Tämänvuotisen Red Carpet -festarin lipunmyynti alkoi elokuvanäytösten osalta tänään 13.8.2020. Liput ovat myynnissä BioRexin nettisivuilla biorex.fi/elokuvat ja BioRex Sveitsin lippukassalla. Tutustu elokuvaohjelmistoomme sekä muuhun ohjelmistoon sivuiltamme.

Red Carpet -festari laajenee Riihimäelle

Ilouutisena voimme ilmoittaa, että Red Carpet -festari on laajentunut Hyvinkäältä nyt myös Riihimäelle. Red Carpet esittää BioRex Riihimäessä kaksi Seurapeli-elokuvan näytöstä torstaina 27.8.2020. Ensimmäinen näytös alkaa klo 16:30 ja toinen näytös klo 19:00. Totuttuun tapaan paikan päälle näytöksen yhteyteen saapuu vierailemaan myös joukko elokuvan näyttelijöitä ja tekijöitä, joille sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Lisäyksiä ohjelmistoomme

Kattavan ohjelmistomme jatkoksi järjestämme näytöksen uunituoreesta elokuvasta Syksyn jälkeen saapuu kevät, joka on riipaiseva draama nuoren naisen kielletystä rakkaudesta ja sodan särkemistä ihmisistä 1940-luvun Suomessa. Elokuva esitetään näyttelijävieraiden kera sunnuntaina BioRex Sveitsissä 30.8.2020 klo 14:00.

Lisäksi järjestämme lisänäytöksiä juhlaennaelokuvista Peruna, Metsäjätti sekä Risto Räppääjä ja väärä Vincent. Kaikki liput myynnissä BioRexin nettisivuilta biorex.fi/elokuvat.

Tekstityksiä tarjolla

Tekstitykset mahdollistavat jokaiselle mieluisan ja ymmärrettävän elokuvakokemuksen. Siksi Red Carpet tarjoaa tekstityksiä englanniksi, ruotsiksi ja suomi heikkokuuloisille.

Seuraavissa Red Carpet -festarin elokuvissa on tekstitykset englanniksi: Marian paratiisi ja Koirat eivät käytä housuja.

Tekstitykset seuraavissa elokuvissa ruotsiksi: Teräsleidit, Orkesterin edessä, Mestari Cheng ja Tottumiskysymys.

Tekstitykset seuraavissa elokuvissa suomi heikkokuuloisille: Metsäjätti (klo 18:30 näytös), Helene ja Tarhapäivä.


BioRex Sveitsin turvakäytännöistä

Turvallisuussyistä BioRex ei toistaiseksi hyväksy käteistä maksutapana. Elokuvaliput voi maksaa mobiilimaksuna, lähimaksulla, pankki- ja luottokortilla sekä kulttuurimaksutavoilla. Suosittelemme kaikkia festarikävijöitä ostamaan liput ensisijaisesti ennakkoon BioRexin verkkokaupasta. Huomioithan, että saadaksesi vierekkäiset paikat seurueellesi, on liput ostettava samalla ostokerralla!

Salien turvavälikäytännöt

Elokuvissa on käytössä turvavälikäytäntö. Kun olet valitsemassa istumapaikkoja BioRexin salista, huomioithan, että järjestelmä jättää automaattisen kahden (2) istumapaikan turvavälin asiakkaidemme väliin. Voit siis ostaa ja valita vapaana olevista paikoista esimerkiksi neljä (4) vierekkäistä vapaata paikkaa, kun ostat liput yhdellä ostokerralla, mutta mikäli ostat esimerkiksi neljä (4) lippua kahdella eri ostokerralla, et saa kaikkia neljää paikkaa vierekkäin.

Jos siis tahdot koko seurueellesi vierekkäiset paikat elokuvaan, ostathan kaikki liput samalla kertaa!

Muistathan myös huolehtia hyvästä käsihygieniasta vieraillessasi elokuvateatterissa. Elokuvateatterista löydät erilliset käsihygieniapisteet.

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.