Sua vain yli kaiken - elokuvamusiikin rakastetuimmat sävelet

Nyt voi kerralla unohtaa maiset murheet ja uppoutua täysin siemauksin sinisiin tai minkävärisiin silmiin tahansa, kun Red Carpetin ja Hyvinkään Orkesterin yhteinen elokuvamusiikin konsertti tuo Hyvinkääsalin lavalle ne kaikista rakastetuimmat, valkokankaalta tutut melodiat.

Kotimaisten elokuvasävelmien rinnalla kuullaan myös ulkomaisia hittejä. Paitsi elokuviin sävellettyä musiikkia, on ohjelmassa myös elokuvien tunnetuksi tekemiä klassisia säveliä. Luvassa siis elokuiseen keskiviikkoiltaan suurenmoisia tunteita, ainutlaatuisia elämyksiä, naurua, kyyneliä ja ahaa-elämyksiä – yllätyksiä unohtamatta.
Hyvinkään Orkesterin suurta sinfoniakokoonpanoa johtaa kapellimestari Heikki Elo ja solisteina laulaa hurmaava kaksikko Anna-Maija Tuokko ja Waltteri Torikka.

Tervetuloa nauttimaan elokuvamusiikin rakastetuimmista säveleistä Red Carpet-festarin avauskonserttiin keskiviikkona 24.8.2022 klo 19!

Normaalihintainen lippu à 39,50 €
Eläkeläiset, opiskelijat, lapset ja alle 18-vuotiaat nuoret à 34,50 €

Liput

Lippujen hintoihin sisältyvät lasi kuohuvaa tai alkoholitonta sekä toimituskulut. Kuohuviinit tarjoillaan ennen konsertin alkua. Ovet Hyvinkääsaliin avautuvat klo 18.