Mini ·

Su 27.8.2023!

Red Carpet Festari on täynnä tähtisadetta myös lapsille ja nuorille!

Red Carpet Mini on koko perheen tapahtuma Hyvinkään Villatehtaalla sunnuntaina 27.8.2023! Mukana mm. Meemitalo show, Antero Varovainen ja Onnenkivi sekä Jokerit.

Aikataulut

klo 10:00 Ovet auki
klo 10:10 Meemitalo DJ show
klo 10:30 Meemitalo show
klo 11:30 Jokereiden ja Antero Varovaisen näyttelijöiden meet&greet
klo 12:00 Meemitalo meet & greet
klo 13:00 Tapahtuma päättyy

klo 14:15 Tapahtuman jatkot Antero Varovaisen elokuvanäytöksessä

OSTA LIPUT TÄÄLTÄ!

Mitä kaikkea on luvassa?

Meemitalo

Huippusuositut vaikuttajat Niko ja Santtu, Weksi sekä Ella & Helmi nousevat lavalle viihdyttämään tunnin mittaisella showlla. Luvassa on mm. haasteita, kilpailuja, DJ osuus, jossa kuullaan hittejä ja Meemitalon tubebiisejä, sekä tietysti meet&greet!

Antero Varovainen ja Onnenkivi -elokuva

Antero Varovainen ja Onnenkivi on syksyllä ensi-iltansa saava koko perheen elokuva sekä kirja. Red Carpet Minissä pääset tutustumaan pian julkaistavaan kirjaan sekä tapaamaan elokuvasta tuttuja näyttelijöitä. Antero Varovainen ja Onnenkivi kirjamyyntipiste löytyy sisältä Villatehdas Areenalta ja kirjan kuvittaja Lotta Taarasti järjestää myös kivaa puuhaa pisteellä. Tapahtuman jälkeen elokuva on mahdollista nähdä Hyvinkääsalissa juhlaennakkonäytöksenä ennen sen virallista ensi-iltaa (erillinen lipunmyynti).

JokeritAarne Alligaattori & Viidakkorumpu -konsertti

Yhteistyökumppanimme Villatehdas on halunnut yllättää ihanat Minimme ja tuo nyt Red Carpet Miniin Aarne Alligaattori ja viidakkorumpu-konsertin. Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu -lastenorkesteri esiintyy klo: 11:50-12:30

Jokerit

Myös perheen pienimpien kiekkofanien on mahdollista päästä tapaamaan Jokereiden pelaajia! Tapaamisen lisäksi tapahtumassa on myynnissä Jokereiden fanituotteita.

Seurat

Minissä pääsette myös tutustumaan eri seurojen toimintaan. Paikalla erilaisia seuroja omilla pisteillään. Pisteillä pääseekin kokeilemaan esimerkiksi erilaisia urheilulajeja ja löytämään mahdollisesti uuden harrastuksen!

Takomon tiloissa pääset tutustumaan sirkusharrastukseen. Sirkusesitykset starttaavat 11.15 sekä 12.15, jonka jälkeen pääsee itse kokeilemaan lajia.

Pihalla tekemistä ja nähtävää tarjoilee tanssikeskus Element, Vehka Center, Martin partio ja Dance Art.

Muu ohjelma
Villatehtaan pihalla olevan museon sisältä löytyy ohjelmaa askartelun ystäville. Sisältä Villatehdas Areenalta löydät Hyrian kauneuspisteen, jossa kaikki saavat glitteriä, kynsien lakkausta ja kiharoita piristämään päivää. Alueelta löytyy myös pomppulinna.
Tulethan siis paikalle tutustumaan ohjelmaamme!

Tapahtuman ikäsuositus on 3+ vuotta. Alle 3-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilman lippua. Alle 12-vuotiaiden tulee osallistua tapahtumaan täysi-ikäisen kanssa.

Liput ·

1 HENKILÖN LIPPU

Ennakkoon 22,90 €

Ovelta 24,90€

Lippujen hintoihin lisätään tilausmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi).

PERHELIPPU

Ennakkoon 63,90 €

Lipulla sisäänpääsy 4 henkilölle. Lasten tai aikuisten määrää ei ole rajoitettu, joten voitte ostaa lipun yhdelle lapselle ja kolmelle aikuiselle tai 2 lapselle ja 2 aikuiselle tai 1 aikuiselle ja 3 lapselle.

Lippujen hintoihin lisätään tilausmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi).