Pääkaupunkiseudulla kiristyneet rajoitukset ovat aiheuttaneet monien tapahtumien peruuntumisia. Red Carpet -festari Hyvinkäällä toteutuu elokuvien ja oheisohjelmien osalta suunnitellusti. 

Työryhmä keskittyy erityisesti huolehtimaan festarivieraiden ja -osallistujien turvallisuudesta ja ohjeistammekin kaikkia noudattamaan suosituksia. Vahva maskisuositus on voimassa niin sisä- kuin ulkotiloissa tapahtuvassa ohjelmassa. Elokuvanäytöksiin ja muihin tilaisuuksiin on tarjolla maskeja festarin puolesta. Käsidesipisteitä on saatavilla useassa paikassa.

Näytöksiin on myyty rajoitusten mukanen määrä lippuja turvavälien toteutumiseksi. Suosittelemme fyysisen etäisyyden pitämistä muihin festarivieraihin myös ulkotiloissa. Sanomattakin on selvää, että mikäli tunnet vähääkään koronaan viittaavia oireita, niin jää kotiin ja hakeudu koronatestiin.

Festarin aikana otathan välittömästi yhteyden festarihenkilökuntaan, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää tai huolta esimerkiksi turvallisuusasioihin liittyen. 

Elokuvalippuja on auennut lisää myyntiin. Lisäksi olemme saaneet kaksi uutta elokuvaa ohjelmistoon, Guled & Nasra sekä Punainen kohina!
Käy tsekkamassa lipputilanne ja osta ne täältä!

Odotamme kovasti Red Carpetin alkamista.
Nähdään turvallisesti Red Carpet -festarilla!