattajien tavattavissa pisteellä lauantaina 26.8. Red Carpet Konserteissa (K18) sekä sunnuntaina 27.8. Red Carpet Minissä, jolloin myös perheen pienimmät pääsevät tapaamaan suosikkejaan. Torstaina 24.8. Jokerit nousee lavalle Red Carpet Gaalassa lanseerauksen sekä yhteistyön tiimoilta.

-Aloitamme yhteistyön Red Carpetin kanssa suurella innolla. Jääkiekko-ottelut ovat paljon muutakin kuin itse peli ja viihdettä pystytään luomaan monin uudenlaisin tavoin. Meille on tärkeää kehittää ottelutapahtumaamme pitkäjänteisesti, ja tähän Red Carpet Event on täydellinen kumppani. Molemmat haluamme omissa viitekehyksissämme olla tulevaisuudessa Suomen parhaita, sanoo Jokereiden toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi.

Fanitapaamiseen pääset ostamalla liput Red Carpet Konsertteihin ja perheen pienemmille Jokerit ja Red Carpet järjestävät monipuolista ohjelmaa Red Carpet Minissä. Nappaa liput Konsertteihin sekä Red Carpet Miniin! Tarkemmat aikataulut tapahtumiin julkaistaan pian.

Jokerit ja Red Carpet tarjoavat helsinkiläisseuran kausikorttilaisille liput Konsertteihin sekä Miniin alennushintaan.

Hanki liput täältä!