Haemme yhtä tai useampaa projektituottajaa Red Carpet -festivaalin osa-alueiden tuotantoon. Red Carpet -festari järjestetään Hyvinkäällä viidettä kertaa 26.–29.8.2021. Ohjelmistoon kuuluu kotimaisia elokuvia, konsertteja, tekijätapaamisia, työpajoja, gaala ja paljon muuta oheisohjelmaa.

Työ on projektiluotoinen ja aikataulullisesti se sijoittuu välille touko-elokuu 2021. Pidempiaikainen projekti alkaa kesän aikana, mutta osa työtehtävistä saattaa keskittyä vain tapahtumaviikolle. Työtunteja kertyy projektista riippuen arviolta 50-160 tuntia. Työ sopii freelancerille, osa-aikaiselle työntekijälle tai työttömälle työnhakijalle.

Odotamme hakijalta vähintään kahden vuoden työkokemusta tapahtuma-alalta tuotantojen parissa. Kokemus festivaalituotannoista katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Työ vaatii itsenäistä, oma-aloitteista ja joustavaa työskentelyä, kykyä kokonaisuuksien hallintaan, koordinointitaitoja, hyvää paineensietokykyä ja stressin hallintaa sekä yhteistyökykyä. Työ on mahdollista tehdä suurelta osin etänä pois lukien tapahtumaviikko Hyvinkäällä.

Palkkaus määräytyy työtehtävien mukaisesti ottaen huomioon työntekijän aiemman osaamistason ja työkokemuksen.

Hakuaikaa on 12.4.2021 asti. Lähetä cv ja lyhyt hakemus, jossa kerrot vahvuuksista tapahtuma-alalla, käytettävyydestäsi ja palkkatoiveesi otsikolla ”projektituottaja” ja nimesi sähköpostiosoitteeseen . Olemme yhteydessä valittuihin hakijoihin.

Mikäli sinulla on kokemusta markkinoinnin, viestinnän tai graafisen suunnittelun saralta, voit lähettää meille avoimen hakemuksen otsikolla ”avoin hakemus” ja nimesi . Olemme yhteydessä erikseen, mikäli sopivaa työtä on tarjolla.

Lisätietoja työstä voi tiedustella .