Red Carpet <3 Crew

Red Carpet Festarilla Hyvinkäällä toimii vuosittain toista sataa tapahtuma-alan tekijää, vapaaehtoista ja alihankkijaa lukuisissa eri tehtävissä. Red Carpetin organisaatio kasvaa joka vuosi talviajan muutamasta työntekijästä festariviikon lähes 1000-päiseksi festari-crewksi, jonka ansiosta Red Carpet on Red Carpet – onnistunut ja upeasti toteutettu Sinun festari!

 

Vapaaehtoiseksi

Avaamme vapaaehtoishaun keväällä 2024

Haluatko olla mukana tekemässä ikimuistoista festariviikkoa? Kiinnostaako kurkistus Red Carpet Festarin kulisseihin? Vapaaehtoisena olet tärkeässä roolissa festarin ja tunnelman luomisessa, pääset tutustumaan tapahtuma-alaan ja saat arvokasta kokemusta. Vapaaehtoishaku on auki niin kauan kuin paikkoja on vapaana, joten toimi nopeasti.

Kuka voi hakea vapaaehtoiseksi?

Vapaaehtoiseksi voivat hakea kaikki 16 vuotta täyttäneet. Aiempaa kokemusta tapahtumatyöskentelystä ei tarvitse olla, tarvitsemme kuitenkin vapaaehtoisilta reipasta asennetta, joustavuutta ja tiimityötaitoja.

Mitä tarjoamme vapaaehtoisille?

Vapaaehtoisena et saa rahallista korvausta, saat kuitenkin t-paidan, vapaaehtoistodistuksen, arvokasta kokemusta tapahtuma-alalta, lämpimän ruoan vuorosi aikana ja kutsun karonkkaan! Lisäksi pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ja olet mukana luomassa ikimuistoista festariviikkoa!

Pääset myös vuorojesi ulkopuolella elokuvanäytöksiin, mikäli niissä on tilaa ja Konsertteihin, jos olet täysi-ikäinen!

Vapaaehtoiset toimivat festivaaleilla lähtökohtaisesti kahtena päivänä tehtävissään, yhteensä noin 8-12 tuntia. Tarkemmat tehtäväkuvaukset voit lukea alta.

Hae tästä!

Haemme vapaaehtoisia seuraaviin tehtäviin:

Lipunmyynti- ja akkreditointipisteellä myyt lippuja konsertteihin Villatehtaalla. Pääset myös tarkistamaan jo olemassa olevia lippuja. Varaudu asiakkaiden kysymysten vastaamiseen. Tehtävässä auttaa aiempi asiakaspalvelukokemus, se ei ole välttämätön, kunhan omaat positiivisen asenteen!

Elokuva-apulaisena työskentelet elokuvateattereissa ja huolehdit elokuvanäytösten sujumisesta. Työtehtäviin kuuluu muun muassa asiakkaiden ja vieraiden ohjaamista oikeisiin saleihin, sekä näyttelijöiden vastaanottamisesta ja opastamista. Elokuva-apulaiselta vaaditaan reipasta ja iloista asennetta sekä tilannetajua. Tehtävässä on myös mahdollista toimia elokuvantekijävieraiden haastattelijana näytöksissä, mutta tämä ei ole edellytys apulaisena toimimiseen. Työtehtäviisi voi kuulua myös muita avustavia tehtäviä.

Tapahtuma-apulaisena työtehtäviisi kuuluu muun muassa vieraiden vastaanottoa, esiintyjistä huolehtimista, yleiset seminaariavustukset sekä opastus konserteissa sekä festivaalin oheistapahtumissa. Tapahtuma-apulainen huolehtii myös asiakkaiden turvallisuudesta. Tapahtuma-apulaiselta vaaditaan tilannetajua ja täsmällisyyttä. Tehtävä voi pitää sisällään myös muita avustavia tehtäviä.

Aluetuotannon apulaisena autat festivaalialueen raksaamisesssa ja purkamisessa, ja pääset työskentelemään kaikissa festivaalin tapahtumapaikoissa. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa autolla ajoa, tavaroiden roudaamista paikasta toiseen, seinien pystytystä, tavaroiden kantamista, raksaamista ja purkamista. Lisäksi voit päästä avustamaan tapahtumapaikkojen somistuksessa. Tehtävässä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa ja ajokortti on suotava. Tehtävä pidä sisällään asiakaspalvelua.

Tehtävät sijoittuvat Villatehtaalle konserttien ajan ja pitävät sisällään seuraavia asiakaspalvelutehtäviä:

Narikka: Narikassa vastaanotat asiakkaiden takkeja ja laukkuja, säilytät niitä sekä pidät huolen, että oikeat omistajat saavat omaisuutensa takaisin.

Info & festarituotemyynti: Info & festarituotemyynti -pisteellä tehtävänäsi on opastaa asiakkaita oikeisiin paikkoihin sekä vastata mahdollisesti esiintyviin kysymyksiin festivaalin aikana. Lisäksi tehtävänäsi on myydä festarituotteita.

Panttipiste: Panttipisteellä vastaanotat asiakkaiden tyhjät pullot ja tölkit, ja annat heille pantin. Panttipisteellä huolehditaan myös siitä, että pullot ja tölkit lajitellaan oikein.

Siivoustiimi: Siivoustiimissä pidät huolta konserttialueen viihtyvyydestä ja siisteydestä.

Tehtävät sijoittuvat Villatehtaalle konserttien ajan.

Staff -catering ja lounge: Työntekijätkin tarvitsevat tapahtuman aikana lepoa ja pientä purtavaa työpäivän ohessa. Staff catering ja lounge taukotupapiste palvelee tapahtuman vapaaehtoisia ja festivaalin muita työntekijöitä. Tehtävänäsi on huolehtia pisteen siisteydestä ja katsoa, että naposteltavaa sekä kahvia ja vettä on saatavilla aina rakennustyöntekijöille kuin vapaaehtoisillekin.

Baariapu ja roudaus: Löytyykö sinulta ruista ranteista? Baariapulaisena autat baarihenkilökuntaa toiminnan sujuvuudessa tuomalla juomia jääkaappeihin sekä siirtelemällä tarvittavia tavaroita festivaalialueella.

Kiinnostaako kaikki yllä mainitut tehtävät ja oletko valmis tekemään mitä vaan hommia festivaalin parissa joustavasti? Tehotiimiläisenä mukaudut nopeasti erilaisiin tilanteisiin. Tehtäviisi voi kuulua niin tuotannon auttamista kuin minkä tahansa yllä olevan toimenkuvan työtehtäviä. Olet siellä missä apua milloinkin tarvitaan. Aiemmasta kokemuksesta voi olla hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Hae tästä!

Aikaisempien vuosien vapaaehtoisten kommentteja:

”Loistava mahdollisuus päästä kurkistamaan kulissien taakse. Ihanat ihmiset ympärillä, uudet kokemukset ja hyvä fiilis ollut aina!”

”Mielenkiintoinen ja kiva kokemus! Toivon että pääsen ensi vuonna myös mukaan!”

’’Parasta oli mahdollisuus kurkistaa ja tutustua tapahtumajärjestämisen maailmaan!”

Seurat ja yhdistykset

Red Carpetissa toimii vuosittain seuroja ja yhdistyksiä tehden talkootöitä. Seurat ja yhdistykset voivat talkootyöllä Red Carpetin tekemisen lisäksi kerryttää yhdistyksen ja seuran tuloja.

Mikäli kiinnostuitte olemaan mukana, niin voitte olla yhteydessä

Töihin Red Carpettiin?

Rekrytoimme vuosittain suoraan Festarille mm. tiimivastaavia ja toisinaan myös tuottajia osaksi Red Carpetin tiimiä.

Alla tiivistetysti lisää tietoa tehtävistä:

Tiimivastaavaksi?

  • Red Carpetissa työskentelee vuosittain joukko upeita tiimivastaavia, joiden työhön kuuluu oman vapaaehtoistiimin esihenkilönä toimiminen, sekä omasta vastuualueesta (esim. siivousalue, backstage catering, …) huolen pitäminen Festarin aikana.
  • Tiimivastaavat usein myös suunnittelevat vapaaehtoisten vuorot ja pitävät tiimiin yhteyttä jo ennen tapahtumaa.
  • Työ on palkallista ja se ajoittuu pääasiassa Red Carpetin ajalle.
  • Erityistaitoja tehtävään ei vaadita, mutta hyvä, iloinen ja avoin asenne on tärkeä!

 

Tuottajaksi?

  • Tuottaja toimii Festarilla projektiluontoisesti eri osa-alueiden tuotannoissa.
  • Työ on projektiluotoinen ja aikataulullisesti se sijoittuu välille huhti-syyskuu.
  • Työtunteja kertyy projektista riippuen arviolta 50-160 tuntia.
  • Työ sopii freelancerille, osa-aikaiselle työntekijälle tai työttömälle työnhakijalle.
  • Odotamme hakijalta vähintään kahden vuoden työkokemusta tapahtuma-alalta tuotantojen parissa. Kokemus festivaalituotannoista katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön.
  • Työ vaatii itsenäistä, oma-aloitteista ja joustavaa työskentelyä, kykyä kokonaisuuksien hallintaan, koordinointitaitoja, hyvää paineensietokykyä ja stressin hallintaa sekä yhteistyökykyä.

Mikäli haluaisit mukaan tiimin, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus & CV osoitteeseen

Festariorganisaatio

Red Carpet Festarin organisaatio eroaa monin tavoin perinteisistä organisaatiomalleista ja suurin osa festarin tiimistä työskentelee festivaalin parissa pätkätyöläisenä.

Täysin ympärivuotista ja täysipäiväistä henkilökuntaa Red Carpetilla on yksi henkilö: festivaalijohtaja, jonka kaverina ympärivuotisesti, mutta puolipäiväisesti Red Carpettia tekee lisäksi taiteellinenjohtaja. Lisäksi kevätkaudella remmiin liittyy mukaan muutamaksi kuukaudeksi useita tuottajia ja viestinnän taitajia.

Tutustu tiimiin täältä: https://redcarpetfestari.fi/rcff/#yhteystiedot

Harjoitteluun Red Carpettiin?

Haluatko olla mukana toteuttamassa monipuolista kulttuuritapahtumaa ja hankkia kokemusta festivaalituotannon saloista?

Red Carpet Festari hakee nyt motivoituneita, rohkeita ja joustaviin olosuhteisiin mukautuvia supertyyppejä tekemään vuoden 2024 Festaria. Tehtävät sijoittuvat eri tuotannon tiimeihin festaritoimistolla Hyvinkäällä. Katso tarkemmat harjoittelukuvaukset ja hakuohjeet alta.

 

 

RED CARPET FESTARI HARJOITTELUPAIKKANA

Me tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden osallistua monipuoliseen festivaalituotantoon näköalapaikalta. Harjoittelijana olet osa ydinorganisaatiotamme ja pääset mukaan Festarin toteutukseen laajasti ja monipuolisesti aina suunnittelusta kehitystoimenpiteisiin parhaan työporukan tukemana. Jokaisen harjoittelijan toimenkuvan painotuksia pyritään räätälöimään harjoittelijan erityisosaamista, vahvuuksia ja omia kehittymistavoitteita seuraten. Organisaatiokulttuurimme on ratkaisukeskeinen, kokeileva ja eteenpäin katsova, ja harjoittelijat ovat yhdenvertainen osa työyhteisöä. Meillä pääsee oppimaan ja luomaan uutta!

Hakeminen ja aikataulu

VUODEN 2024 PAIKAT ON TÄYTETTY!

Heräsikö kiinnostus? Täytä hakemus 30.11.2023 klo 23:59 mennessä. Käsittelemme tulleita hakemuksia hakuajan aikana ja kutsumme sopivia henkilöitä haastatteluun myös ennen hakuajan umpeutumista. Hakemukseen: https://redcarpetgroup.fi/group/avoimet-tyopaikat/harjoittelufestari/ 

 

 

Red Carpet Festari - Ensiluokkainen elämys