Moikka mediaväki ja vieraat!

Tältä sivulta löydätte Red Carpet Festarin mediatiedotteet, festarin pressikuvat, akkreditointilomakkeen sekä mediaa koskevaa yleistä infoa. Mikäli haluat Red Carpetin tiedotteet sähköpostiisi, ole yhteydessä vastaavaan tuottajaan . Festarin tiedotteet löytyvät myös uutisista.

Median akkreditointiKuvapankkiGraafinen ohjeistoTiedotteet ja haastattelupyynnötLogot

Median akkreditointi

Red Carpet Festarin akkreditointi on tarkoitettu musiikki- ja media-alan edustajille, jotka ovat työtehtävissä festarilla. Akkreditointi on aina henkilökohtainen ja kulkuluvat myönnetään vain akkreditoinnin saaneelle henkilölle, henkilötodistusta vastaan.

Veloitamme akkreditoinnista 10€ maksun, joka maksetaan kulkulupien luovutuksen yhteydessä festarin akkreditointipisteellä. Akkreditointipisteen sijainti ja aukioloajat ilmoitetaan lähempänä.

Akkreditoitumaan pääset täältä: https://gest.fi/customers/kefhag/4982

Akkreditointi on auki 11.8.2023 asti!

Tänä vuonna akkreditointimaksuista saadut varat lahjoitetaan lyhentämättömänä Music Saves UA:lle. Music Saves UA on Ukrainan musiikkitapahtumien yhdistyksen vetämä hanke, jonka avulla tarjotaan humanitaarista apua Ukrainassa sitä eniten tarvitseville. Tällä hetkellä hanke on tavoittanut jo 42 570 akuutissa avuntarpeessa olevaa ihmistä. Lisää tietoa Music Saves UA:n toiminnasta osoitteessa: https://musicsavesua.com/#ua-now 

Huomioithan, että käymme kaikki hakemukset läpi ja lomakkeen täyttäminen ei vielä takaa pääsyä Red Carpet Festareille. Ilmoitamme akkreditoinnin päätökset henkilökohtaisesti 17.8.2023 mennessä. Mahdollisten ongelmatilanteiden tai kysymysten tiimoilla, ota rohkeasti yhteyttä: .

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydät monipuolisesti kuvia menneiltä festareilta. Käytäthän aiheyhteyteen sopivaa kuvaa. Muista mainita kuvaaja kuvan julkaisun yhteydessä, kuvaajan nimi on mainittu tiedostonimessä.

Printtikelposia kuvia voit kysellä erikseen .

Media ja graafinen ohjeisto

Red Carpetin graafiseen ohjeistoon on koottu festarin visuaalisen ilmeen linjaukset sekä ohjeet logon, värien, typografian, kuvien ja muiden elementtien käyttöön. Ohjeisto sisältää käytännön esimerkkejä avuksi ilmeen soveltamiseen. Tutustuthan ohjeistoon ennen elementtien käyttöä!

Aineistopyynnöt sekä kysymykset grafiikoihin ja aineistoihin liittyen osoitteeseen .

Red Carpet graafinen ohjeisto (pdf)

Tiedotteet ja haastattelupyynnöt

Mikäli haluat saada Red Carpetin mediatiedotteet sähköpostiisi, lähetä yhteystietosi meille ja lisäämme sinut postituslistalle.

Tiedottaja

Red Carpet Festari - Ensiluokkainen elämys