Red Carpet Konsertteja juhlitaan jälleen 30.-31.8.2024 Hyvinkäällä ja ensimmäiset kolme artistikiinnitystä on nyt julki! Elokuun pimeneviä iltoja Villatehtaalla valaisee upeat KUUMAA, Lauri Haav sekä Aliisa Syrjä ja lisää artistijulkaisuja on luvassa pian. Julkaistut artistit tuovat kaikki eri genrelajeja mukanaan artistikattaukseen, joten luvassa on varmasti monipuolisia live-esiintymisiä, jotka iskevät moneen makuun!

Modernin popin kärkinimi KUUMAA on muutamassa vuodessa noussut yhdeksi maan mielenkiintoisimmista popyhtyeistä. Vuoden yhtye -palkinnon tänä vuonna Emma Gaalassa napannut KUUMAA tunnetaankin tarttuvista sanoituksista sekä säteilevistä live-esiintymisistään. Yhtyeen megahitit ”Oo vielä sekunnin mun”, ”Tulipalo” ja ”Ylivoimainen” ovat varmasti monelle tuttuja ja yhtyeen keväällä julkaisema albumi ”Hyvikset ja pahikset” olikin kuluneen vuoden kuunnelluin albumi.

Jyväskylästä kotoisin oleva, vuonna 2019 ensimmäisen EP:nsä ”Nyt ja heti” kautta yleisön hurmannut Lauri Haav on luovasti genrerajoja rikkova artisti. Rapin, r&b:n ja popin luovasti yhdistävä stara on kerryttänyt suuren suosion jo ensimmäisten artistivuosien aikana ja sen kasvulle ei näy loppua. Huippulukuja striimannut ja useita Emma-ehdokkuuksia napannut Haav on selkeä tulevaisuuden suunnannäyttäjä ja Suomen musiikkikentän yksi merkittävimpiä nousijoita. Haavin ”Aino”-albumi striimasi ennen julkaisuaan kultaa ja kaikki albumin kappaleet nousivat julkaisupäivänä Spotifyn top-listan kärkisijoille.

Aliisa Syrjä on laulaja-lauluntekijä, jonka sävellykset ja tekstit vievät mukanaan jonnekin sinne, missä surun ja onnen rajat ovat häilyvät ja mannerlaatat jyrisevät jalkojen alla. Debyyttisinglellään ”Tää tunne” hurmannut Aliisa sanoittaa, säveltää ja on myös mukana biisien tuotannoissa. Hänet valittiin mukaan YleX Läpimurto-listaukseen keväällä 2023, jossa hän sijoittui huikeasti toiseksi. Artistin kultaa striimannut debyyttialbumi ”Höyheniä ja saaria” julkaistiin lokakuussa 2023.

EARLY BIRD -LIPUT EDULLISEMMIN VUODEN LOPPUUN SAAKKA

Rajoitettu erä Early Bird -lippuja Red Carpet Konsertteihin on myynnissä vielä vuoden loppuun saakka hintaan 2PV 74,90€ (norm. 109,90€) ja 1PV 40,00€ (norm. 59,90€). Osta liput nyt edullisesti tästä linkistä! 

_________________________________________________________

Red Carpet Festari on täynnä suomalaista tähtisadetta ja rentoa hyvinkääläisyyttä parhaimmillaan.

Red Carpet Festari järjestetään Hyvinkäällä 26.8.–1.9.2024. Tervetuloa mukaan juhlimaan elokuvaa, sen yleisöä ja elokuvien tekijöitä. Ohjelma pitää sisällään elokuvia, musiikkia, tekijätapaamisia, keskusteluja ja kaupunkitapahtumia.

Red Carpet  elämä yllättää!