KARAOKESKABA 2024

Bar Ihku ja Red Carpet Festari kutsuu sinut Suomen suurimmalle karaokekiertueelle kilpailemaan Karaokeskaba 2024 voitosta. Kolme osakilpailua järjestetään Oulun, Tampereen ja Helsingin Ihkuissa. Karaokeskaba huipentuu Red Carpet Festareilla perjantaina 30.8. pidettävään finaaliin!

Hae mukaan nyt ja ota osaa unohtumattomaan Karaokeskabaan!

Pääpalkintona on huikeat 10000 euroa!

Etsimme Red Carpet ❤️ Bar Ihkun Karaokeskabaan valovoimaisia ja lahjakkaita karaokelaulajia jotka nauttivat laulamisesta sekä esiintymisestä.

Jokaisessa osakilpailussa jaetaan mahtavia palkintoja sekä koko kilpailun voittajalle 10000 euroa. Finaalissa toiseksi tullut voittaa 2500 euroa ja kolmannelle sijalle tullut voittaa 500 euroa.

AIKATAULU

OSAKILPAILUT
To 8.8. Ihku Oulu – klo 20:00
To 15.8. Ihku Tampere – klo 20:00
To 22.8. Ihku Helsinki – klo 20:00


FINAALI
Pe 30.8.
Red Carpet Festari – Klo 20:00

Ilmoittautuminen on helppoa:
Lue kilpailun säännöt huolella. Jätä tietosi ja linkki omaan laulunäytteeseen alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen osakilpailuihin on auki 8.5.-30.6.2024. Osakilpailuihin valitut saavat yhteydenoton 26.7. mennessä. Pidä huolta että linkki laulunäytteeseen on toimiva!

SÄÄNNÖT

Red Carpet ❤️ Ihku Karaokeskaba on Bar Ihkun/Tunturiviihde Oy:n ja Red Carpet Festivalin kanssa yhteistyössä (myöhemmin järjestäjä) järjestämä karaokelaulukilpailu.

Ilmoittautuminen kilpailuun ja esikarsintaan tapahtuu 8.5..-30.6.2024 välisenä aikana tällä sivulla olevalla lomakkeella. Osakilpailuihin valitut saavat yhteydenoton 26.7. mennessä. Tapahtumiin saapuminen puoli tuntia aikaisemmin.

Kilpailun kappalelistat löytyvät osoitteesta: karaokelistat.fi/3414

Kilpailuun voi osallistua 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Ilmoittautumisen on tapahduttava omalla virallisella nimellä. Kilpailu käydään yhdessä sarjassa (naiset ja miehet samassa sarjassa) eikä kilpailukappaleiden tyyliä rajoiteta. Osakilpailukappaleet (2 kpl) tulee ilmoittaa alla olevassa lomakkeessa. Finaaliin kappaleet valitaan erikseen.

Tuomaristo arvioi lauluääntä, esiintymistä sekä tulkintaa, kappalevalintaa ja sen sopivuutta laulajalle ja miten laulaja ottaa yleisönsä.

Oulun, Tampereen ja Helsingin osakilpailuihin valitaan 16 laulajaa. Osakilpailussa kaikki laulavat ensimmäisen kierroksen (ei ns. lämmittelykierrosta) ja tuomaristolla on mahdollisuus käyttää Suoraan jatkoon -korttia. Suoraan jatkoon -kortilla kilpailija pääsee suoraan seuraavalle kierrokselle kesken kappaleen.

Ensimmäisen kierroksen perusteella tuomaristo valitsee jatkoon 8 laulajaa toiselle kierrokselle. Toisen kierroksen kolme parasta kutsutaan kilpailemaan finaaliin.

Red Carpet Festareilla pidettävään finaaliin kutsutaan kaikkien osakilpailujen kolme parasta laulajaa, sekä yksi osakilpailuista varasijalle jäänyt laulaja. Yhteensä siis 10 lahjakasta esiintyjää.

Kilpailun järjestäjä ja tuomaristo pidättää oikeuden tehdä muutoksia kilpailun aikana kilpailun kulkuun ja sääntöihin. Tuomariston päätös on aina lopullinen eikä siitä voi valittaa.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa kilpailuun osallistumisesta muodostuvia matka-, majoitus tai muita kuluja, ellei näistä ole erikseen sovittu.

Osallistumalla kilpailuun, kilpailija antaa järjestäjälle luvan käyttää omassa markkinoinnissa ilman erillistä korvausta kilpailun kuva- ja videomateriaalia sekä julkaista kilpailun yhteydessä kilpailijan nimen.

TUOMARISTO

Tuomariston puheenjohtajana kaikissa osakilpailuissa sekä finaalissa toimii Bar Ihkun kehitysjohtaja Tomi Keisala. Lisäksi tuomaristossa on viihde- ja musiikkialan ammattilaisia sekä yhteistyökumppanien edustajia.

PALKINNOT

OSAKILPAILUJEN PALKINNOT:
1. 15 kpl juomalippua Bar Ihkuun, arvo yht. 150€
2. 10 kpl juomalippua Bar Ihkuun, arvo yht. 100€
3. 5 kpl juomalippua Bar Ihkuun, arvo yht. 50€

FINAALIN PALKINNOT*:
1. sija: 10000 euroa
2. sija: 2500 euroa
3. sija: 500 euroa

*Finaalin rahapalkinnot lasketaan veronalaiseksi tuloksi.