Red Carpet jakaa hyvää joulumieltä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Toimijat lahjoittavat yhdessä paikallisten lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen Hyvinkään Hope ry:lle yli 3000 euroa ja Hyvinkään Pelastakaa Lapset ry:lle yli 3000 euroa. Red Carpetin lisäksi mukana Hope ry:lle lahjoittamassa ovat Handelsbanken Hyvinkää, T-Print Painotalo, Tahko Pesis, ja lisäksi omat lahjoituksensa ovat jo tehneet Hyria ja Hotel Sveitsi. Pelastakaa Lapset ry:n tukemisessa ovat mukana muun muassa Rentto & Onnikortteli ja Beckhoff Automation

“Hyvä Joulumieli kuuluu kaikille. Yhdessä saamme aikaan enemmän ja voimme tarjota apua isommin. Vuosi on ollut monelle raskas ja apua tarvitaan aiempaa enemmän. Meille on tärkeää tukea paikallista toimintaa ja lisätä hyvinkääläisten lasten ja nuorten hyvinvointia”, summaa Red Carpetin taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi.

Red Carpet ja yhteistyökumppanit kokivat tärkeäksi olla mukana hyvän asian puolesta sekä tukea lasten ja nuorten harrastamista. Luusuaniemi taustoittaa lahjoitusta tarkemmin:

“Lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiselle on tällä hetkellä huutava tarve. Sekä Hope ry että Pelastakaa Lapset ry tekevät arvokasta työtä perheiden auttamiseksi. Yhdessä kumppaneiden kanssa haluamme tukea perheiden arkea ja jätämme joululahjat jakamatta”.

Joulutori Onnin tuotoista osa hyväntekeväisyyteen

Hyvinkään Pelastakaa Lapset ry:lle kohdistetaan Joulutori Onnin tuottoja. Lopullinen lahjoitusmäärä täsmentyy tulevan viikonlopun jälkeen, kun Joulutori Onni sulkeutuu. Joulutori Onni toteutettiin yhdessä Red Carpetin ja Rentton kanssa. Toteutus jäi odotettua lyhyemmäksi lisääntyneiden koronatartuntojen ja niistä johtuvien rajoitusten vuoksi. Joulutori aukeaa toviksi lauantaista maanantaihin 19.-21.12.2020 klo 11-16. Paikalla ei ole myyjiä, vaan kukin myyjä on jättänyt joulutuotteensa omalle myyntipöydälle ja tuotteet maksetaan kassapisteelle. Sisään otetaan enintään 10 henkilö kerrallaan. Ajankohtaiset tiedot Joulutori Onnin Facebook-tapahtumasta.

Lahjoitukset tullaan tekemään kaikkien mukana olevien toimesta tämän ja ensi viikon aikana.