Hyvinkäällä elokuussa viidettä kertaa järjestettävän Red Carpet -festarin konsertit on päätetty peruuttaa tältä vuodelta epävarman koronatilanteen ja voimaantulevien kiristyneiden rajoitusten vuoksi. Festarin muu ohjelmisto toteutetaan vallitsevien rajoitusten puitteissa.

Red Carpet -festari viettää tänä vuonna viisivuotissyntymäpäiviään. Festarilla nähdään monipuolinen kattaus elokuvien juhlaennakkonäytöksiä, gaalan tähtiloistoa sekä monenlaista oheisohjelmaa. Konserttien osalta katseet joudutaan kuitenkin kääntämään ensi vuoteen.

”Tämänhetkisen koronatilanteen ja Uudellamaalla voimaan tulevien uusien rajoitusten myötä joudumme valitettavasti perumaan kaikki festarin konsertit tältä vuodelta. Olen tästä äärimmäisen pahoillani niin artistien, yleisön kuin koko työryhmän puolesta – mutta tämä on tässä tilanteessa
ainoa ratkaisu. Red Carpet -festari toteutuu kuitenkin muilta osin, joten hienoa elokuvaohjelmistoa ja tähtiloistetta on Hyvinkäällä luvassa”,
Red Carpet -festarin taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi sanoo.


Ostetut liput konsertteihin perjantaina ja lauantaina käyvät sellaisenaan vuoden 2022 Red Carpet -konsertteihin 26.-27.8.2022. Vaihtoehtoisesti liput voi palauttaa viimeistään 15.9.2021 mennessä seuraavasta linkistä: https://web.lippu.fi/palautus/.

Red Carpet -festari on lunastanut paikkansa elokuvafanien tapahtumana Hyvinkäällä. Tänä vuonna festarin juhlaennakkoelokuvina nähdään muun muassa Syke-elokuva: Hätätila sekä Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuva. Muita festariohjelmiston elokuvia ovat muun muassa Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily, Karalahti, TOVE, Fucking with nobody, Ensilumi, Naurun varjolla ja Karpo. Valikoimassa on myös runsaasti pysäyttäviä dokumentteja, kuten Meren tuomat ja Lost boys sekä joukko lyhytelokuva- ja lyhytdokumenttisarjoja.

Festarin päätöspäivä sunnuntai 29.8. tarjoaa lapsiperheille omaa ohjelmaa.
Juhlaennakkoelokuvina nähdään valloittavat Supermarsu 2 sekä Vinski ja näkymättömyyspulveri, ja lastenohjelmistoon kuuluu myös vastikään ensi-iltansa saanut Pertsa ja Kilu.

Red Carpet -festari järjestetään 26.-29.8.2021 Hyvinkäällä. Kaikki festari- ja ohjelmatiedot löytyvät osoitteesta redcarpetfestari.fi. Seuraa ajankohtaisia tietoja tapahtumasta Red Carpetin kanavista. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Lisätiedot medialle & haastattelupyynnöt: tiedottaja Katja Viitalähde-Annala, 050 395 6084,

Red Carpetin pääyhteistyökumppani on Rentto & Onnikortteli – punaisen maton koteja


Näin toimit jo ostettujen konserttilippujen kanssa

Nämä liput käyvät sellaiseen vuoden 2022 Red Carpet -konsertteihin 26.-27.8.2022. Konserttien liput voivat olla vuodelta 2020 ja 2021.

– Perjantai-päivälippu
– Lauantai-päivälippu
– 2 päivää pe-la-lippu
– Perjantai VIP-lippu
– Lauantai VIP-lippu

Jos uudet päivät eivät sovi, lipuista voi hakea palautusta viimeistään 15.9.2021 mennessähttps://web.lippu.fi/palautus


****

Nämä liput eivät käy festareille vuonna 2022. Lipuista voi hakea palautusta 15.9.2021 mennessähttps://web.lippu.fi/palautus.

– Yleisökuljetus-liput (festaribussi)
– Sunnuntai-päivälippu
– 3 päivää pe-su -lippu
– Red Carpet -konsertti: Anssi Kela ja Olavi Uusivirta & Juhlaennakko Syke-elokuva -kombolippu

Palauttavien kombolippujen tilalle voit ostaa Juhlaennakko Syke-elokuva: Hätätilan näytökseen liput Hyvinkääsaliin su 29.8.2021 klo 16.30. Liput myy: www.lippu.fi/redcarpet.

Elokuvat, gaala ja oheistapahtumat järjestetään voimassa olevien rajoitusten mukaan elokuun lopulla 26.-29.8.2021. Ohjelmiston löydät osoitteesta https://redcarpetfestari.fi/.

Kaikkiin lippupalautuksiin liittyviin kysymyksiin voit olla yhteydessä Lippupisteeseen, puhelinpalvelu (ma–pe 9-17). Lippujen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta puh. 0600 900 900 (1,98 €/min+pvm).

Tapahtumaan liittyvissä kysymyksissä, ota yhteyttä .

Nähdään elokuussa punaisella matolla!