Jo neljättä kertaa Hyvinkäällä järjestettävän Red Carpet -festarin artistit on julkaistu. Villatehtaan lavalle nousevat elokuussa 28.–29.8.2020 Suomen eturivin artistit, mukaan lukien Bomfunk MC’sSANNIElastinenEllinoora ja Teflon Brothers.

–  Artistikattauksemme nousee tyylikkäästi esiin Suomen laadukkaasta festaritarjonnasta. Meillä on ainutlaatuinen kattaus esiintyjiä Suomen tunnelmallisimmalla konsertti-alueella, Hyvinkään Villatehtaalla. Muun muassa Bomfunk MC’s heittää tänä kesänä vain kaksi keikkaa, ja toinen niistä nähdään Hyvinkäällä, kommentoi Red Carpetin taiteellinen johtaja sekä tapahtuman perustaja Antti Luusuaniemi.

Monet artisteista esiintyvät ensimmäistä kertaa Hyvinkäällä ja ovat olleet toivottu lisäys ohjelmaan, kuten SANNI, Elastinen ja Ellinoora. Yksi tämän hetken suosituimpiin suomalaisiin popartisteihin kuuluva SANNI on tunnettu suorapuheisista sanoituksistaan, ja laulaja on myös voittanut kolme Emma-palkintoa. Elastinen puolestaan vieraili viimeisimmällä Vain Elämää -kaudella, ja julkaisi viime kuussa uusimman singlensä. Aiemmin tässä kuussa Emma-gaalassa vuoden 2019 naissolistiksi valittu Ellinoora nähdään myös festareilla, ja artisti onkin tunnettu lukuisista hittikappaleistaan kuten Elefantin Paino, Leijonakuningas ja Bäng Bäng typerä sydän.

Viime vuonna Red Carpetin lauantai-illan konsertin 5 000 lippua myytiin loppuun ja saman odotetaan tapahtuvan myös tänä vuonna – myös perjantain osalta. Artistivalinnat on suunniteltu tukemaan tätä ajatusta.

– Tänä vuonna meillä on tarjota kävijöille enemmän esiintyjiä kuin aiemmin ja lisäksi Villatehtaan ovet aukeavat jo tuntia aikaisemmin.

Julkaistut artistit ovat Bomfunk MC’s, Sanni, Elastinen, Ellinoora, Teflon Brothers, GasellitAbreuErinArttu WiskariIda Paul & Kalle Lindroth ja Jukka Poika.

RED CARPETIN PUNAINEN MATTO LEVITTYY JATKUVASTI LAAJEMMALLE

Konserttien lisäksi Red Carpet juhlistaa suomalaista elokuvaa ja tarjoaa vierailleen rentoa hyvinkääläisyyttä parhaimmillaan. Red Carpet -festari on kasvanut vuosittain, ja kehitystä on tapahtunut huomattavasti kolmen vuoden aikana. Kasvun myötä tapahtuman brändiä on haluttu myös kiteyttää ja viedä eteenpäin.

Pääajatukseksi Red Carpetin taustalle on kulminoitunut lupaus tarjota yllätyksiä, joihin jokainen meistä voi myös rakastua.

– Haluamme korostaa sitä, missä olemme hyviä. Haluamme tuoda punaisen maton tunnelmia kävijöillemme ja tarjota yllätyksiä. Kaikki ovat tervetulleita kokemaan ja olemaan osa Red Carpet -elämää, kommentoi Luusuaniemi.

Viime vuoden loppuunmyyty lauantai oli ensimmäinen kerta koko Hyvinkään Villatehtaan tapahtumahistoriassa.

– Koeponnistus on nyt tehty. Tiedämme, miten Villatehtaan alue toimii loppuunmyytynä ja nyt meillä on työkalut tehdä asioita vieläkin paremmin.

Tapahtuma keskittyy kotimaisen elokuvan ympärille kokoamalla yhteen kotimaiset elokuvat ja elokuvien ammattilaiset, konsertit ja yleisön. Tämän vuoden elokuvaohjelmisto julkaistaan myöhemmin toukokuussa.

Red Carpetin Early Bird -lipunmyynti jatkuu 15.3.2020 asti alennetuin ennakkomyyntihinnoin. Osta liput nyt edullisesti Lippupisteestä!


Red Carpet on festari täynnä suomalaista tähtisadetta ja rentoa hyvinkääläisyyttä parhaimmillaan.

Red Carpet järjestetään Hyvinkäällä 27.–30.8.2020. Tervetuloa mukaan juhlimaan elokuvaa, sen yleisöä ja elokuvien tekijöitä. Ohjelma pitää sisällään elokuvia, musiikkia, tekijätapaamisia, keskusteluja ja kaupunkitapahtumia. Red Carpet  elämä yllättää.