Red Carpet järjestää yhdessä hyvinkääläisten toimijoiden kanssa turvallisesti pop up -Joulutoria Hyvinkäälle.

Pop up -tyylinen Joulutori Onni valtaa tyhjillään olevan Hyvinkään keskustan Pankkitalon entisen pankkisalin marras-joulukuun ajaksi. Perinteisellä Joulutorilla on tuotemyyjiä ja ohjelmaa. Joulutori Onni on kaupunkilaiselle suunnattu pienimuotoinen ja Jouluinen kohtaamispaikka keskeisellä paikalla keskustassa. Joulutorilta saa hankittua joululahjat ja siellä pääsee virittäytymään Joulun tunnelmaan. 

Joulutorin nimi on Onni, jolla halutaan tuoda lämmintä joulumieltä kaikille.

“Idea syntyi halusta elävöittää Hyvinkäätä sekä luoda kaupunkiin erilaisia tapahtumia ja toimintaa. Paikaksi valikoitui tyhjänä oleva entinen Nordean pankkisali Hyvinkään ytimessä”, kertoo järjestäjänä toimivan Onnikortteli-asumishankkeen & Rentto Oy:n kiinteistöjohtaja Mika Nurminen.

Myyjäksi matalalla kynnyksellä

Myyntipaikkoja tarjotaan matalalla kynnyksellä myös yksittäisille toimijoille. Myymään voi tulla esimerkiksi erilaisia kädentöitä, luomutuotteita, joulukukkia ja -kortteja tai muita joululahjoiksi sopivia tuotteita. Mikäli paikan päälle ei pääse itse myymään, on mahdollista jättää tuotteet myyntiin järjestäjälle. Jokaisen myyntipaikan tuotosta lahjoitetaan 5 € Hyvinkään Pelastakaa Lapset ry:n paikallisosaston lasten harrastustoiminnan tukemiseksi. Lisäksi lahjoituksia voi tuoda paikan päälle Hyvinkään Hope ry joululahjakeräykseen ja Hyvinkään seurakunnan hyvän tahdon joulukuusi -keräykseen. 

Joulutori Onni on hyvinkääläisten toimijoiden yhteisponnistus. Idean isäntänä toimii kiinteistösijoitusyhtiö Rentto, joka vastaa Onnikortteli-asumishankeesta Hyvinkään kenkätehtaalle. Lisäksi toteutuksessa on mukana Hyvinkään kaupunkiyhdistys, Hyria koulutus, Laurea ammattikorkeakoulu ja Red Carpet yhteistyössä muiden paikallisten toimijoiden kanssa. 

“Hienoa päästä kehittämään Hyvinkään tapahtumia yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa ja välittää Joulun tunnelmaa kaikille avoimella pop up -joulutorilla. Joulutorilla on tulossa myös maksutonta ohjelmaa, josta tiedotamme myöhemmin”, kertoo Red Carpetin taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi.

Turvallisuus ja vastuullisuus edellä Joulutorille

Joulutorille voi tulla turvallisin mielin ja vastuullisesti. Tilaan asennetaan Genanon ilmanpuhdistimet, jotka eliminoivat sisäilmasta tehokkaasti virukset ja bakteerit. Kävijämäärää rajoitetaan tarpeen mukaan ja myyntipaikat asetellaan väljästi, jotta tungosta ei pääse jouluostoksilla syntymään. Maksutapana paikan päällä käy vain kortti. Osallistujilta toivotaan kasvomaskin käyttöä. Tarkemmat turvallisuusohjeet julkaistaan myöhemmin Joulutori Onnin kanavissa.


Aukioloajat

Joulutori on avoinna marraskuussa viikonloppupainotteisesti ja Joulua kohden joka päivä.  

La-su 21.-22.11, Pe-su 27.-29.11., to-la 3.-5.12. ja joka päivä 10.-21.12.2020. 

Marraskuussa pe-su klo 10-16 ja joulukuussa ma-pe 11-18 ja la-su 10-16.

Joulutori Onni, Hämeenkatu 18, 05800 Hyvinkää.

Seuraa Joulutoria

Ajankohtaisista asioista ja ohjelmasta tiedotetaan Joulutori Onnin Facebook-tapahtumassa.

Myyntipaikoista löytyy tietoa nettisivuilta www.rentto.fi/joulutori.

Myyntipaikkoja voi tiedustella , 040 7099252.

Lisätietoja

Eeva Vanhatalo, Onnikortteli-hanke & Rentto Oy myyntipäällikkö, 040 7070 868,

Noora Sormunen, tuottaja, 040 8699763,