RED CARPET -FESTARI

Red Carpet on festari täynnä suomalaista tähtisadetta ja rentoa hyvinkääläisyyttä parhaimmillaan. Red Carpet järjestetään Hyvinkäällä 26.-27.8.2022. Tervetuloa mukaan juhlimaan kotimaista elokuvaa, sen yleisöä ja elokuvien tekijöitä. Festivaaliohjelma pitää sisällään elokuvia, musiikkia, tekijätapaamisia, keskusteluja ja kaupunkitapahtumia. Red Carpet – elämä yllättää.

Media ja graafinen ohjeisto

Red Carpetin graafiseen ohjeistoon on koottu festarin visuaalisen ilmeen linjaukset sekä ohjeet logon, värien, typografian, kuvien ja muiden elementtien käyttöön. Ohjeisto sisältää käytännön esimerkkejä avuksi ilmeen soveltamiseen. Tutustuthan ohjeistoon ennen elementtien käyttöä!

Aineistopyynnöt sekä kysymykset grafiikoihin ja aineistoihin liittyen osoitteeseen .

Red Carpet graafinen ohjeisto (pdf)

Kuvapankki


Kuvapankistamme löydät monipuolisesti kuvia menneiltä festareilta. Käytäthän aiheyhteyteen sopivaa kuvaa. Muista mainita kuvaaja kuvan julkaisun yhteydessä, kuvaajan nimi on mainittu tiedostonimessä.

Printtikelposia kuvia voit kysellä erikseen .

Red Carpet kuvapankki

Kuvien yhteydessä on tulee mainita kuvaajan nimi. Red Carpetin kuvaajia ovat Henni Hyvärinen ja Erika Luoto sekä Tiia Öhman. Lisää kuvia päivittyy linkin alle tapahtuman jälkeisellä viikolla.

Tapahtumakuvat 2022

Tiedotteet ja haastattelupyynnötRed Carpet – rakastatko sinä yllätyksiä?