25.-28.8.2022 juhlittavan Red Carpet -festarin konserteissa yllätytään ja yllätetään! Villatehtaan lavalle nousee elokuun lopussa ennennäkemättömän kova kattaus kotimaisia artisteja, kuten muun muassa ABREU, Anssi Kela, Erika Vikman ja Samuli Edelmann. 

Erika Vikman

Suomenkielistä diskopoppia esittävä, Erika Vikman nousi koko kansan suosioon Cicciolina -kappaleellaan sekä menestyksellään Uuden Musiikin Kilpailussa. Vikmanin nauttii raja-aitojen kaatamisesta niin musiikissaan kuin muillakin elämänalueillaan. Kappaleet tehdään pilke silmäkulmassa, mutta syvyyttäkin löytyy ja kappaleiden teksteissä käsitellään vakaviakin teemoja. Musiikissa kuuluu sekä menneiden vuosikymmenten että muun muassa Kikan vaikutus. Erika Vikman nimeä kantava debyyttialbumi julkaistiin syksyllä 2021.

Samuli Edelmann

Uransa aikana yli puoli miljonoaa albumia myynyt Samuli Edelmann on poikkeuksellinen omaa tietään kulkeva tulkitsija, jonka laaja-alainen repertuaari taidelevyistä pop-musiikkiin löytää poikkeuksetta tiensä suomalaisten sydämiin. Viime vuosina Samuli on tehnyt tiivistä yhteistyötä kaihoisaa tunteen paloa ja modernia mustalaismusiikkia yhdistävän Orkestra Suora Lähetyksen kanssa. Miesten yhteistyö on konkretisoitunut hurmoksellisiin keikkoihin kyläjuhlista festivaalien päälavoille sekä vuonna 2018 julkaistuun Käteni-albumiin. 

Parhaillaan suomalaisten rakastama Edelmann valmistelee uutta pop-albumia yhdessä mm. Antti Tuiskun, Sannin, Jenni Vartiaisen, Elastisen ja Juha Tapion kanssa yhteustyötä tehneen Jurekin kanssa.

Abreu

Suomalais-portugalilainen ABREU tunnetaan pitkästä urastaan ja lukuisista hiteistään, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, kavunneet Spotify-listojen kärkisijoille ja villinneet yleisöä keikoilla ympäri Suomea. Uusi artistinimi antoi yli kymmenen vuotta uraa tehneelle artistille vapauden aloittaa puhtaalta pöydältä.

Marraskuussa 2019 julkaistun ja platinarajan ylittäneen Teipillä tai rakkaudella -albumin nimisingle nousi keväällä 2020 jättihitiksi ja oli parhaimmillaan radioiden kolmanneksi soitetuin kappale. Uudella levyllä kuuluu vahvasti ABREUn portugalilaiset juuret ja sieltä löytyvät myös platinaa striimanneet kappeleet Yhen elämän juttu, Sytyn ja Amor Amor feat. Cledos. Uuden albuminsa myötä ABREU kehittyi biisintekijänä ja on nyt artistina entistä rehellisempi, rohkeampi ja sinut itsensä kanssa. 

ABREU tunnetaan energisestä lavashow’staan, joka ei jätä ketään kylmäksi. Viimeisin single 20 Ave Mariaa keväällä 2021 ja se on ollut Spotifyn soitetuimpien biisien joukossa siitä asti.

Anssi Kela

Suomalainen laulaja-lauluntekijä, muusikko, tuottaja ja kirjailija. Anssi on julkaissut seitsemän sooloalbumia, joista monet ovat myyneet kultaa ja platinaa. Hänen debyyttialbuminsa Nummela on yksi Suomen myydyimpiä kotimaisia albumeja. Uransa aikana Kela on myös säveltänyt ja sanoittanut kappaleita muille artisteille, toiminut sessiomuusikkona ja tuottajana sekä soittanut useissa eri kokoonpanoissa. Hänet on palkittu viidellä Emma-palkinnolla, muun muassa vuonna 2019 Erikois-Emmalla.

Lisää artisteja ja festarin muuta ohjelma julkaistaan myöhemmin! Kaikki festari- ja ohjelmatiedot löytyvät osoitteesta redcarpetfestari.fi.


LIPUT – Hyödynnä aineettomat Early Bird -tarjoukset!

Hyödynnä Red Carpetin Early Bird -tarjous 1.-31.12.2021. Aineeton lippu on hyvä idea vaikkapa joululahjaksi! Lippuja rajoitettu määrä, joten kannattaa olla nopea!

2 päivän lippu 85,00 € norm. 94,90€
2 päivän VIP lippu 199,90 € norm. 229,90€
Lippujen hintoihin lisätään tilausmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi). Tarjous voimassa vain Lippupisteen -sivustolla ja virallisilla myyntipisteillä. Red Carpet -konsertit Hyvinkään Villatehtaalla. Konsertit ovat K-18.

Perjantai 26.8.2022
Erika Vikman & Samuli Edelmann

Lauantai 27.8.2022
ABREU & Anssi Kela

Lisäksi myynnissä on yhden päivän liput normaalihinnoilla.

KLIKKAA OSTOKSILLE TÄSTÄ


Red Carpet – elämä yllättää

Red Carpet on festari täynnä suomalaista tähtisadetta ja rentoa hyvinkääläisyyttä parhaimmillaan. Tervetuloa mukaan juhlimaan kotimaista elokuvaa, sen yleisöä ja elokuvien tekijöitä. Festivaaliohjelma pitää sisällään elokuvia, musiikkia, tekijätapaamisia, keskusteluja ja kaupunkitapahtumia.

Seuraa ajankohtaisia tietoja tapahtumasta Red Carpetin kanavista. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

www.redcarpetfestari.fi

FB / IG / TikTok @redcarpetfestari
#redcarpetfestari #redcarpetkonsertit

Red Carpetin pääyhteistyökumppani on Rentto & Onnikortteli – punaisen maton koteja