TIETOSUOJASELOSTE

1. Rekisterin haltija

Sivuston omistaa
RCFF Elokuvafestivaali oy
Y-tunnus: 2810119-6
Laivurikatu 41 lh. 2, 00150 Helsinki
Lisätietoa ja tietosuojaan liittyvät tiedustelut:
info@redcarpetfestari.fi

2. Tietojen käsittely ja turvallisuus

Olemme sitoutuneet noudattamaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) ja kansallista tietosuojalakia. Näiden tarkoituksena on antaa parempi suoja henkilötiedoillesi ja enemmän keinoja hallita tietojesi käsittelyä. Lisää tietoa EU:n yleisestä tietosuoja-asetuksesta tästä. Lisää tietoa kansallisesta tietosuojalaista tästä.

Keräämme henkilötietoja Gest-palvelun sekä Google Driven työkalujen avulla esimerkiksi vapaaehtoisien koordinointiin ja festivaalin tapahtumiin liittyen. Rekisteriin voidaan kerätä rekisteröidyistä perustietoja, kuten nimi, kotipaikkakunta, puhelinnumero ja sähköposti. Käytämme tietoja vain siihen kerättyyn tarkoitukseen. Emme jaa henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, onko henkilörekistereihimme tallennettu häntä koskevia tietoja ja mikäli on, mitä tietoja henkilörekistereihin on tallennettu. Rekisteröidyllä on lisäksi oikeus vaatia virheellisten tietojen korjaamista. Tarkastusoikeus on henkilökohtainen ja tarkastuspyynnöt on tehtävä sähköpostitse tai kirjeitse allekirjoitettuna.

Tietojensa poistoa tai muutoksia niihin voi pyytää ottamalla yhteyttä rekisterinhaltijaan osoitteeseen info@redcarpetfestari.fi.

3. Evästeet

Sivustomme kerää evästeitä ja henkilötietoja. Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön, esimerkiksi IP-osoite tai sähköpostiosoite.

Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Evästeen avulla voidaan seurata, onko kyseessä uusi käyttäjä vai sivustolle palaava käyttäjä

4. Kerätyt tiedot

Sivustomme kerää evästeiden avulla mm. seuraavia tietoja:

  • käyttäjän IP-osoite
  • vierailun kellonaika
  • käytetyt sivut
  • selaintyyppi
  • mistä verkko-osoitteesta käyttäjä on saapunut sivostollemme

5. Miksi keräämme tietoja?

Keräämiemme evästetietojen avulla laskemme sivujen kävijämääriä, autamme sinua ottamaan käyttöön palveluitamme, suojaamme tietojasi, kehitämme sivustomme sisältöä käyttäjille osuvammaksi ja parannamme sivuston yleistä toimivuutta. Lomakkeiden kautta kerättyjen tietojen kautta sujuvoitamme festarin järjestelyjä.

6. Kolmas osapuoli

Kolmas osapuoli viittaa kaikkiin muihin sivustollamme oleviin sovelluksiin, jotka eivät ole sivustomme ylläpitämiä. Kolmannen osapuolen sovellusten avulla takaamme sujuvan käyttökokemuksen sivujemme käyttäjille.

Käytämme sivustollamme analyysityökalu Google Analyticsia ja upotettua YouTube-videosisältöä. Selaimesi lähettää Googlelle automaattisesti esimerkiksi kyseisen sivun URL-osoitteen ja IP-osoitteesi. Google voi myös asettaa selaimeesi evästeitä ja lukea aiemmin asetettuja evästeitä. Enemmän tietoa Googlen evästeistä tästä. Voit halutessasi tutustua tarkemmin Google Analyticsin ja Youtuben tietosuojaan tästä ja Googlen evästeiden käsittelyyn tästä.

Käytämme Facebook Pixeliä mitataksemme, optimoidaksemme ja rakentaaksemme yleisöä Facebookissa tehdyille kampanjoille. Facebook Pixel näyttää meille, miten käyttäjät liikkuvat laitteiden välillä, kun he selaavat sivujamme ja Facebookia. Se auttaa meitä kohdentamaan Facebook-mainontaa sivujemme käytön perusteella niille käyttäjille, jotka ovat todennäköisimmin kiinnostuneet tästä mainonnasta. Lisätietoja Facebook Pixelistä on saatavissa tästä.

Sivuilla voi olla muilta sivuilta upotettua sisältöä, kuten videoita YouTubesta tai muista sosiaalisen median palveluista. Tällaisen upotetun sisällön avaaminen on sama asia kuin se, että kävisit kyseisellä sivustolla. Kolmannen osapuolen sivustot voivat kerätä tietoa ja käyttää omia evästeitään omien ehtojensa mukaisesti.

Emme välitä seurantaevästeistä saatua käyttäjätietoa muille osapuolille.

7. Huomioita

Pidätämme oikeuden tietosuojaselosteen muutoksiin.

Päivitetty 29.6.2020.