Tähtiraitin tähtien paljastamistilaisuus siirtyy tänä vuonna verkkoon. Tähtien paljastus näytetään ohjelmalehdestä poiketen suorana nettilähetyksenä veloituksetta Tokka Live -alustan kautta. Verkkolähetysratkaisulla Red Carpet haluaa taata jokaiselle mahdollisuuden osallistua turvallisesti tilaisuuteen. Lähetys Tähtiraitilta alkaa torstaina 27.8.2020 klo 17.00 osoitteessa tokka.live.

Tokka Live on uusi, aitoon vuorovaikutukseen ja yhteisöllisyyteen perustuva virtuaalinen alusta, jonka perustana on elämyksien luominen. Alusta on käyttäjien ehdoilla rakennettu palvelu, jossa on tunne ja yhteisöllisyys mukana. Red Carpetin Tokka Livet on kehitetty yhteistyössä Tokka Solutionsin kanssa, ja samaa alustaa hyödynnetään myös Red Carpet Gaalan punaisella matolla sekä Kantti-seminaarissa.

RED CARPET -FESTARIN OHEISOHJELMAA MYÖS VERKOSSA

Red Carpet on kehittänyt entistä enemmän virtuaalisia ratkaisuja tämän vuoden festivaaleille. Verkkotapahtumilla panostamme siihen, että festariyleisö pääsee halutessaan nauttimaan punaisen maton tunnelmasta ja tähtisateesta myös etänä. Tänäkin vuonna Actors Studiot ja Red Carpet Gaala lähetetään ISTV:n kautta kotisohville yhteistyössä Hyrian media-alan opiskelijoiden kanssa. Lisäksi punaisen maton tilaisuus ennen Gaalaa ja tunnustusten jakoa lähetetään Tokka Liven kautta kotikatsomoihin klo 18.00 alkaen, jossa haastatellaan tapahtumassa vierailevia tähtiä ja elokuvavieraita. Festariviikon tiistaina 25.8. klo 14.00 alkaen verkossa näytetään Mummodisko, joka levittää musiikin ilosanomaa suomigrooven merkeissä myös vanhemmalle väelle.

Festarin verkkotapahtumat ja niiden lisätiedot löydät oheistapahtumien sivulta Verkkotapahtuma-kategorialla, sekä aikataulusivulta Verkkotapahtuma-sarakkeesta. Linkit lähetyksiin tulevat kyseisten tapahtumien alasivulle lähempänä tapahtumaa.