Moikka mediaväki ja vieraat!

Tältä sivulta löydätte Red Carpet Festarin mediatiedotteet, festarin pressikuvat, akkreditointilomakkeen sekä mediaa koskevaa yleistä infoa. Mikäli haluat Red Carpetin tiedotteet sähköpostiisi, ole yhteydessä vastaavaan tuottajaan . Festarin tiedotteet löytyvät myös uutisista.

Median akkreditointiRed Carpet vaikuttavuusKuvapankkiGraafinen ohjeistoTiedotteet ja haastattelupyynnötLogot

Red Carpetin vaikuttavuus lukuina

Red Carpet tarvitsee teitä kaikkia kumppaneita ja ihmisiä mahdollistaakseen Festarin. Kiitos kuuluu teille vuodesta 2022.

Tervetuloa Red Carpet 2023!

RC Lukuina 2022.pdf

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydät monipuolisesti kuvia menneiltä festareilta. Käytäthän aiheyhteyteen sopivaa kuvaa. Muista mainita kuvaaja kuvan julkaisun yhteydessä, kuvaajan nimi on mainittu tiedostonimessä.

Printtikelposia kuvia voit kysellä erikseen .

Median akkreditointi

Red Carpet Festarin akkreditointi on tarkoitettu musiikki- ja media-alan edustajille, jotka ovat työtehtävissä festarilla. Akkreditointi on aina henkilökohtainen ja kulkuluvat myönnetään vain akkreditoinnin saaneelle henkilölle, henkilötodistusta vastaan.

Lisätietoja akkreditoinnista

Graafinen ohjeisto

Red Carpetin graafiseen ohjeistoon on koottu festarin visuaalisen ilmeen linjaukset sekä ohjeet logon, värien, typografian, kuvien ja muiden elementtien käyttöön. Ohjeisto sisältää käytännön esimerkkejä avuksi ilmeen soveltamiseen. Tutustuthan ohjeistoon ennen elementtien käyttöä!

Aineistopyynnöt sekä kysymykset grafiikoihin ja aineistoihin liittyen osoitteeseen .

Red Carpet graafinen ohjeisto (pdf)

Tiedotteet ja haastattelupyynnöt

Red Carpet Festari - Ensiluokkainen elämys