Nuorten elokuvaleiri

Red Carpetin Nuorten elokuvaleiri on suunnattu 16-20 -vuotiaille elokuvanteosta kiinnostuneille nuorille.

Viiden päivän aikana syntyy kaksi nuorten toteuttamaa valmista lyhytelokuvaa. Nuoret käsikirjoittavat, kuvaavat, ohjaavat ja leikkaavat elokuvat alan ammattilaisten opastuksessa. Lyhytelokuvia tähdittävät ammattinäyttelijät.

Elokuvaleiri on osallistujille täysin maksuton, ruokailut, majoitus ja matkakulut katetaan. Elokuvat saavat ensi-iltansa Red Carpet Festarilla Hyvinkäällä, ja leiriläiset pääsevät myös osallistumaan elokuvanäytökseen. Kaikki osallistujat saavat todistuksen leiriin osallistumisesta.

Nuorten elokuvaleiri on järjestetty jo viisi kertaa. Aiemmat leirit ovat kaikki olleet valtavan suosittuja ja onnistuneita tapahtumia. Jaetun opin ja osaamisen lisäksi osallistujille on tarjottu voimakas ja inspiroiva sosiaalinen kokemus luovan työskentelyn äärellä, josta on seurannut luotujen kontaktien ja ystävyyssuhteiden lisäksi monen kohdalla polku elokuva-alan opintoihin ja alan töihin. Leirin vetäjinä toimivat alusta asti mukana olleet käsikirjoittaja ja ohjaaja Jori Grönroos sekä tuottaja Mete Sasioglu (Sons of Lumiére).

Hakeminen elokuvaleirille

HAKU AVATAAN PIAN – PYSY KUULOLLA!

Hei 16-20 -vuotias nuori, kiinnostaako elokuvat ja elokuvanteko? Hae mukaan Red Carpet Festarin järjestämälle elokuvaleirille! Tarjolla inspiroiva viikko ammattimaisen leffanteon merkeissä. Leiri on osallistujille maksuton.

Hakemus

Kirjoita itsestäsi yhden A4:n mittainen esittelyteksti, jossa käyt läpi seuraavat asiat:

  • Kuka olet, minkä ikäinen olet ja mistä olet kotoisin?
  • Onko sinulla omaa kokemusta elokuvien tekemisestä?
  • Mainitse jokin elokuva josta pidät ja kerro jokin tietty asia, joka teki siinä vaikutuksen.
  • Mistä aiheesta haluaisit tehdä elokuvan juuri nyt?

Vuoden 2021 lyhytelokuvat ·

Red Carpet on alusta tulevaisuuden tähdille!